Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 117 tema

Visų įkelti drbeliai tikrai gražūs ir skoningi smile.gif 4u.gif
Laukiu kada ir aš galėsiu grįžt prie siuvinėjimo,nes šiuo metu per darbus nieko nematyti..
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 25, 12:50)
grazu,eilini karta ireminimas tobulas  mirksiukas.gif

man ir thumbup.gif , va ka reiskia gerai parinktas reminimas, o darbelis gali buti pats paprasciausias... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte.b @ 2012 02 25, 09:34)
Labas rytas 4u.gif
pasirodau su savo naujausiu darbeliu blush2.gif

Ireminta tikrai tobulai thumbup.gif Man tik raides uzkliuvo unsure.gif s mazoji- tokio pat dydzio, kaip t.
Atsakyti
QUOTE(Sela:) @ 2012 02 26, 19:31)
Ireminta tikrai tobulai thumbup.gif  Man tik raides uzkliuvo unsure.gif s mazoji- tokio pat dydzio, kaip t.

tokios raideles turi buti ax.gif
Atsakyti
Dėkui visoms 4u.gif man ir labai patinka įrėminimas.. Suradau labai gerą rėminimo firmą.. Moteris netgi pati viską parenka ir priderina. Ir dar nebuvo, kad nusivilčiau rolleyes.gif

QUOTE(Sela:) @ 2012 02 26, 17:31)
Ireminta tikrai tobulai thumbup.gif  Man tik raides uzkliuvo unsure.gif s mazoji- tokio pat dydzio, kaip t.

QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 26, 18:06)
tokios raideles turi buti  ax.gif

Dėl raidelių... Esu siuvinėjus šito berniuko sesutei metriką ir raidelės buvo šio stiliaus.. Ir norėdama priderint, šįkart rinkausi tą patį stilių.. Pati iškart pastebėjau dėl tų raidelių, bet pasirodė visai nieko blush2.gif aš tą t raidelę nuleidau žemyn, nes ji tada būtų buvus vienu langeliu aukščiau už A, o s tokia jau turi būti smile.gif manau čia toks jau stilius, ne rimtai taisyklingas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryte.b: 26 vasario 2012 - 18:17
QUOTE(ausryte.b @ 2012 02 25, 11:34)
pasirodau su savo naujausiu darbeliu blush2.gif

Labai gražu, rėminimas super thumbup.gif
Atsakyti
Dedikuoju uodegytei 4u.gif ...už ištvermę ir kantrybę begelbint eilinę Sobieską, pasiklydusią schemų labirintuose biggrin.gif

user posted image

Daugiau ČIA
Atsakyti
Noriu pasidžiaugt smile.gif Kai pamatysit kovo mėn "Rankdarbių kraitelę" - žvilgtelkit, ant viršelio mano mažoji dukrytė smile.gif Su oranžine suknyte blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 02 26, 21:59)
Dedikuoju uodegytei 4u.gif ...už ištvermę ir kantrybę begelbint eilinę Sobieską, pasiklydusią schemų labirintuose biggrin.gif

baik jau blush2.gif grazu wub.gif ,ir kaip visada tobula pateikta,turiu narveli Danybrod designs su gelemis ir rakteliu isiuvinejus,o ka su siuo darbeliu darysi?mielai pasinaudosiu tavo ideja.man tavo narvelis labai patinka,ir as toki norejau isigyt,bet vyrui nepatiko tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 26 vasario 2012 - 22:33
QUOTE(sobieska @ 2012 02 26, 21:59)

Labai švelnus darbelis wub.gif Pateikimas kaip visada thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte.b @ 2012 02 26, 19:17)
Dėkui visoms 4u.gif  man ir labai patinka įrėminimas.. Suradau labai gerą rėminimo firmą.. Moteris netgi pati viską parenka ir priderina. Ir dar nebuvo, kad nusivilčiau  rolleyes.gif

O kokiame mieste ta firma suradot,jei Kaune gal galite konkreciau parasyti adresa? Kaip tik dabar viena darbeli jau reikia nesti reminti.
Visu darbeliai labai grazus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dreis @ 2012 02 27, 10:01)
O kokiame mieste ta firma suradot,jei Kaune gal galite konkreciau parasyti adresa? Kaip tik dabar viena darbeli jau reikia nesti reminti.
Visu darbeliai labai grazus  4u.gif

Kaišiadoryse ši firma 4u.gif www.savex.lt
Atsakyti