Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 117 tema

QUOTE(Kibirkštėlė @ 2012 02 12, 18:28)
Pradėtas prieš 4 metus ir 3 mėnesius. ohmy.gif
Vervaco Autumn Abstract, 16ct Aida, DMC siūlai.

Tikrai labai gražus darbas.Man patinka thumbup.gif Kiek spalvyčių čia panaudota?
Atsakyti
klausykit,merginos,norejau parodyti savo DIM orchideju procesa.ir iskilo abejoniu,nes ten reikia siuvineti su auksiniu metaliku.bet kazkaip man atrodo jis labai jau blizgus g.gif ant originalaus paveikslo lyg taip neblizga blush2.gif g.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
Gal paskui tarp kitų spalvų išblės tas blizgesys g.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2012 02 12, 20:01)
Ten ir metaliko yra kiek matau lens.gif ?

Taip, auksinis metalikas - panaudojau Kreinik'ą

QUOTE(verssuss @ 2012 02 13, 11:27)
Tikrai labai gražus darbas.Man patinka  thumbup.gif Kiek spalvyčių čia panaudota?

22 spalvos + viena metaliko - šiuo atveju Kreinik'as

Ačiū visoms 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kruopštuolės,

Turiu trumpą klausimėlį. Tikiu, kad nors viena esate siuvinėjusi Tatty Teddy meškiuką mielybę. Iškilo klausimas dėl siūliuko spalvyno. Kažkaip bandžiau ieškoti kokie siūlai siuvinėti ten naudojami. Ir lyg radau, kad Anchor siūlų spalvynas, tai užbėgau pas Jus pasitikslinti, kad neapsižioplinčiau. 4u.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=Kibirkštėlė,2012 02 12, 18:28]

labai gražus darbas-man tokie labai patinka 4u.gif Iš kur gaunamos tokios schemos??
Atsakyti
Pagal idėją-turėtų būt skanu rolleyes.gif

user posted image

Kibirkštele wub.gif man tai prilygtų penkmečio siuvinėjimui

Rasiux wub.gif panaudojimas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 13 vasario 2012 - 14:35
Gal kam bus naudinga informacija, kad šiandien ir rytoj kasiulai.lt daro nemokama pristatymą. Aš pati vos vakar neužsisakiau siuntinuko, tai džiaugiuosi kad išlaukiau.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2012 02 13, 16:43)
Gal kam bus naudinga informacija, kad šiandien ir rytoj kasiulai.lt daro nemokama pristatymą. Aš pati vos vakar neužsisakiau siuntinuko, tai džiaugiuosi kad išlaukiau.

o, dekui, kaip tik keleto dalykeliu reikia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo InDovi: 13 vasario 2012 - 17:03
o as pasiziurejau, kad man reikalingos medziagos kainu skirtumas tarp kasiulai ir kitos epardes beveik 16 litu blink.gif labai gaila, nes nesinori "isduoti" kasiulu, bet tai kad ... doh.gif

Beje, uz paskutinius darbelius - susizavejimo balioneliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarė: 13 vasario 2012 - 18:38
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2012 02 12, 18:28)
Pradėtas prieš 4 metus ir 3 mėnesius. ohmy.gif
Vervaco Autumn Abstract, 16ct Aida, DMC siūlai.

Labai gražu 4u.gif

QUOTE(rasiux- @ 2012 02 12, 21:16)
Kaip visada man nepavyksta siuvinėt vieno darbo, tad greitukas "Fėjos lobių skrynia"- lietuviškas linas, siuvimo siūlas.

thumbup.gif

QUOTE(*liu @ 2012 02 13, 12:42)
Sveikos, kruopštuolės,

Turiu trumpą klausimėlį. Tikiu, kad nors viena esate siuvinėjusi Tatty Teddy meškiuką mielybę. Iškilo klausimas dėl siūliuko spalvyno. Kažkaip bandžiau ieškoti kokie siūlai siuvinėti ten naudojami. Ir lyg radau, kad Anchor siūlų spalvynas, tai užbėgau pas Jus pasitikslinti, kad neapsižioplinčiau.  4u.gif

Teko siuvinėti Tatty Teddy su Anchor siūliukais (tokie buvo nurodyti) ax.gif
Atsakyti
Sobieska kaip skaniai atrodo wub.gif
Atsakyti