Visų įkelti drbeliai tikrai gražūs ir skoningi
Laukiu kada ir aš galėsiu grįžt prie siuvinėjimo,nes šiuo metu per darbus nieko nematyti..
QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 25, 12:50)
grazu,eilini karta ireminimas tobulas
man ir , va ka reiskia gerai parinktas reminimas, o darbelis gali buti pats paprasciausias...
QUOTE(ausryte.b @ 2012 02 25, 09:34)
Labas rytas
pasirodau su savo naujausiu darbeliu
Ireminta tikrai tobulai Man tik raides uzkliuvo s mazoji- tokio pat dydzio, kaip t.
QUOTE(Sela:) @ 2012 02 26, 19:31)
Ireminta tikrai tobulai Man tik raides uzkliuvo s mazoji- tokio pat dydzio, kaip t.
tokios raideles turi buti
Dėkui visoms man ir labai patinka įrėminimas.. Suradau labai gerą rėminimo firmą.. Moteris netgi pati viską parenka ir priderina. Ir dar nebuvo, kad nusivilčiau
Dėl raidelių... Esu siuvinėjus šito berniuko sesutei metriką ir raidelės buvo šio stiliaus.. Ir norėdama priderint, šįkart rinkausi tą patį stilių.. Pati iškart pastebėjau dėl tų raidelių, bet pasirodė visai nieko aš tą t raidelę nuleidau žemyn, nes ji tada būtų buvus vienu langeliu aukščiau už A, o s tokia jau turi būti manau čia toks jau stilius, ne rimtai taisyklingas
QUOTE(Sela:) @ 2012 02 26, 17:31)
QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 26, 18:06)
Dėl raidelių... Esu siuvinėjus šito berniuko sesutei metriką ir raidelės buvo šio stiliaus.. Ir norėdama priderint, šįkart rinkausi tą patį stilių.. Pati iškart pastebėjau dėl tų raidelių, bet pasirodė visai nieko aš tą t raidelę nuleidau žemyn, nes ji tada būtų buvus vienu langeliu aukščiau už A, o s tokia jau turi būti manau čia toks jau stilius, ne rimtai taisyklingas
QUOTE(ausryte.b @ 2012 02 25, 11:34)
Labai gražu, rėminimas super
Noriu pasidžiaugt Kai pamatysit kovo mėn "Rankdarbių kraitelę" - žvilgtelkit, ant viršelio mano mažoji dukrytė Su oranžine suknyte
QUOTE(sobieska @ 2012 02 26, 21:59)
Dedikuoju uodegytei ...už ištvermę ir kantrybę begelbint eilinę Sobieską, pasiklydusią schemų labirintuose
baik jau grazu ,ir kaip visada tobula pateikta,turiu narveli Danybrod designs su gelemis ir rakteliu isiuvinejus,o ka su siuo darbeliu darysi?mielai pasinaudosiu tavo ideja.man tavo narvelis labai patinka,ir as toki norejau isigyt,bet vyrui nepatiko
QUOTE(sobieska @ 2012 02 26, 21:59)
Dedikuoju uodegytei ...už ištvermę ir kantrybę begelbint eilinę Sobieską, pasiklydusią schemų labirintuose
Labai švelnus darbelis Pateikimas kaip visada
QUOTE(ausryte.b @ 2012 02 26, 19:17)
Dėkui visoms man ir labai patinka įrėminimas.. Suradau labai gerą rėminimo firmą.. Moteris netgi pati viską parenka ir priderina. Ir dar nebuvo, kad nusivilčiau
O kokiame mieste ta firma suradot,jei Kaune gal galite konkreciau parasyti adresa? Kaip tik dabar viena darbeli jau reikia nesti reminti.
Visu darbeliai labai grazus
QUOTE(Dreis @ 2012 02 27, 10:01)
O kokiame mieste ta firma suradot,jei Kaune gal galite konkreciau parasyti adresa? Kaip tik dabar viena darbeli jau reikia nesti reminti.
Kaišiadoryse ši firma www.savex.lt