Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikiniai sodai, kiemeliai

QUOTE(verkne @ 2012 02 15, 11:26)

Kad tie bardakai atrodo stilingai, ne tiek sodininko, kiek profesionalaus fotogtafo nuopelnas smile.gif Nufotografuokit savo sodus per patį žydėjimo piką, saulėtą dieną, tokiu rakursu kai nesimato nieko nereikalingo ar nenusisekusio ir galėsite ne mažiau žavėtis. Bet siekti, kad taip atrodytų mūsų sodai visada, irgi nėra blogai, netgi labai gerai - yra kur temptis dėl ko stengtis tongue.gif

Konkreciai sitas sodas, vistik nera tik fotografo nuopelnas. Paziurekit, kiek atrodo nereiksmingu detaliu jame. Ir siaip, tai tik atrodo bardakas, o realiai viskas labai gerai apgalvota.

Man sita nuotrauka kazkodel su Vilzes sodyba asocijuojasi

user posted image

prisimenu, kad mamagabi labai ispeike mano siulyma padaryti kiek formalesne zona, su karpytais pordiurais, rozemis uz ju ir pan. Na, kad kiek reprezentatyviau padaryti priekyje. Na, bet cia tas pats, ka as siuliau ir visai gerai atrodo g.gif Ir as visai isivaizduoju sio namo vietoje vilzes nameli. Aisku, sis grazesnis, bet ir su jos nameliu visai padoriai atrodytu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 15 vasario 2012 - 14:23
Va dar

user posted image

na kuo ne vilzes svajone wub.gif (as kazka panasaus tada ir isivaizdavau, kai pamozojau ta projekteli smile.gif ) Vilzei gal jau ir nereikia, bet man tai vistiek is galvos nebeiseina doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
O i sita rata ikomponuoti nedideli kuklu fontaneli , kurio ji pageidavo, ir kuri siuliau per viduri tos zonos. smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 02 15, 15:22)

Man sita nuotrauka kazkodel su Vilzes sodyba asocijuojasi

QUOTE(Cobre @ 2012 02 15, 16:51)
Vilzei gal jau ir nereikia, bet man tai vistiek is galvos nebeiseina  doh.gif  biggrin.gif
Papildyta:

reikia reikia, visko man reikia bigsmile.gif ech, kaip grazu ten toj pirmojoj, taip zalia, uzdara, vistukes begineja... smile.gif wub.gif noriu namo verysad.gif
dabar sukam galva, nes sumastem, kad ten tam kampuke arciau namo, kur pavesine galvojom daryt, tai sumasciau, kad gal man labiau sodo namelio reiketu g.gif nedidelio, kokiu 10 kvadratu, su terasele. galeciau visa vasara jame gyvent, kolkas biggrin.gif apsodinciau kokiais krumeliais, alyvomis ir pan... gal gi grazu butu g.gif
nu va, kazkokio panasaus
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 02 15, 14:22)
Konkreciai sitas sodas, vistik nera tik fotografo nuopelnas. Paziurekit, kiek atrodo nereiksmingu detaliu jame. Ir siaip, tai tik atrodo bardakas, o realiai viskas labai gerai apgalvota.
user posted image

ta soda ziurinedama labai skeptiskai i ji ziurejau blush2.gif , bet kai pamaciau sita foto, tai taip nusvito, taip nusvito... ir taip grazu pasidare... kai bent viena taisyklinga linija atsirado lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2012 02 15, 17:48)
reikia reikia, visko man reikia bigsmile.gif 

Oi, tu dar su mumis bigsmile.gif 4u.gif Kaip smagu wub.gif
Matai, tas namelis taip arti kitu pastatu nemanau, kad priduos grozio. Tada nebent jo tau reikia, nes tiesiog yra poreikis tokiam pastatui, zodziu del naudos daugiau.
Kita vertus, tai nelabai supratau to gyvenimo tame namuke. tai bus kazkokia virykle, poilsio kampelis, pietu stalas? Ar tai bus tiesiog visa gyvenama erdve?
Siaip man patiktu kazkas panasaus i arbatos nameli, kazka panasaus i veranda, tik atskirai nuo namo smile.gif Tik velgi, as ja statyciau toliau nuo tos vietos, apie kuria kalbi blush2.gif
kazkas tokio pas tave nebjauriai ziuretusi, tik kiek uzdariau
http://www.leblancbu...gallery_8.html#
cia rasi ideju, tik stilistiskai reikia atistaikyti sau tinkama
http://thegreengarde...tion_Greenhouse

