Pasirodysiu ir aš su savo "Clifftop Footpath". Tik mano dar nė trečdalis neišsiuvinėtas
QUOTE(Sela:) @ 2012 02 28, 15:43)
Pasirodysiu ir aš su savo "Clifftop Footpath". Tik mano dar nė trečdalis neišsiuvinėtas
zaluma
QUOTE(Sela:) @ 2012 02 28, 13:43)
puiki pradžia!
Sela:), koks grožis didelis bus paveikslas...
QUOTE(Sela:) @ 2012 02 28, 15:43)
Oho, koks didelis Bus puikus
Ačiū , mergaitės
QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 28, 17:04)
mano procesas maia everlasting love beveik ipusejau ilgai jis man
Spalvingas, bus grazu
QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 28, 19:04)
mano procesas maia everlasting love beveik ipusejau ilgai jis man
(pritrūkau žodžių)
sweikos, mergaitės darbštuolės, gal turit kuri nesudėtingą katinėlio schemutę kad tiktų ant pagalvėlės, kuo mažiau spalvų, noriu išsiuvinėti draugei, o laiko jau nedaug liko
grazus visu darbeliai
Uodegyte jei siuvinetum vien sita darbeli, tai senai butum baigusi...
as savo nimue kastone, jau belekiek men nebaigiu...siulai neaiskus man ten, plius linas 20c tai baigiu prasikeikti, vis paimu po kelis kryziukus pasiuvu ir padedu
Papildyta:
susirask schemuciu paieskos temute, ten 1am psl rasi nuorodu
Uodegyte jei siuvinetum vien sita darbeli, tai senai butum baigusi...
as savo nimue kastone, jau belekiek men nebaigiu...siulai neaiskus man ten, plius linas 20c tai baigiu prasikeikti, vis paimu po kelis kryziukus pasiuvu ir padedu
Papildyta:
QUOTE(mazge1979 @ 2012 02 28, 19:42)
sweikos, mergaitės darbštuolės, gal turit kuri nesudėtingą katinėlio schemutę kad tiktų ant pagalvėlės, kuo mažiau spalvų, noriu išsiuvinėti draugei, o laiko jau nedaug liko
susirask schemuciu paieskos temute, ten 1am psl rasi nuorodu
dėkui, einu ieškot