QUOTE(mamaSandra @ 2012 02 12, 13:22)
kaip bendrame vejos plote ziuresis klasikiniu zeldynu oaze
Kad bendro vejos ploto prie namo kaip ir nėra. Kairėje kaimyno užsodinta augalų eilė tarsi užduoda toną tolimesniam želdinimui. Ir turbūt teisingai, kad ir koks žavus toks bendruomeniškas kiemas, bet šiek tiek erdvės privatumui reikėtų .
QUOTE(Ledum @ 2012 02 12, 16:46)
****Aš nelabai supratau pas Bitulę piešinuky ką reiškia tos pilkos vietos.
Iš esmės ten galėtų būti kas tik norisi šeimininkei, nes ta sodelio dalis prie terasos gausis gana uždara ir apžvelgiama praktiškai tik nuo namo. Nuo upelio pusės ją pridengtų krūmai.
QUOTE(Ledum @ 2012 02 12, 16:46)
bet jau už terasėlės takelis link supynių turėtų būt tik veja.
(o smulkesni šonuose, gal galėtų būti ir su nukrypimais pagal norus ir poreikius).
QUOTE(aispra @ 2012 02 12, 18:59)
- Manau, kad Bitulė išgirdo mano norą turėti daug augalų, todėl ir padidino augalynų plotą, kas aišku man labai tinka Tų augalėlių, kurie žaliai pažymėti tikrai man neužtektų
-- Tamsiai violetinė alyva su mano krūva įvairių atspalvių violetinių vilkdalgių man atrodo būtų gerai
-- Tamsiai violetinė alyva su mano krūva įvairių atspalvių violetinių vilkdalgių man atrodo būtų gerai
- tikrai panašiai ir nujaučiau
-- Man atrodytų, kad ten ir kažkas stambesnio, nei alyva, galėtų būti . Bet čia jau reikia pačiai spręsti, nes nuotraukos dažnai labai iškraipo atstumus ir mastelius .