Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 117 tema

user posted image

Daugiau skanaus ČIA 4u.gif
Atsakyti
Puikios spalvos, labai mielas motyvas! thumbup.gif
Atsakyti
Kaip gaivu! Taip ir norisi atsikąsti biggrin.gif
Atsakyti
Sobieska, skanumėlis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 02 22, 19:22)
[url=http://www.radikal.ru][img]

grazumas,kokia medziaga rinkaisi smile.gif
Atsakyti
sobieska Niam niam kaip skaniai atrodo 4u.gif ir spalvytes kaip graziai atrodo wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*liu @ 2012 02 20, 18:33)
Mano pirmasis tatty Teddy.  Dar "karštas", ką tik nuo lankelio nuimtas.  biggrin.gif
Tik man tie apsiuvinėjimai jaučiu, kad nlb pavyko, na bet pirmas blynas toks, kitus tobulinsiu. 4u.gif

Mielas, 4u.gif už BS.

Oho, labai puikus darbelis wub.gif , net pyrago užsimaniau.
Atsakyti

Douceurs & Gourmadises bigsmile.gif ,o ten tiek skaniausiu gardumynu essen.gif o sakei puse dizainu eini googlintis lotuliukas.gif rankos nekilo tokius skanumynus siuvinet,nu bet pamacius tavaji tikrai kils thumbup.gif

p.s. o tas tas paveikslelis su juros tematika koks grazus ,pastelinis karsta.gif turiu silpnybe tokiems groziams wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 23 vasario 2012 - 08:25
Sveikos darbštuolės 4u.gif

noriu jungtis į jūsų būrį smile.gif siuvinėti pradėjau labai seniai, po to buvo kokių 5 metų pertrauka ir pagavo įkvėpimas biggrin.gif dabar esu "užsikabliavus" siuvinėti metrikus mažiukams smile.gif

Vienas iš naujausių:
user posted image

Siuvinėti anksčiau:
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryte.b: 23 vasario 2012 - 09:10
QUOTE(ausryte.b @ 2012 02 23, 11:08)

noriu jungtis į jūsų būrį smile.gif  siuvinėti pradėjau labai seniai, po to buvo kokių 5 metų pertrauka ir pagavo įkvėpimas biggrin.gif  dabar esu "užsikabliavus" siuvinėti metrikus mažiukams smile.gif

visi grazus,ir labai puikiai ireminti thumbup.gif visi labai patiko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 23 vasario 2012 - 09:33
QUOTE(ausryte.b @ 2012 02 23, 10:08)

noriu jungtis į jūsų būrį smile.gif  siuvinėti pradėjau labai seniai, po to buvo kokių 5 metų pertrauka ir pagavo įkvėpimas biggrin.gif  dabar esu "užsikabliavus" siuvinėti metrikus mažiukams smile.gif

Gražus darbeliai ir įrėminimai puikus 4u.gif 4u.gif sveika sugrįžusi prie siuvinėjimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 23, 09:32)
visi grazus,ir labai puikiai ireminti  thumbup.gif visi labai patiko  ax.gif

QUOTE(pupsiukelis123 @ 2012 02 23, 09:46)
Gražus darbeliai ir įrėminimai puikus 4u.gif  4u.gif sveika sugrįžusi prie siuvinėjimo mirksiukas.gif

dėkui mergaitės 4u.gif
Atsakyti