merginos pagelbekite,darau uzsakyma is kasiulai,pirma karta mokesiu internetiniu banku per swed,net nezinau kur eiti,per kur moketi,gal mokejimai
QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 24, 12:49)
merginos pagelbekite,darau uzsakyma is kasiulai,pirma karta mokesiu internetiniu banku per swed,net nezinau kur eiti,per kur moketi,gal mokejimai
uodegyte, galiu padeti, jei dar nevelu, nes gal jau uzsisakei. Atsidarai banka ir ten suvedi vartotojo ID ir slaptazodi, poto reikalauja nr is korteles. Kai atidaro el. banka, kaireje puseje, sone MOKEJIMAI, is to saraso pasirenki VIETINIAI MOKEJIMAI. Atidaro blanka, ten reikia uzpildyti. Tada PATVIRTINI MOKEJIMA, ivedi numeri kurio praso is numeriu korteles. Ir viskas, turi buti issiusta i banka. tikiuosi viska aiskiai paaiskinau.
QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 24, 13:49)
senokai dariau, bet kiek prisimenu tai atsiunčia emailu rekvizitus, tada nueini į savo swedbank, kur kairėj yra Mokėjimai -> Vietiniai mokėjimai, tada surašai visus kasiūlų duomenis, ir apmoki paskui gali susikurt ruošinį, tai nereiks kitą kartą iš naujo viską suvedinėt
QUOTE(Dantiste @ 2012 02 24, 16:47)
senokai dariau, bet kiek prisimenu tai atsiunčia emailu rekvizitus, tada nueini į savo swedbank, kur kairėj yra Mokėjimai -> Vietiniai mokėjimai, tada surašai visus kasiūlų duomenis, ir apmoki paskui gali susikurt ruošinį, tai nereiks kitą kartą iš naujo viską suvedinėt
uzsakymas apmoketas dekui mergaites
QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 23, 22:46)
Tai kaip suprantu, jei darbelyje yra išsiuvinėtas rėmelis, pasportas nebelabai reikalingas? nes tik vienas parodytam pvz buvo su pasportu, bet man nelabai besižiūri kaip jum atrodo?
QUOTE(ikona @ 2012 02 24, 17:25)
Tai kaip suprantu, jei darbelyje yra išsiuvinėtas rėmelis, pasportas nebelabai reikalingas? nes tik vienas parodytam pvz buvo su pasportu, bet man nelabai besižiūri kaip jum atrodo?
taip ,as taipat tokios nuomones,jai vidinis remelis yra,pasporto nereikia
Dar toks klausimas iškilo, o kaip nusinešti rėminti darbelį, kad nesusiglamžytų? ar jie dar pralygina medžiagą?
QUOTE(ikona @ 2012 02 24, 18:09)
Dar toks klausimas iškilo, o kaip nusinešti rėminti darbelį, kad nesusiglamžytų? ar jie dar pralygina medžiagą?
jei mažas darbelis, dedu į įmautę ir į segtuvą, o jei didelis tai suvynioju į ritinėlį ir dedu į paveikslų dėklą , nežinau kaip jis tiksliai vadinasi, toks kartoninis vamzdis su dangteliu esu ir paprastai įdėtą į maišelį nunešusi. Vis tiek jį ištempia rėminant, manau svarbu kad nebūtų labai ryškios lenkimo žymės likusios
QUOTE(ikona @ 2012 02 24, 19:09)
jau kelis kart nesiau isplauta ir islyginta geriau to nedaryti nes vistiek susiglamzo.
QUOTE(ikona @ 2012 02 24, 18:09)
Šiaip sako jie patys lygina ar kažkokiu kitu būdu tiesina. Bet aš vis tiek nešu išplautą, išlygintą, tvarkingą, daug smagiau rėmelį rinkti Aš dedu paveikslą ant didelio popieriaus lapo storesnio ir kartu vynioju į ritinį, popierius palaiko formą ir paveikslas nenukenčia paskui gumute perrišu ir į maišelį
QUOTE(ausryte.b @ 2012 02 25, 11:34)
grazu,eilini karta ireminimas tobulas