Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 117 tema

Pasirodysiu ir aš su savo "Clifftop Footpath". Tik mano dar nė trečdalis neišsiuvinėtas doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sela:) @ 2012 02 28, 15:43)
Pasirodysiu ir aš su savo "Clifftop Footpath". Tik mano dar nė trečdalis neišsiuvinėtas doh.gif

zaluma wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sela:) @ 2012 02 28, 13:43)

puiki pradžia! thumbup.gif
Atsakyti
Sela:), koks grožis wub.gif didelis bus paveikslas... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sela:) @ 2012 02 28, 15:43)

Oho, koks didelis bigsmile.gif Bus puikus thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū , mergaitės 4u.gif
Atsakyti
mano procesas maia everlasting love ax.gif beveik ipusejau rolleyes.gif ilgai jis man doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 28 vasario 2012 - 17:04
QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 28, 17:04)
mano procesas maia everlasting love  ax.gif beveik ipusejau  rolleyes.gif ilgai jis man  doh.gif

Spalvingas, bus grazu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 28, 19:04)
mano procesas maia everlasting love  ax.gif beveik ipusejau  rolleyes.gif ilgai jis man  doh.gif

wub.gif wub.gif wub.gif (pritrūkau žodžių)
Atsakyti
sweikos, mergaitės darbštuolės, gal turit kuri nesudėtingą katinėlio schemutę ax.gif kad tiktų ant pagalvėlės, kuo mažiau spalvų, noriu išsiuvinėti draugei, o laiko jau nedaug liko ax.gif
Atsakyti
grazus visu darbeliai 4u.gif
Uodegyte jei siuvinetum vien sita darbeli, tai senai butum baigusi... biggrin.gif
as savo nimue kastone, jau belekiek men nebaigiu...siulai neaiskus man ten, plius linas 20c doh.gif tai baigiu prasikeikti, vis paimu po kelis kryziukus pasiuvu ir padedu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mazge1979 @ 2012 02 28, 19:42)
sweikos, mergaitės darbštuolės, gal turit kuri nesudėtingą katinėlio schemutę  ax.gif  kad tiktų ant pagalvėlės, kuo mažiau spalvų, noriu išsiuvinėti draugei, o laiko jau nedaug liko  ax.gif

susirask schemuciu paieskos temute, ten 1am psl rasi nuorodu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 28 vasario 2012 - 18:25
dėkui, einu ieškot 4u.gif
Atsakyti