QUOTE(kuzdaite @ 2012 07 01, 13:04)
Cobre sako, ka ten nuo jo matysi, ji teisi, vaizdo nebus, i nama ir i teritorija uz jo sedint reikes ziureti, bet man to suolelio daugiau kaip dekoratyvaus elemento reikia
Bet vat staigiai kilo mintis, o jei pasodinti tujas, o paskui vien tik parko rozes, pvz., baltas???????Kazkaip sio forumo deka is naujo atradau baltai zydincius augalus, anksciau man paskutinej vietoj buvo.....Jauciu, man maziau reikia kalbeti, o daugiau dirbti
Bet vat staigiai kilo mintis, o jei pasodinti tujas, o paskui vien tik parko rozes, pvz., baltas???????Kazkaip sio forumo deka is naujo atradau baltai zydincius augalus, anksciau man paskutinej vietoj buvo.....Jauciu, man maziau reikia kalbeti, o daugiau dirbti
Mano kiemo plotis 7 metrai (kam 7 metrai patvorys, o kam viskas kiemas ), tai iš patirties galiu sakyti, kad toks atstumas žiūrėjimui sėdint ant suolelio yra per mažas - akys į namo sieną atsimuš ir bus nejauku. Suolelis kaip dekoratyvinis elementas man nelabai Bet čia asmeninė nuomonė, nes aš labai nemėgstu butaforijų - arba daiktas naudojamas, arba jo nereikia, geriau jo vietoje dar vienas rožių krūmas Gal įmanoma suolelį statyti nugara į įvažiavimą, suformuojant jam augalų nugarėlę, kaip Vidos777 foto Tada žvilgsnis keliautų per kiemo ilgį ir galėtų grožėtis baltomis parko rožėmis ar purpuriniu gėlynu
Aš tai siūlyčiau suolelio vietą planuoti ne teoriškai, o praktiškai - pasiimti lauko kėdę ir pasėdinėti kokią savaitėlę įvariose kiemo vietose kelis kartus per dieną: ryte, per pietus, vakare. Taip labai gerai jausis, koks apšvietimas, ar smagu akims, o sėdint ir gėlynus lengviau įsivaizduoti