Tujos irgi mano mintyse, bet patvori atidejome rudeniui, rezgame dabar pavesine, man i ja norisi uzuolaidu, tik kilo klausimas - ar ten zmones medziagines kabina ar kokias specialas, alia brezentines?
QUOTE(kuzdaite @ 2012 08 08, 18:03)
Tujos irgi mano mintyse, bet patvori atidejome rudeniui, rezgame dabar pavesine, man i ja norisi uzuolaidu, tik kilo klausimas - ar ten zmones medziagines kabina ar kokias specialas, alia brezentines?
Pas mane paprastos storos medvilnės. Sėkmingai laiko antrus metus. Tik blunka.
QUOTE(kuzdaite @ 2012 08 08, 17:03)
zmones kabina medziagines , kurios lengvai gali isdziuti, jei pavesine atvira (vienzo, kad nesuputu kol iszius).
Mano planai tujoms irgi skirti rudeniui, betgi tas ruduo jau ne uz kalnu, o as planuoju laaabai ilgai .
Mes siemet pavesinei isliejom pamatus (10 kv.m), kad kitamet statant betonveziai vejos neisvazinetu.
QUOTE(vida777 @ 2012 08 08, 16:24)
vis dar tos tujos man galva suka... Cobres gyvatvore is galvos neiseina, nes ja pamacius supratau, kad man t o k i o s formos tujos yra graziau, nei Smaragd'o forma (plati apacia). Cobre, itariu, kad pas tave "Columna"(siaura apacia):
http://www.google.de...,r:20,s:0,i:135
http://www.google.de...,r:20,s:0,i:135
na ir as taip itariu, bet jei kas protingas ateis ir pasakys, kad tarkim pas mane smaragdas, tai net netureciau ka pries pasakyti, nes turiu tik pardavejo zodi, kad tai kolonine. pas ka smaragdus apziuriu, tai man jie tokie puresni atrodo. mano forma tarsi kietesne tokia
Vat ir man medziagyte labiau prie dusios, negu koks plastikas ar brezentas, ar dar galas zino kas
Zidinys pas mus raudonu plytu, senu, pavesines kolonos irgi, dar ketiname deti tokias kryziuotu pagaliuku sieneles, bet vat klausimas, kaip jas dazyti :hmKokia Jusu nuomone, ar nebus blogai jei dazysime taip pat kaip ir nameli nudazem?Raudonmedziu
Zidinys pas mus raudonu plytu, senu, pavesines kolonos irgi, dar ketiname deti tokias kryziuotu pagaliuku sieneles, bet vat klausimas, kaip jas dazyti :hmKokia Jusu nuomone, ar nebus blogai jei dazysime taip pat kaip ir nameli nudazem?Raudonmedziu
Sveikos klasikinių sodų mylėtojos. Kreipiuosi su prašymu- gal turit klasikinių kiemo fontanų pavyzdėlių. Na tokių apvalių su kokia skulptūra per viduriuką. Ačiū
QUOTE(TuDa @ 2012 08 11, 20:27)
Sveikos klasikinių sodų mylėtojos. Kreipiuosi su prašymu- gal turit klasikinių kiemo fontanų pavyzdėlių. Na tokių apvalių su kokia skulptūra per viduriuką. Ačiū
Labai puikus klausimas, ir as cia kaip tik su tokiu paciu klausimu. Gal kas zinote dar toki dalyka - pas mus jau namas pastatytas ir jame keleta metu jau gyvenam, kiemas sutvrakytas, tai tam fontanui ar reiks dabar viska prakasti del vandens ar buna kaip nors kitaip daroma, kad nereiktu dabar mums kiemo viso prakasti?
QUOTE(harambele @ 2012 08 13, 10:01)
Labai puikus klausimas, ir as cia kaip tik su tokiu paciu klausimu. Gal kas zinote dar toki dalyka - pas mus jau namas pastatytas ir jame keleta metu jau gyvenam, kiemas sutvrakytas, tai tam fontanui ar reiks dabar viska prakasti del vandens ar buna kaip nors kitaip daroma, kad nereiktu dabar mums kiemo viso prakasti?
Manau pakalsti reikes vien del elektros, dar vandeni atvesti, jo isbegima padaryti ir pan.....
QUOTE(kuzdaite @ 2012 08 14, 10:40)
Manau pakalsti reikes vien del elektros, dar vandeni atvesti, jo isbegima padaryti ir pan.....
Elektros pravedimui tai reikes pakelti velena, taciau vandens vesti galbut ir nebutina. Prisileisti i fontan galima su slanga, siurbliukas ji kels ir vyks uzdaras ciklas. Ziemai tiesiog issemti ta vandeni reikes. Tai jei fontaniukas ale bliudukas, tai galima vandens ir neprivesti.
QUOTE(smth1 @ 2012 08 14, 12:15)
Elektros pravedimui tai reikes pakelti velena, taciau vandens vesti galbut ir nebutina. Prisileisti i fontan galima su slanga, siurbliukas ji kels ir vyks uzdaras ciklas. Ziemai tiesiog issemti ta vandeni reikes. Tai jei fontaniukas ale bliudukas, tai galima vandens ir neprivesti.
Labai aciu, jau aiskiau darosi
Vidos 777 nuotraukoje taip grqazu, atrodo nieko nera, bet is kitos puses viskas taip subtilu, taip isbaigta