O as savo sode jau pirmasias klaidas taisau .
Prisodinau sieneleje i akmenu tarpus Cimbalarijos, galvodama, kad ji man graziai skyles uzdengs. O ji kai dave augti, jau dabar mano akmenu net matyti nebuvo, tik zalia zydinti siena .
Grazus augalas, viszalis (foto sausio menesi daryta) ir ziedeliai kaip miniatiurines orchidejos, bet jau pletimasis tai nesvietiskas. Du pilnus kibirus priroviau ir ismeciau.
Taigi, jei kam reikia turbo greiciu augancio kiliminio augalo, rekomenduoju . Tik zeme turi buti kuo prastesne, kitaip isauga gausi zalia lapija ir mazai ziedu. Nors nezydejimo metu ta zaluma visai gerai atrodo. Tinka ir saulei, ir pavesiui.
Corbe, man tie Ikejos baldeliai visai nieko Geriau nei metalinukai
O ka manote apie tokius, tie tiktu kaip nors i klasikos standartus ar nelabai?
Atsiprasau uz prasta foto....
QUOTE(Cobre @ 2012 05 07, 09:41)
Vida, ziurejau visokiu baldu.
Dar paziurejau i tokius ikejos
http://www.ikea.com/...ucts/S39898474/
bet kazkaip tos metalines kedes elegantiskiau atrodo, kaina irgi gera. zodziu brestu kol kas viskam
Dar paziurejau i tokius ikejos
http://www.ikea.com/...ucts/S39898474/
bet kazkaip tos metalines kedes elegantiskiau atrodo, kaina irgi gera. zodziu brestu kol kas viskam
O man visai dailus sitas komplektelis. Jei tik tureciau jau terasa - mielai
man patinka, kad stalas pasidaro pakankamai didelis.
QUOTE(vida777 @ 2012 05 07, 09:02)
Cobre, tavo issirinkti metaliniai atrodo elegantiskiau. Juoda baldu spalva prie raudonu namo sienu suteiks truputi ryskumo tavo terasai.
Pritariu Vidai777 Ikea baldeliai man labai gražūs, bet mažai erdvei metaliniai atrodo lengviau, ryškiau ir elegantiškiau. Balta mozaika ant stalo
Vida777, o kuo negerai žaliuojanti siena? Juk vertikalus želdinimas labai madingas
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2012 05 07, 15:22)
Balta staltiese, lietuvaiciai tautiniais drabužiais ir dar "karti, karti degtine karti"...........kazkodel jokios kitos minties
Papildyta:
atsiprasau, kartais perdaug tiesmukai drebteliu
Papildyta:
atsiprasau, kartais perdaug tiesmukai drebteliu
Lietuviskas provansas O jei rimtai, tai galiu tokius gauti nemokamai, todel ir idejau foto Turiu toki metalini, su trupuciu medzio staliuka, ieskau jam kedziu ar suolu, bet uz padoria kaina nera...
QUOTE(Cobre @ 2012 05 07, 08:41)
sita baldu serija vienareiksmiskai - moderni. T.y. idealiai tinkanti prie modernaus namo, modernios puristines aplinkos. Bet nera taip, kad modernaus baldo negalima butu priderinti klasikineje aplinkoje, tik jei tai butu uz dyka, imk ir derink, bet jei pinigus reikia moketi, geriau is karto ieskoti tinkamesniu .
QUOTE(aispra @ 2012 05 07, 16:34)
Vida777, o kuo negerai žaliuojanti siena? Juk vertikalus želdinimas labai madingas
butu gal ir neblogai kitoje vietoje, bet priesais langa man reikia sviesaus fono, kad butu akmenys su sviesiais augalais tarpeliuose.
Dabar sodinsiu tik miniatiurinius ir letai augancius augaliukus.
QUOTE(kuzdaite @ 2012 05 07, 11:12)
atitinkamoje aplinkoje man sie baldai labai grazus (ypac kokybe). Man kazkaip labiau su zydincia obelim nei su degtine asocijuojasi, bet vat su levandom tai nelabai .
QUOTE(kuzdaite @ 2012 05 07, 17:25)
Lietuviskas provansas O jei rimtai, tai galiu tokius gauti nemokamai, todel ir idejau foto Turiu toki metalini, su trupuciu medzio staliuka, ieskau jam kedziu ar suolu, bet uz padoria kaina nera...
nagi sode reikia daug kedziu, stalu ir staleliu/suoleliu, ivairiose vietose kad prisesti kur butu. Pravers ir vieni, ir kiti .
[quote=vida777,2012 05 07, 19:16]
sita baldu serija vienareiksmiskai - moderni. T.y. idealiai tinkanti prie modernaus namo, modernios puristines aplinkos. Bet nera taip, kad modernaus baldo negalima butu priderinti klasikineje aplinkoje, tik jei tai butu uz dyka, imk ir derink, bet jei pinigus reikia moketi, geriau is karto ieskoti tinkamesniu .
Man ir tie baldeliai nieko, bet provansu nedvelkia nors tu ka Kedainiu sendaiktyne pries du menesius maciau labai grazias, lyg ir spizines sodo kedes, su visais pagrazinimais, bet norejo 200 Lt, tai kazkaip pagailejau pinigu, o dabar ziuriu, nebeturi Jos buvo slyksciai geltonos spalvos, bet paemus teptuka i rankas butu iseje
Man ir tie baldeliai nieko, bet provansu nedvelkia nors tu ka Kedainiu sendaiktyne pries du menesius maciau labai grazias, lyg ir spizines sodo kedes, su visais pagrazinimais, bet norejo 200 Lt, tai kazkaip pagailejau pinigu, o dabar ziuriu, nebeturi Jos buvo slyksciai geltonos spalvos, bet paemus teptuka i rankas butu iseje
QUOTE(kuzdaite @ 2012 05 07, 22:26)
Man tokie spiziniai niekaip netiktu matai, dar ir prie aplinkos - namo, terasos,busimo sodo, reikia viska derinti pas mane nei namuose provansas, nei sode
QUOTE(Cobre @ 2012 05 08, 08:43)
Man tokie spiziniai niekaip netiktu matai, dar ir prie aplinkos - namo, terasos,busimo sodo, reikia viska derinti pas mane nei namuose provansas, nei sode
Aaaaaaa, tuomet aisku, man Jus lyg is provanso temutes pasirodete, bet gal klystu Tai jei namuose nei klasika, nei provansas, tai kodel gi ne tokie baldai, tuomet imkite, as pamaniau, kad pas Jus kiemely levandos, iskile indai, raudonos plytos, bet jei ne, tie baldai tikrai tiks Be to dar minkstaja dali galesite savo issirinkti, spalvas paderinti
O man taip reikia tu spizinuku, bet kad ju kainos, man asmeniskai, labai nerealios...
QUOTE(kuzdaite @ 2012 05 08, 10:48)
Aaaaaaa, tuomet aisku, man Jus lyg is provanso temutes pasirodete,
Kad ir ta tema ne vien provansas juk Formalaus klasikinio sodo labai noreciau, bet taikantis prie esamos situacijos, noru ir galimybiu, teks siek tiek paimprovizuoti
Merginos, per kelis metus planuojame pasidaryti kazka panasaus i klasikini soda ir gelyna, siemet planuojame tvora keisti, kas Jusu manymu tiktu???Man tai rupi tujomis uzvaryti, kad kaimynai maziau spoksotu, nes tas ju nuziurinejimas jau pabodo. Manau, geriau zaliu tuju tvora, nei siaip kokia tvora, grazu man tvora-siena is senu raudonu plytu, bet jei 18 a taip tverti irgi bus be rysio