Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 117 tema

QUOTE(vasarė @ 2012 02 18, 08:41)
Pries pora menesiu susiduriau su ta pacia situacija. Deja, deja  - niekas nepadejo (nei cheminiai, nei naturalus valikliai, nei mirkymas, nei vandens tempertaura)  4u.gif  Visa laime, kad paveikslas tik vietomis neuzsiuvinetas ir motyvas dekingas...

Nu jo blink.gif ir abu paveiksliukai vienam zmogui, ir tos zymes labai negeroj vietoj. Daugiau nebenoresiu naudot to markerio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Pampuška* @ 2012 02 18, 12:59)
Nu jo blink.gif ir abu paveiksliukai vienam zmogui, ir tos zymes labai negeroj vietoj. Daugiau nebenoresiu naudot to markerio unsure.gif

as taipat nebenaudoju schmoll.gif ,nors senesniam siuvinejime tiek tesimato,bet neberizikuosiu.
Atsakyti
Na nežinau, mano vienas siuvinys sumarkiruotas prieš metus, buvau ilgam užmetus. dabar pasiėmiau tęst - to markerio net nebesimato, nebent išskalbus išryškėtų, bet visas plotas kai užsiuvinėtas tai... dzin...

o dėl siuvinėjimo to paties dizaino - graži mintis. Gal kelios rinktųsi vieną, kelios kitą, nes gi ne visom tas pats prie dūšios.
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2012 02 18, 17:27)

o dėl siuvinėjimo to paties dizaino - graži mintis. Gal kelios rinktųsi vieną, kelios kitą, nes gi ne visom tas pats prie dūšios.

thumbup.gif ir kas ka pasirinks,ir ant kokios medziagos nutups ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 18 vasario 2012 - 15:44
Įdomi mintis pagal dizainus siuvinėt bigsmile.gif tik man blondinei paaiškinkit kaip tas visas vyks nail.gif kaip supratau paskelbiam dvi savaites kažkokio dizaino, na sakykim RP, tai tada tas dvi savaites visos kurios siuvinėja ar pradeda siuvinėt tą dizainą rodosi procesus, užbaigtus darbelius ir pan. O paskui paskelbiam kitą dizainą, tada jau ano nebesirodom ar kaip? O jei nori šiaip kokį darbelį ne į temą parodyt? blush2.gif Arba sakykim dizainas toks, kad per dvi savaites niekaip biggrin.gif Bet šiaip smagu kai visos ištraukia parodyt to paties dizaino siuvinukus, kaip čia su tom RP širdelėm ir medeliais išėjo bigsmile.gif Gal tiesiog skelbiam dizainą, bet jei kas nors nori kitką pasirodyt, tai tegul rodosi. Arba kokį sąrašėlį pasidarom keliom savaitėm į priekį, tai jei kuri ką pradėjus ar pabaigus, kai sulauksim savo siuvinėjamo darbo temos, tada ir rodysimės g.gif aš čia tik garsiai mąstau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 02 18, 19:50)
Įdomi mintis pagal dizainus siuvinėt bigsmile.gif tik man blondinei paaiškinkit kaip tas visas vyks nail.gif kaip supratau paskelbiam dvi savaites kažkokio dizaino, na sakykim RP, tai tada tas dvi savaites visos kurios siuvinėja ar pradeda siuvinėt tą dizainą rodosi procesus, užbaigtus darbelius ir pan. O paskui paskelbiam kitą dizainą, tada jau ano nebesirodom ar kaip? O jei nori šiaip kokį darbelį ne į temą parodyt? blush2.gif Arba sakykim dizainas toks, kad per dvi savaites niekaip biggrin.gif Bet šiaip smagu kai visos ištraukia parodyt to paties dizaino siuvinukus, kaip čia su tom RP širdelėm ir medeliais išėjo bigsmile.gif Gal tiesiog skelbiam dizainą, bet jei kas nors nori kitką pasirodyt, tai tegul rodosi. Arba kokį sąrašėlį pasidarom keliom savaitėm į priekį, tai jei kuri ką pradėjus ar pabaigus, kai sulauksim savo siuvinėjamo darbo temos, tada ir rodysimės g.gif aš čia tik garsiai mąstau biggrin.gif

mano manymu turetu buti taip,kai susirinks siuvinejanciu,nuo paskelbtos dienos siuvinesim lygiai dvi savaites,ir galutine diena rodom kas ka issiuvinejo,jai kas issiuvines greiciau tures laukti sutartos dienos,kad visos kartu parodytume ax.gif

siulau keleta temukiu,aisku ir jus koki dizaina zinote siulykite ax.gif

acufactum
de fil en auguille
creation point de croix
siaip bet kokios sirdeles
sampleriai
little house needleworks
isabelle vautier sirdeles
tralala

