QUOTE(naca @ 2012 05 17, 13:30)
As pati rinkciausi tujas, bet yra itarimas, kad tie soniniai kaimynai (kaip ir galiniai) tuju nemegsta, nes pas juos ne vieno tos rusies augalelio. Gal nebent kokia 2-3 ju rusis ,ir dar kazka derinti. Kazkaip nesinori iskart nesutarti su rodos neblogais kaimynais . Na bet susidarem nuomone, kad jie ir del lapuociu nebus patenkinti, nes lapus reiks valyti. Siaip jau saules jiems neuzstosim, nes pietu puse. Bet reiks kazka daryti vistiek- dziaugsis jie ar ne
Tik va galvoju, jei pietu puseje sodinsime aukstesnius augalus, zemiau ir siauriau augantiems jau bus visiskas pavesis
Tik va galvoju, jei pietu puseje sodinsime aukstesnius augalus, zemiau ir siauriau augantiems jau bus visiskas pavesis
Pas mane palei pietine riba tujos susodintos. Visai del to nepergyvenu. taip, pavesis yra, bet tai juk koks geris tai daugybe augalu yra tinkanciu pavesiui. Man kaip tik problema su augalais palei namo siena, kur saule tvieskia, plieskia atidedu mastymus apie tai, ka ten sodinti geresniems laikams, kai bus takas, vijoklis kazkoks. manau kazkaip savaime pribresiu kazkokiems augaleliams. O pavesyje pas mane rododendrai kol kas tik. Visai arti tuju pasodinau alyvas. Darau bandyma Galvoju, kad bandysiu is ju kaip medelius soformuoti, ir jie tarsi islys is tuju. Na, ziuresiu, kas cia gausis, nepabandes nezinosi.
Papildyta:
QUOTE(jot.ka @ 2012 05 17, 13:39)
augalai tikriausiai neaugs visai prie pat gyvatvorės, kad nebūtų didelės konkurencijos dėl maisto medžiagų, o vasarą saulė būna aukštai ir šešėliai nėra tokie jau ilgi.
Na, bet tokiu ir panasiu pavyzdziu yra pilnas internetas
http://3.bp.blogspot...00/IMG_0550.JPG
lyg ir auga tie augalai