Aispra, kaireje man truksta krumyno. Butent krumeliu grupes.
Ir aplamai, kazkas ten ne taip
O terasos zona visai neapgalvota, kazkaip susikoncentruota ties tuo, kaip koki medi padeti, o priekis visai neapmastytas, paliktas bet kaip. O man rodos, kad kuo arciau, tuo turetu buti viskas kruopsciau sugalvota, o jau toliau gali buti padrikiau, nes is terasos stebint, viskas susilies i viena.
Kas liecia medzius, tai man atrodo taip (kazin, ar mokesiu isdelioti mintis). Jei medis arciau, kaip pirmam pavyzdyje, tai galima mastyti apie gana auksta medi, apacioje kuo maziau saku turinti ( nezinau, ieskoti tokio, kaip tarkim pusis, ar tiesiog geneti kazka kito), nes sedint, tavo matymo aukstis bus sedimam lygyje, na nemoku pasakyti, net, bet kuo arciau toks medis, tuo maziau jis uzstoja toluma. O va jei ta pati medi pasodinti toli, tai jis ir uzstos toli labiau - bus daugiau vargo su jo uzimamo vaizdo ploto numatymu. Kazin, ar aiskiai cia as susakiau
Na isivaizduok, kad pasodini medi prie pat terasos (na vizualiai, jau uzaugusi
) ir sedi vos ne po juo. Sakos gana aukstai ir tau jis absoliuciai netrukdo. Ir kuo toliau ji trauksi, tuo daugiau vaizdo jis tau uzstos, o nuo tam tikro tasko vel prades toldamas ta vaizda atidengti. todel rinkciausi gana auksta medi gana arti terasos. Mes ta pati atveji turim. Musu namas palei gatve, kitoje gatves pueseje yra labai aukstas medis. Na tai vaizdo jis absoliuciai nedengia, tik tiek, kiek kamienas pats uzstoja, bet tai mazai labai. O dar mes ten inkiliuka pakabine, tai sedim virtuveje, kava geriam ir grozimes: tai kunigo sodu, tai toliau prazystanciais kastonais, tai pauksciais inkiliuke. taip jau yra, kad turim gana platu apzvalgos lauka ir arti esantis laaaabai aukstas medis tam netrukdo.