Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 117 tema

istraukit kasnors burtus 4u.gif

as kaip noreciau prisidet... blush2.gif bet gi turiu baisiai dideli pavaiksla uzsakyta ir teks viska metus i sali issiuvinet g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loote @ 2012 02 19, 12:22)
istraukit kasnors burtus  4u.gif

as kaip noreciau prisidet... blush2.gif  bet gi turiu baisiai dideli pavaiksla uzsakyta ir teks viska metus i sali issiuvinet g.gif

idomi mintis ,dideles kantrybes ir sekmes vykdant dideli projekta 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,

kaip ir visada visų darbeliai nuostabūs, šaunuolės 4u.gif 4u.gif 4u.gif , o čia mano meilės oazė smile.gif

user posted image

visas procesiukas žemiau, mano darbeliuose mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZMama: 19 vasario 2012 - 12:48
Labas rytas!

Stai, pagaliau ir as sulaukiau vestuvines karietos nuotraukos smile.gif Savininke nese reminti pati, tad remelius pati derinosi ir rinkosi smile.gif Man asmeniskai ir pasparto noretusi, na, bet savininkai atsisake smile.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bianca: 19 vasario 2012 - 14:04
QUOTE(Bianca @ 2012 02 19, 15:51)
Labas rytas!

Stai, pagaliau ir as sulaukiau vestuvines karietos nuotraukos smile.gif Savininke nese reminti pati, tad remelius pati derinosi ir rinkosi smile.gif Man asmeniskai ir pasparto noretusi, na, bet savininkai atsisake smile.gif

nesutikciau ,priderinta puikiai ax.gif nebent pasportas tiktu ,jai remelis butu kitoks ax.gif kiek biesiuko doh.gif biggrin.gif grazus darbelis 4u.gif

ZMama thumbup.gif ,nors esu maciusi issiuvineta melanziniais,butu idomu ir cia pamatyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 19 vasario 2012 - 14:25
QUOTE(ZMama @ 2012 02 19, 12:46)
o čia mano meilės oazė  smile.gif

Kokie skanūs man tie paveiksliukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2012 02 17, 11:54)
aš jį "paspalvinau" 

Labai gera skoni turi, labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 19, 15:23)
nesutikciau ,priderinta puikiai  ax.gif nebent pasportas tiktu ,jai remelis butu kitoks  ax.gif kiek biesiuko  doh.gif  biggrin.gif grazus darbelis  4u.gif
ZMama  thumbup.gif ,nors esu maciusi issiuvineta melanziniais,butu idomu ir cia pamatyt  ax.gifi

Kad BS siuvinejau zymiai ilgiau nei pati paveiksleli blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 19, 11:11)
o Ulrike Blotzheim ,ub nelabai daug ko yra  ax.gif

Ulrike Blotzheim Design yra kaip tik labai daug puikių dizainų, ir didelių ir smulkių.
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 02 19, 18:19)
Ulrike Blotzheim Design yra kaip tik labai daug puikių dizainų, ir didelių ir smulkių.

bent jau as turiu labai mazai ,palyginus su kitais dizainais unsure.gif man neturi ko pasiulyt idomaus ub ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 19 vasario 2012 - 16:32
QUOTE(ZMama @ 2012 02 19, 14:46)
o čia mano meilės oazė  smile.gif

Labai gražus darbelis wub.gif

QUOTE(Bianca @ 2012 02 19, 15:51)

Gražus darbas, šiltas toks ir rėminimas puikus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 19, 11:11)
o Ulrike Blotzheim ,ub nelabai daug ko yra  ax.gif
neisifruoju siu dizanu ,tai kol kas rasau kitus  ax.gif
pioneer.gif

ten Country Cottage Needlework ir Shepherds Bush mirksiukas.gif
UB tikrai daug schemų yra, tik daugelis paveikslėlių tokie keistoki, man irgi ne visi patinka biggrin.gif dar MTSA galit į sąrašą dadėt, jei nebuvo 4u.gif

ZMama, tikra oazė wub.gif labai gražu thumbup.gif

Bianca, labai gražu, toks švelnus paveikslėlis wub.gif už BS'ą respektas 4u.gif
Atsakyti