QUOTE(Illusionary @ 2012 03 13, 11:11)
Tiesiog gaminau seimai, sveciams, skaiciau kulinarines knygas, ziurejau filmukus youtube kaip ka gamint. Paskui prasidejo - viena pazystama paprase torto, kita vaiku gimtadieniui kepiniu, paskui paskambino jos pazystamas paprase maista jubiliejui pagamint, aisku tie uzsakymai dazniausiai vasara ir dauguma is pazystamu ar ju pazystamu.
Be popieriuko bandziau darbo ieskot, bet realu ji gaut tik Maximoj vistas kepti arba salotas pjaustyt, picerijose prie picu ar bulviniu patiekalu arba kebabinej ar kokiam mesainiu bare. Alga aisku atitinkama, manau geriau jau mokytis tuos 2 metus ir atlikti praktika geresniam restorane, nei taip igyti patirties kuri abejoju ar pravers. Vis gi norisi ateity kazko pasiekti, bent jau geresne alga gaut ir dirbt ne tik picerijoj, kur tikrai banketu ruosti neteks, nei kazka idomaus gamint, tobuleti irgi galimybiu nera.
O jūs gal turite galimybę namuose ruošti maistą (furšetai, banketai ir pan.)? Tuomet nereiktų eiti dėl popieriuko mokytis, juk geriausiai reklama sklinda per žmones. Aš pvz. ieškodama šventei šeimininkės, tikrai nežiūrėjau ar ji turi tam tikrą išsilavinimą, net nesugalvojau to paklausti

svarbiausia, kad skanų maistą gamintų ir būtų malonus žmogus. Arba moterys, kurios namuose kepa saldumynus, na irgi nereikia klientams to popieriuko.
Sėkmės keičiant savo ateitį, tikrai dar nevėlu