Dekui merginos. O uz schema tai labai dekinga uodegyte. Ji saunuole.
QUOTE(megiux59 @ 2012 02 27, 17:51)
Ateinu pasirodyti "A host of poppies", puse darbelio jau iveikiau.
Oi, kaip laukiu darbo pabaigos, noriu greiciau jau reminti ir ant sienos kabinti.
Oi, kaip laukiu darbo pabaigos, noriu greiciau jau reminti ir ant sienos kabinti.
Labai gražus Nemažas atrodo, bus įdomu pamatyti įrėmintą.
Nuostabios aguonos ,As taip pat pagalvojau,kad cia tik paveiksliukas
Aš jau užsimaniau tokias išsiuvinėti
Na va toks gavosi rezultatas po ilgu dvejoniu, ir susikloscius tokioms aplinkybems (pritrukau fantazijos ) manau gal ir neblogas bendras vaizdas....
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
QUOTE(Loote @ 2012 02 28, 01:33)
Na va toks gavosi rezultatas po ilgu dvejoniu, ir susikloscius tokioms aplinkybems (pritrukau fantazijos ) manau gal ir neblogas bendras vaizdas....
Sorry, bet aš tokius grožius perrėminčiau. Man nepatinka pasportas toks šonuose plonas ir pagal motyvą rinkčiausi puošnesnius rėmelius. Bet, aišku, žiūrėk kaip Tau pačiai patinka.
QUOTE(elzeda @ 2012 02 28, 07:11)
Sorry, bet aš tokius grožius perrėminčiau. Man nepatinka pasportas toks šonuose plonas ir pagal motyvą rinkčiausi puošnesnius rėmelius. Bet, aišku, žiūrėk kaip Tau pačiai patinka.
Pritariu, darbeliai labai grazus, turi buti atitinkamai ireminti.
QUOTE(Loote @ 2012 02 28, 01:33)
deja .... darbeliai patys labai grazus,ir reikalauja truputi brangesniu remeliu,auksinio tarkim bet jai tau paciai patinka,musu neklausyk
nuotraukytes liko is seniau kur idejai vaikiukai,ir jie per mieli tokiam reminimui
butinai paklauysiu patarimo nes ne seip sau dejau foto... labai vertinu kritika nes niekaip nesuprantu kas cia si karta nutiko kad sitaip su tuo reminimu uzstrigau... teks paplanuot kelione i didesni miesta nes cia jau viska isnarsiau ir niekas daugiau netiko...
QUOTE(megiux59 @ 2012 02 27, 15:51)
Ateinu pasirodyti "A host of poppies", puse darbelio jau iveikiau.
mmm
Loote- tokiems gražiems paveiksliukams nesirink standartinio rėmelio- pasporto gražiai nepritaikysi, o ir pasirinkimas dažnai standartų būna skurdokas- geriau jau specialiai užsakyti (aišku tai kainuos brangiau).
na kaina ne esme... Man estetika siuo atveju svarbiau net jei su siuo uzsakymu soksiu i minusa
labai dekoju uz patarimus
labai dekoju uz patarimus
Tai tada bus viskas gerai
Nes kartais taupoma rėmui ir dėl to nukenčia visas darbelis.
Nes kartais taupoma rėmui ir dėl to nukenčia visas darbelis.