o del balsavimo ,kad necituoti zinutem ,gal i az ,o as sarasiuka galutini sukelsiu blush2.gif nes viena toki nores kita kitoki,o gal ir vienbalsiai nubalsuosim biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 18 vasario 2012 - 18:51
QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 18, 19:45)
acufactum
de fil en auguille
creation point de croix
siaip bet kokios sirdeles
sampleriai
little house needleworks
isabelle vautier sirdeles
tralala
o tai RP kur? tongue.gif
Atsakyti
Dar galima gal Nimue dadėt, Ulrike Blotzheim (UB). Dar galima Noros Corbett raides arba iš Pixie Couture serijos ką nors (nes aš kaip tik pradėjau siuvinėt topsecret.gif lotuliukas.gif blush2.gif) nors jos gal didokos g.gif o, dar Casey Buonaugurio bigsmile.gif
Atsakyti
papildyčiau Velykiniu, Bent Creek, Lizzie Kate, CCN , SB dizainais.
Siulyčiau pvz. Uodegytei būt vedančiai ir be diskusijų paskelbt, kad pvz. rytoj siuvinėjam BC dizainą. Siuvinėjančios proceso metu nesirodo temeklėj ką siuvinėja, tebūnie paslaptis, o po to sutartą dieną visos pasirodo ką padarė(idealiausia, čia mano manymu, visas nuotraukas nusiųsti vienai mergaitei ir ji parodytų visus darbelius vienu kartu).
Sunkesniems dizainams skirtume daugiau laiko, kad visos suspėtų mirksiukas.gif O juk ir nėra privaloma siuvinėti visus pateikiamus dizainus, gal man pvz. acu nepatinka, tai nesiuvinėsiu tą kartą.
Atsakyti
o jūs nenorit atskirą temą sukurti siuvinėjimui pagal dizainą,o šita tema taip ir liktų apie siuvinėjimą kryželiu,čia ne tik darbus rodomės ,bet ir iškilusius klausimus aiškinamės ,tai nebeimanoma būtų surasti patarimų ,tarp jūsų dizainų,čia aš draugiškai ,jei ką,ir jums būtų patogiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,viskas vienoje vietoje wub.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Seniai beisirodžiau su savo darbais, bet kasdien lankausi ir seku temą. Siuvinėjimą jau pusmetį padėjau į šalį- nebėra įkvėpimo. Bet kalba pasisuko apie žaidimą, norėčiau ir aš ax.gif Gal vėl atsigausiu ir užsikabinsiu- būsiu priversta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2012 02 18, 21:33)
o tai RP kur?  tongue.gif

jau beveik ir buvo biggrin.gif gal bus idomu kitokius dizainus isbandyt ax.gif

QUOTE(Dantiste @ 2012 02 18, 22:15)
Dar galima gal Nimue dadėt, Ulrike Blotzheim (UB). Dar galima Noros Corbett raides arba iš Pixie Couture serijos ką nors (nes aš kaip tik pradėjau siuvinėt topsecret.gif lotuliukas.gif blush2.gif) nors jos gal didokos g.gif  o, dar Casey Buonaugurio bigsmile.gif

tu teisi didokos kaip pirmam kartui ,nors nora corbet mane tikrai zavi wub.gif pasiliekam Casey Buonaugurio, ,nimue ax.gif
o Ulrike Blotzheim ,ub nelabai daug ko yra ax.gif

QUOTE(jurginėlis @ 2012 02 18, 22:36)
papildyčiau Velykiniu, Bent Creek, Lizzie Kate, CCN , SB dizainais.

neisifruoju siu dizanu ,tai kol kas rasau kitus ax.gif

QUOTE(zundyte @ 2012 02 18, 22:49)
o jūs nenorit atskirą temą sukurti siuvinėjimui pagal  dizainą,o šita tema taip ir liktų apie siuvinėjimą kryželiu,čia ne tik darbus rodomės ,bet ir iškilusius klausimus aiškinamės ,tai nebeimanoma būtų surasti patarimų ,tarp jūsų dizainų,čia aš draugiškai ,jei ką,ir jums būtų patogiau 4u.gif  4u.gif  4u.gif ,viskas vienoje vietoje wub.gif

pioneer.gif

tik kas turi minti kaip nubalsuoti viena dizaina doh.gif nes visos nori skirtingai.

gal kam patinka sampleriai,ju tematika ivairi,o tema pasirinksite kokia noresite ax.gif dar butu idomu issiuvineti siuvinejimo reikmenis bigsmile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 19 vasario 2012 - 10:22