QUOTE(kuzdaite @ 2012 05 09, 13:10)
Merginos, per kelis metus planuojame pasidaryti kazka panasaus i klasikini soda ir gelyna, siemet planuojame tvora keisti, kas Jusu manymu tiktu???Man tai rupi tujomis uzvaryti, kad kaimynai maziau spoksotu, nes tas ju nuziurinejimas jau pabodo. Manau, geriau zaliu tuju tvora, nei siaip kokia tvora, grazu man tvora-siena is senu raudonu plytu, bet jei 18 a taip tverti irgi bus be rysio
Man tvoros pasirinkimas labai susijęs su sklypo "dislokacija". Jei iš visų pusių kaimynai, tai gal ir gerai vienoda tujų tvora iš visų pusių. Bet jei kaimynai tik iš kurio nors vieno šono, tada nebūtina viso sklypo vienodai rėminti: galima ir nekarpomomis krūmų gyvatvorėmis kažkokį kampą atitiverti, ar iš viso kažkurį šoną laisvai palikti, kad vaizdas į tolį matytųsi. Jei šlaitas koks yra, vėl savi sprendimai ir t.t. Dar ir nuo namo stiliaus priklauso. Žodžiu kaip visada - trūksta informacijos
Man asmeniškai pati gražiausia (šiai dienai ) yra griežtai karpoma skroblų gyvatvorė Šią žiemą tik dar kartelį tuo įsitikinau stebėdama, kaip rudi lapeliai atkakliai išsilaiko iki pat pavasario. Bet čia aišku asmeninės simpatijos