istraukit kasnors burtus
as kaip noreciau prisidet... bet gi turiu baisiai dideli pavaiksla uzsakyta ir teks viska metus i sali issiuvinet
QUOTE(Loote @ 2012 02 19, 12:22)
istraukit kasnors burtus
as kaip noreciau prisidet... bet gi turiu baisiai dideli pavaiksla uzsakyta ir teks viska metus i sali issiuvinet
idomi mintis ,dideles kantrybes ir sekmes vykdant dideli projekta
QUOTE(Bianca @ 2012 02 19, 15:51)
Labas rytas!
Stai, pagaliau ir as sulaukiau vestuvines karietos nuotraukos Savininke nese reminti pati, tad remelius pati derinosi ir rinkosi Man asmeniskai ir pasparto noretusi, na, bet savininkai atsisake
Stai, pagaliau ir as sulaukiau vestuvines karietos nuotraukos Savininke nese reminti pati, tad remelius pati derinosi ir rinkosi Man asmeniskai ir pasparto noretusi, na, bet savininkai atsisake
nesutikciau ,priderinta puikiai nebent pasportas tiktu ,jai remelis butu kitoks kiek biesiuko grazus darbelis
ZMama ,nors esu maciusi issiuvineta melanziniais,butu idomu ir cia pamatyt
QUOTE(ZMama @ 2012 02 19, 12:46)
o čia mano meilės oazė
Kokie skanūs man tie paveiksliukai
QUOTE(libaja @ 2012 02 17, 11:54)
aš jį "paspalvinau"
Labai gera skoni turi, labai gražu
QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 19, 15:23)
nesutikciau ,priderinta puikiai nebent pasportas tiktu ,jai remelis butu kitoks kiek biesiuko grazus darbelis
ZMama ,nors esu maciusi issiuvineta melanziniais,butu idomu ir cia pamatyt i
ZMama ,nors esu maciusi issiuvineta melanziniais,butu idomu ir cia pamatyt i
Kad BS siuvinejau zymiai ilgiau nei pati paveiksleli
QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 19, 11:11)
o Ulrike Blotzheim ,ub nelabai daug ko yra
Ulrike Blotzheim Design yra kaip tik labai daug puikių dizainų, ir didelių ir smulkių.
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 02 19, 18:19)
Ulrike Blotzheim Design yra kaip tik labai daug puikių dizainų, ir didelių ir smulkių.
bent jau as turiu labai mazai ,palyginus su kitais dizainais man neturi ko pasiulyt idomaus ub
QUOTE(ZMama @ 2012 02 19, 14:46)
o čia mano meilės oazė
Labai gražus darbelis
QUOTE(Bianca @ 2012 02 19, 15:51)
Gražus darbas, šiltas toks ir rėminimas puikus
QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 19, 11:11)
o Ulrike Blotzheim ,ub nelabai daug ko yra
neisifruoju siu dizanu ,tai kol kas rasau kitus
neisifruoju siu dizanu ,tai kol kas rasau kitus
ten Country Cottage Needlework ir Shepherds Bush
UB tikrai daug schemų yra, tik daugelis paveikslėlių tokie keistoki, man irgi ne visi patinka dar MTSA galit į sąrašą dadėt, jei nebuvo
ZMama, tikra oazė labai gražu
Bianca, labai gražu, toks švelnus paveikslėlis už BS'ą respektas