QUOTE(aispra @ 2012 02 14, 10:02)
Skroblas man dėl savo šakų struktūros labiausiai ir patinka (
labai patogus įlipti ). Jei pagrindo augalais būtų smilgos, žydėjimo tikrai nereikia. Tik dėl dydžio labiausiai abejoju, nes tarp augalyno ir supynių yra maždaug 4 -5 metrai. Tos pačios abejonės ir bukui su ažuolu - medžiai nerealūs, bet kupolai platesni už visą mano kiemelio plotį. Nebent medį stumti arčiau terasos
Pušis susišauktų su terasoje esančiais ir kaimynų augalais, nes prie terasos spygliuočių turiu. Tik pušys man gražu kai stovi "nuogomis" kojomis. Krūmų grupėje aš jų nelabai įsivaizduoju
Nebent daryti kelių pušų grupeles už supynių, o priekyje tik krūmus?
To kas nuspalvinta tikrai nesitikejau.
Rododendro ir azuolo labai gera simbioze su kitais augalais.
Atrodo mazdaug taip, bet tik piesta paveiksleli radau. Cia tas pagrindinis augalas paprastoji pusis.
Bet pries pasirenkant gal sugalvok ka isvis noretum matyti.
Kuo toliau galvoju tuo daugiau pliusu matau skroblui. Nors butent del tokios paprastos formos pradzioj ir nenorejau jo.
Bet jis taip pat gerai deretu su aplinkiniais krumoksniais, be to galetum ir prie kaimynu puskiparisiu koki karpoma varianta pasodinti. O ziema like rudi lapukai labai labai graziai atrodytu su melsvais puskiparisiais. Manau tai labai svarbu, nes ziema pro langa matytum grazu paveiksliuka, o kitais metu laikais vaizdelis butu kardinaliai kitoks.
O jei dar kokia smilga ir nediduke rozyte primenanti ersketroze. Dar koks mazutukas raugerskiukas padidinti kontrasta vasara.....
Vakar ziurejau tokia knyga su labai graziais augalynais, tai net stebejausi, kad viena gelyna sudaro 21 augalu rusis, cia nuo svoguniniu iki sumedejusiu.