QUOTE(vida777 @ 2012 02 15, 19:02)
ta soda ziurinedama labai skeptiskai i ji ziurejau  blush2.gif , bet kai pamaciau sita foto, tai taip nusvito, taip nusvito... ir taip grazu pasidare... kai bent viena taisyklinga linija atsirado  lotuliukas.gif .

nu tai... kas grazu, to jau ir vistukes nepagadins biggrin.gif man ir tas ratas su ramunem labai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 02 15, 21:20)
Oi, tu dar su mumis  bigsmile.gif  4u.gif  Kaip smagu  wub.gif 
Matai, tas namelis taip arti kitu pastatu nemanau, kad priduos grozio. Tada nebent jo tau reikia, nes tiesiog yra poreikis tokiam pastatui, zodziu del naudos daugiau.
Kita vertus, tai nelabai supratau to gyvenimo tame namuke. tai bus kazkokia virykle, poilsio kampelis, pietu stalas? Ar tai bus tiesiog visa gyvenama erdve?
Siaip man patiktu kazkas panasaus i arbatos nameli, kazka panasaus i veranda, tik atskirai nuo namo  smile.gif  Tik velgi, as ja statyciau toliau nuo tos vietos, apie kuria kalbi  blush2.gif 

su jumis su jumis, skaitineju vis cia, groziuosi ax.gif nu tam namuke butu kaip kambarys, su sofkute miegojimui, staliuku ir t.t. esant poreikiui butu galima svente svesti biggrin.gif isivaizduoju panasiai vidu kaip cia. virs kedes paspaust ant to paveiksliuko. tik cia gal labiau skandinaviskas stilius... http://www.ikea.com/...ducts/00139605/
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2012 02 15, 20:39)
su jumis su jumis, skaitineju vis cia, groziuosi ax.gif  nu tam namuke butu kaip kambarys, su sofkute miegojimui, staliuku ir t.t. esant poreikiui butu galima svente svesti biggrin.gif  isivaizduoju panasiai vidu kaip cia. virs kedes paspaust ant to paveiksliuko. tik cia gal labiau skandinaviskas stilius... http://www.ikea.com/...ducts/00139605/

o tai ne paprasciau koki kambari taip suremontuoti name, issipjauti vietoje paprasto lango terasinius, su durimis, kaip tavo nuorodoje? g.gif Ir kambarys sutvarkytas, ir sodas neapkrautas nereikalingais statiniais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 02 15, 21:49)
o tai ne paprasciau koki kambari taip suremontuoti name, issipjauti vietoje paprasto lango terasinius, su durimis, kaip tavo nuorodoje?  g.gif  Ir kambarys sutvarkytas, ir sodas neapkrautas nereikalingais statiniais  g.gif

nu kad nelabai g.gif nu man (ir vyrui) norisi tokio nameliuko blush2.gif as ji isivaizduoju tam kamputyje kur pavesine buvom numate, o dydis gi jo nera labai didelis- 3x4m kazkur... o dar jei kaip minejau apsodinus kokia augalija, krumeliais, gelemis, tai prisidengtu truputi ir nebutu toks labai krentantis i akis ir kliudantis smile.gif nors ir siaip galvoju, kad jis nekliudys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2012 02 15, 21:01)
nu kad nelabai g.gif  nu man (ir vyrui) norisi tokio nameliuko  blush2.gif as ji isivaizduoju tam kamputyje kur pavesine buvom numate, o dydis gi jo nera labai didelis- 3x4m kazkur... o dar jei kaip minejau apsodinus kokia augalija, krumeliais, gelemis, tai prisidengtu truputi ir nebutu toks labai krentantis i akis ir kliudantis smile.gif  nors ir siaip galvoju, kad jis nekliudys biggrin.gif

Na, jei norisi.. biggrin.gif Nors siaip labai daug statiniu sukoncentruota toje vietoje, bet jei tai svajone, tai jas reikia igyvendinti biggrin.gif Ko gero yra priezastis tokiam sprendimui, jei jau salia esantis namas netinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 02 15, 22:05)
Na, jei norisi.. biggrin.gif Nors siaip labai daug statiniu sukoncentruota toje vietoje, bet jei tai svajone, tai jas reikia igyvendinti  biggrin.gif  Ko gero yra priezastis tokiam sprendimui, jei jau salia esantis namas netinka  biggrin.gif

kodel daug statiniu? nuo ten iki namo apie 12 metru kazkur... nu zodziu, kai nori, tai niekas netrugdo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2012 02 15, 21:14)
kodel daug statiniu? nuo ten iki namo apie 12 metru kazkur... nu zodziu, kai nori, tai niekas netrugdo biggrin.gif

tai jau taip biggrin.gif
Atsakyti
Dar Aisprai imetu, gal kils minciu del paderinimo

user posted image

user posted image
Atsakyti