Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikiniai sodai, kiemeliai

QUOTE(Ledum @ 2013 02 04, 18:59)
bigsmile.gif  Šitos man dar fainesnės.  bigsmile.gif

man ir gražu,tik dar nežinau kur pastatyčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 02 04, 19:23)
man ir gražu,tik dar nežinau kur pastatyčiau ax.gif

aha smile.gif
brangokos... bet turbūt verta... taupyti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wooden Vilnius @ 2013 02 04, 22:14)
aha smile.gif
brangokos... bet turbūt verta... taupyti?  ax.gif

Tikriausiai
Atsakyti
Nežinau, man tai tokios krosnelės schmoll.gif Kažkaip nesižiūri prie elegantiškų sodo baldų. Manau, pavakarojimui , geriausia atsistumti kokią kilnojamą lengvesnę, o kai jos nereikia, nuboginti kur nors į malkinę ar nuošaliau.
Esmė juk ta, kad valgio kepimas ant žarijų atėjo į madą palyginus nesenai, tad kelis šimtmečius siekiančių tradicijų kaip ir nėra. Ant tokios bandūros iškalus vynuogių lapų raštą, jis juk netampa klasika g.gif Aplamai, kepsninė klasikiniame sode man toks ginčitynas elementas.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 02 06, 16:26)
Nežinau, man tai tokios krosnelės schmoll.gif Kažkaip nesižiūri prie elegantiškų sodo baldų. Manau, pavakarojimui , geriausia atsistumti kokią kilnojamą lengvesnę, o kai jos nereikia, nuboginti kur nors į malkinę ar nuošaliau.
Esmė juk ta, kad valgio kepimas ant žarijų atėjo į madą palyginus nesenai, tad kelis šimtmečius siekiančių tradicijų kaip ir nėra. Ant tokios bandūros iškalus vynuogių lapų raštą, jis juk netampa klasika g.gif Aplamai, kepsninė klasikiniame sode man toks ginčitynas elementas.

O suns voljeras? Niekas cia nei turi, nei isirengineja tikru renesanso sodu. Pritaikoma, estetika derinant su funkcija.
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2013 02 06, 17:06)
O suns voljeras? Niekas cia nei turi, nei isirengineja tikru renesanso sodu. Pritaikoma, estetika derinant su funkcija.

drinks_cheers.gif aisku, idealu butu tureti tikra, o jei dar terasomis isdestyta ir t.t. ir pan smile.gif wub.gif Bet kiti laikai dabar, tai manau, kad visu pirma reikia ziureti, kad deretu, nesipjautu su visuma.
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Na, dėl šuns voljero suabejočiau. Juk senovėje dvaruose buvo šunidės, tai gal ir voljerai skalikams buvo g.gif Kažkada šitoje temoje buvo įkelta labai graži paukštidės nuotrauka ar čia žurnale mačiau? Na, tokia mėlynai dažyta ažūrinė. O šuns voljerą galima priderinti prie tvoros, jei ta metalinė, turėtų neblogai gautis. Man vaikai šuns būdą nudažė likusisais nuo namo fasado dažais ir stogą padarė iš nuo namo likusiaos skardos. Pagaliau voljerą galima paslėpti už gyvatvorės ar pergolės, na juk projektuojant aplinką pasirenkam pagrindinius apžvalgos taškus. Sakykim, pro svetainės didįjį langą gal nesinorės matyti ūkinės zonos.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 02 06, 15:26)

Aha,orkaitėse kepė, mirksiukas.gif

Čia tik bendra nuoroda,gal kam patiks.,ten ir pašto dėželių gražių yra.
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 02 06, 18:13)
Aha,orkaitėse kepė, mirksiukas.gif

Čia  tik bendra  nuoroda,gal kam patiks.,ten ir pašto dėželių gražių yra.

As pagalvodavau,kad noriu tokios krosneles terasoje,bet pamacius gyvai persigalvojau.Ji tik kaip grozio akcentas mano nuomone,na ir sildo kazkiek,bet tas valymas pelenu salia jos man netinka,o ir kepti neiseis ten nieko,tad darysimes zidiny lauko.
Atsakyti
QUOTE(*EljaRo* @ 2013 02 06, 20:04)
As pagalvodavau,kad noriu tokios krosneles terasoje,bet pamacius gyvai persigalvojau.Ji tik kaip grozio akcentas mano nuomone,na ir sildo kazkiek,bet tas valymas pelenu salia jos man netinka,o ir kepti neiseis ten nieko,tad darysimes zidiny lauko.

Na kaip turinti tokia ( is dekor.lt) tai galiu paskyti, kad ir kepa ten viskas puikiai ir silumos daug skleidzia ir liepsna grazi. Grozi galima suderinti su funkcija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2013 02 06, 19:40)
Na kaip turinti tokia ( is dekor.lt) tai galiu paskyti, kad ir kepa ten viskas puikiai ir silumos daug skleidzia ir liepsna grazi. Grozi galima suderinti su funkcija mirksiukas.gif

Gal jusiske l.didele?As zidinyje noresiu ir kugely pasauti,ar serniuka koky,tai vistik permasteme liksim su zidiniu,kurio dar nera,bet braizausi,zvalgausi.Pagaliau turiu terasos stogo rema,belieka stogo dangos ieskoti,stiklas musu atveju brangiai iseina,tad ziurinejuosi ir plastikus.
Atsakyti
Šiaip tai labiausiai norėčiau kokios lauko virtuvės+iš trijų pusių sienų apribotos terasos + rūkyklos+ dar visko. Neturiu ūkinio, tai dabar daug problemų. Tai gerai būtų tam pastatėly ir lauko židinys, ir viryklė su tuo pačiu kaminu. Ir kad prie namo bei aplinkos derėtų g.gif
Šiaip kiek žiūrinėjau, tai klasikiniuose soduose slidus reikalas tie lauko židiniai, kaip juos gražiai integruoti?
Atsakyti