Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 117 tema

Ačiū labai visoms kas brūkštelėjot savo reakciją į manąjį skanėstą smile.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 22, 21:21)
grazumas,kokia medziaga rinkaisi  smile.gif

Kad aš žinočiau biggrin.gif Nuvažiavau į KaSiūlai parduotuvę, bakstelėjau pirštu į rietimą , atkirpo, supakavo, parsivežiau, išsiuvinėjau,pasigyriau...

ausryte.b gražu pažiūrėt wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 23, 09:19)
Douceurs & Gourmadises  bigsmile.gif ,

iš tos temos stovi eilėj siuvinėti mergyte su vyšniomis ir dar sloviku (riaudonai,riaudonai, o gal bordiniai, gal vyšniavai) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 02 23, 14:41)
Ačiū labai visoms kas brūkštelėjot savo reakciją į manąjį skanėstą smile.gif
Kad aš žinočiau biggrin.gif  Nuvažiavau į KaSiūlai parduotuvę, bakstelėjau pirštu į rietimą , atkirpo, supakavo, parsivežiau, išsiuvinėjau,pasigyriau...

ausryte.b gražu pažiūrėt  wub.gif
Papildyta:
iš tos temos stovi eilėj siuvinėti mergyte su vyšniomis ir dar sloviku (riaudonai,riaudonai, o gal bordiniai, gal vyšniavai) biggrin.gif

kazka primenu g.gif ,pas mane vo tokia ''sausainiu mergaite '' creation point de croix smile.gif kai issiuvinejau, visa vakara gerejausi,ganetinai paprasta ,bet dizaino svelnumas mane pakerejo wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 23 vasario 2012 - 12:51
Sveikos 4u.gif

Labai gražus visų darbeliai wub.gif

Grįžtu vėl įkvėpimo pasisemti 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sobieskos skanestas, tai tikras NIAM NIAM. Net pakvipo avietemis. Labai grazus darbelis 4u.gif

Uodegytes mergyte su sausainiais labai dailute. Primena kaledas, raudona suknele, ir sausainiai ant virvutes, salia tik eglutes truksta... Nedidelis darbelis bet sirdi labai dziugina. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Gintariuxt @ 2012 02 23, 15:04)
Sveikos  4u.gif

Labai gražus visų darbeliai  wub.gif

Grįžtu vėl įkvėpimo pasisemti  4u.gif  biggrin.gif

A kur gi buvai pradanginusi įkvėpimą? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 23, 13:51)
kazka primenu  g.gif ,pas mane vo tokia ''sausainiu mergaite '' creation point de croix  smile.gif

Aplink mergytę foną truputėli patonavai, ar čia mono kompas rodo sukčius biggrin.gif

Graži tavoji mergiotė, mano bus šiek tiek labiau pavalgiusi, pasigooglinus nuoroda ten matosi šiek tiek JOS kontūrų. Vistiek pasirodysiu, nes norėsiu užrašinę sau apsitraukt, na ir uogienės dangtelį papuošiu...sodybon bus pats tas rolleyes.gif

megiux
siuvinėjau kaip ir vyšnias...nu bet ir avietės skanu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 02 23, 16:49)
A kur gi buvai pradanginusi įkvėpimą?  cool.gif

tai mokslai, paskui mezgiau, du megztinius musimezgiau 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, gal merginos žinote kas nutiko siuvinėjimas .man lt jei taip parašiau
Atsakyti
Jusu visi darbeliai nuostabus, o ta mergyte su sausainiais tai super, noreciau ir as schemutes 4u.gif
Pirma karta ir as pasirodysiu savo darbeli, dar pries aki, 2 paveiksliukai is tos pacios serijos laukia.

Jusu visi darbeliai nuostabus, o ta mergyte su sausainiais tai super, noreciau ir as schemutes 4u.gif
Pirma karta ir as pasirodysiu savo darbeli, dar pries aki, 2 paveiksliukai is tos pacios serijos laukia.
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 23 vasario 2012 - 16:13
QUOTE(sobieska @ 2012 02 23, 16:53)
Aplink mergytę foną truputėli patonavai, ar čia mono kompas rodo sukčius biggrin.gif

Graži tavoji mergiotė, mano bus šiek tiek labiau pavalgiusi, pasigooglinus nuoroda ten matosi šiek tiek JOS kontūrų. Vistiek pasirodysiu, nes norėsiu užrašinę sau apsitraukt, na ir uogienės dangtelį papuošiu...sodybon bus pats tas rolleyes.gif

raudonu uzuolaidu seselio spalva duoda doh.gif jau stengiuos arciau sienos sutraukt ,nu bet vistiek pagauna g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 23 vasario 2012 - 15:44
QUOTE(ausryte.b @ 2012 02 23, 11:08)
noriu jungtis į jūsų būrį smile.gif  siuvinėti pradėjau labai seniai, po to buvo kokių 5 metų pertrauka ir pagavo įkvėpimas biggrin.gif  dabar esu "užsikabliavus" siuvinėti metrikus mažiukams smile.gif

Faini metrikiukai, su Makvynu labiausiai patiko thumbup.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 23, 14:51)
kazka primenu  g.gif ,pas mane vo tokia ''sausainiu mergaite '' creation point de croix  smile.gif kai issiuvinejau, visa vakara gerejausi,ganetinai paprasta ,bet dizaino svelnumas mane pakerejo wub.gif

Miela mergiotė, vintažinė tokia visa, gražu wub.gif

QUOTE(auryta @ 2012 02 23, 17:21)

Gražus Tavo darbelis thumbup.gif , bet nuotraukų kėlimo vis tiek dar reikia pasimokyti, nes pirmoji labai didelė, o antroji neįžiūrima ir dar neišsididina.
Atsakyti
Lickle Ted with flower 4u.gif

user posted image
Atsakyti