Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 117 tema

QUOTE(Dantiste @ 2012 02 19, 19:06)
ten Country Cottage Needlework ir Shepherds Bush mirksiukas.gif
UB tikrai daug schemų yra, tik daugelis paveikslėlių tokie keistoki, man irgi ne visi patinka biggrin.gif dar MTSA galit į sąrašą dadėt, jei nebuvo 4u.gif

ZMama, tikra oazė wub.gif labai gražu thumbup.gif

Bianca, labai gražu, toks švelnus paveikslėlis wub.gif už BS'ą respektas 4u.gif

jau man maisosi su little house nedleworks wacko.gif ,mtsa neblogai,seniau norejau isbandyt ax.gif

galiu traukimus padaryt o sunus nufilmuotu lotuliukas.gif kad nebutu apgauliu,tris istraukti ,kas dvi savaites siuvinesim rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 19 vasario 2012 - 18:22
Uodegyte, pupsiukelis, elzeda
Dėkui už komplimentus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atskubu su nauju darbeliu - sage. Paukštukas nutūpė ant užuolaidos... laukia pavasario 4u.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(i2kas @ 2012 02 20, 02:00)
Atskubu su nauju darbeliu - sage. Paukštukas nutūpė ant užuolaidos... laukia pavasario  4u.gif  wub.gif

Koks gražus 4u.gif wub.gif

Norėjau paklausti siuvinėtojų - neteko man siuvinėti su DMC Color Variations siūlais. Pagal schemą reikia 2 gijų. Tai imti bet kurias dvi? Juk tie 6 siūlai skirtingos spalvos, kiek pamenu. Šiandien laukių šių siūlų iš KaSiulai.lt
Ir dar. Gal kuri pamenate nuorodą į šriftus, kur galima pasidaryti kokį nori užrašą? Buvau užsirašiusi, ale neberandu. blush2.gif Temelės pradžioj nuorodos neradau, gal jau išvis neveikia? 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri pamenate nuorodą į šriftus, kur galima pasidaryti kokį nori užrašą? Buvau užsirašiusi, ale neberandu

schemu paieskos temoje cia
Atsakyti
Merginos, gal kuri galetu parduoti pora metru Wisper siuliuku Ziedadulkiu fejos sijoneliui? dekui labai

Parasykite i az.
Atsakyti
Mano pirmasis tatty Teddy. Dar "karštas", ką tik nuo lankelio nuimtas. biggrin.gif
Tik man tie apsiuvinėjimai jaučiu, kad nlb pavyko, na bet pirmas blynas toks, kitus tobulinsiu. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*liu @ 2012 02 20, 18:33)
Mano pirmasis tatty Teddy.  Dar "karštas", ką tik nuo lankelio nuimtas.  biggrin.gif
Tik man tie apsiuvinėjimai jaučiu, kad nlb pavyko, na bet pirmas blynas toks, kitus tobulinsiu. 4u.gif

good.gif
Atsakyti
QUOTE(ZMama @ 2012 02 19, 13:46)
Sveikutės,

Nuostabus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*liu @ 2012 02 20, 17:33)
Mano pirmasis tatty Teddy.  Dar "karštas", ką tik nuo lankelio nuimtas.  biggrin.gif

Miela, 4u.gif
man labai patinka šie meškučiai, pati ryžausi siuvinėti ir po kokių 3 bandymu numečiau viską į šalį. Nerandu normalios aiškios chemos. Viena forumietė man atsiuntė kokias 4 nuorodas ir kai pasiimi chemą, akys raipsta. Nėra aiškumo, o kai jau pasididini viskas liejasi.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2012 02 21, 11:10)
Miela,  4u.gif
man labai patinka šie meškučiai, pati ryžausi siuvinėti ir po kokių 3 bandymu numečiau viską į šalį. Nerandu normalios aiškios chemos. Viena forumietė man atsiuntė kokias 4 nuorodas ir kai pasiimi chemą, akys raipsta. Nėra aiškumo, o kai jau pasididini viskas liejasi.

Aš tai iš čia naudojausi schema. http://club.osinka.r...b7959935a000029
Spaudžiau Скачать ir išmeta parsisiuntimo langą. Ten jei ne Gold Memberis esi tai spaudi tą atseit lėtesnį siuntimą, palauki 60 sec ir tada download. wink.gif. Kai parsisiunti labai aiški schema, spausdindama išsididinau ir niekas neišsiliejo. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *liu: 21 vasario 2012 - 10:51
*liu, mielas meškutis wub.gif
Atsakyti
merginos junkites mirksiukas.gif

bendras siuvinejimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 21 vasario 2012 - 11:55