Puikios spalvos, labai mielas motyvas!
Kaip gaivu! Taip ir norisi atsikąsti
Sobieska, skanumėlis
QUOTE(sobieska @ 2012 02 22, 19:22)
[url=http://www.radikal.ru][img]
grazumas,kokia medziaga rinkaisi
sobieska Niam niam kaip skaniai atrodo ir spalvytes kaip graziai atrodo
QUOTE(*liu @ 2012 02 20, 18:33)
Mano pirmasis tatty Teddy. Dar "karštas", ką tik nuo lankelio nuimtas.
Tik man tie apsiuvinėjimai jaučiu, kad nlb pavyko, na bet pirmas blynas toks, kitus tobulinsiu.
Tik man tie apsiuvinėjimai jaučiu, kad nlb pavyko, na bet pirmas blynas toks, kitus tobulinsiu.
Mielas, už BS.
Oho, labai puikus darbelis , net pyrago užsimaniau.
Douceurs & Gourmadises ,o ten tiek skaniausiu gardumynu o sakei puse dizainu eini googlintis rankos nekilo tokius skanumynus siuvinet,nu bet pamacius tavaji tikrai kils
p.s. o tas tas paveikslelis su juros tematika koks grazus ,pastelinis turiu silpnybe tokiems groziams
QUOTE(ausryte.b @ 2012 02 23, 11:08)
Sveikos darbštuolės
noriu jungtis į jūsų būrį siuvinėti pradėjau labai seniai, po to buvo kokių 5 metų pertrauka ir pagavo įkvėpimas dabar esu "užsikabliavus" siuvinėti metrikus mažiukams
noriu jungtis į jūsų būrį siuvinėti pradėjau labai seniai, po to buvo kokių 5 metų pertrauka ir pagavo įkvėpimas dabar esu "užsikabliavus" siuvinėti metrikus mažiukams
visi grazus,ir labai puikiai ireminti visi labai patiko
QUOTE(ausryte.b @ 2012 02 23, 10:08)
Sveikos darbštuolės
Gražus darbeliai ir įrėminimai puikus sveika sugrįžusi prie siuvinėjimo
QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 23, 09:32)
visi grazus,ir labai puikiai ireminti visi labai patiko
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2012 02 23, 09:46)
Gražus darbeliai ir įrėminimai puikus sveika sugrįžusi prie siuvinėjimo
dėkui mergaitės