Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikiniai sodai, kiemeliai

QUOTE(aispra @ 2012 03 29, 21:02)
Trūksta informacijos, koks tas įėjimas, koks namas, kokie augalai jau yra ir t.t.  smile.gif Neaišku, nuo ko pradėti siūlyti.

http://www.gapphotos...?...&:pageno:2:

Reikes foto imesti, o siaip nieko nera, tiksliau yra, bet viska reikia is pagrindu keisti 4u.gif Jusu nuoroda visai nebloga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sju00 @ 2012 03 29, 15:55)
Sveikos, bendramintės:) Tikiuosi pataikiau čia, gal žinote, kaip išnaikinti senų slyvų ūglius??
Man čia galvos skausmas, metėm miestą ir persikėlėme gyventi į mažą miestuką ir seną kiemą (senelių likęs namas), noriu gražaus kiemo, o čia tokia velniava, senos obelys, slyvos, gėlynai su šimtametėm bobutiškom gėlėm, gigantiška kriaušė, žodžiu - bardakas, noriu medžius išpjauti, išrauti seną augmeniją, bet čia tiek slyvų ūgliu, kad nežinau kuo juos benaikinti g.gif 
Gal turite minčių?
Mastau viską išnaikinti ir pasėti pradžiai visur žolytę, o tada jau komponuoti gėles ir tt.. kiemas nedidelis 6a, toks standartiškas kaimo kiemas.
Bet man jau verkt norisi į jį pažiūrėjus..

na prieš kirsdama ir mesdama gerai pagalvociau, nes naujas negreit užaugs, o kaime prie kaimiškos trobos artišokų nepasisodinsi, reiks iš naujo bobutiškų gėlių ieškoti smile.gif
Aišku gal ir namas bus nugriautas ir stiklinis bus pastatytas, tada vistiek pagalvočiau prieš mesdama, nes dabar turi tikrą gerą medžiagą tik neprižiūrėtą, o jei persodintum kur į kamputį kad netrukdytų, pamatysi, kad ko gero didelės dalies prireiks.
Kas trukdo tai trukdo, bet nemanau, kad taip jau viskas trukdo. Aišku neprižiūrėta pamačius pirmas noras viską išmesti ir naujai sodinti, bet šiuo atveju aš pirma paragaučiau obuolių nuo tų senų obelų (dar nevėlu genėti ir pasitvarkyti jas), tik tada kirsčiau ir mesčiau. O aplink obelis nušienavus ne taip baisu pasidarys.
Atsakyti
QUOTE(Sju00 @ 2012 03 29, 16:55)
Sveikos, bendramintės:) Tikiuosi pataikiau čia, gal žinote, kaip išnaikinti senų slyvų ūglius??
Man čia galvos skausmas, metėm miestą ir persikėlėme gyventi į mažą miestuką ir seną kiemą (senelių likęs namas), noriu gražaus kiemo, o čia tokia velniava, senos obelys, slyvos, gėlynai su šimtametėm bobutiškom gėlėm, gigantiška kriaušė, žodžiu - bardakas, noriu medžius išpjauti, išrauti seną augmeniją, bet čia tiek slyvų ūgliu, kad nežinau kuo juos benaikinti g.gif 
Gal turite minčių?
Mastau viską išnaikinti ir pasėti pradžiai visur žolytę, o tada jau komponuoti gėles ir tt.. kiemas nedidelis 6a, toks standartiškas kaimo kiemas.

Pritarčiau diplomuotai apželdintojai. Ir ką turėsite išnaikinę visus medžius ir gėles? Nykią standartinę iščiustytą veją be jokio pavėsio ir jaukumo. doh.gif Man taip gaila, kai važiuodama pro kaimus matau tokias "miestietiškas" vejas, dar baltų plastmasinių vazonų ar akėčių-vėžėčių su ryškiomis gėlėmis pridėtas. doh.gif Manau turite tikrą originalų lobį, reikia tik jį patvarkyti. Ech, kad man taip jūsų problemas biggrin.gif
Atsakyti
Situacija tokia, namai aptverti eiline ruda medine tvota, vartai dideli irgi rudi ir mediniai, tarp gatves ir tvoros yra daugiau kaip metras vejos (kol kas baisios)...Patarkite ka provansisko sugalvoti prie vartu ir palei tvora 4u.gif ax.gif Pananiau is abieju pusiu vartu pasodinti hortenziju, o ka daugiau, gal Jums kokiu kitokiu minciu kyla ?
Atsakyti
QUOTE(Sju00 @ 2012 03 29, 16:55)
Gal turite minčių?

QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2012 03 30, 13:01)
na prieš kirsdama ir mesdama gerai pagalvociau, nes naujas negreit užaugs, o kaime prie kaimiškos trobos artišokų nepasisodinsi, reiks iš naujo bobutiškų gėlių ieškoti smile.gif
Aišku gal ir namas bus nugriautas ir stiklinis bus pastatytas, tada vistiek pagalvočiau prieš mesdama, nes dabar turi tikrą gerą medžiagą tik neprižiūrėtą, o jei persodintum kur į kamputį kad netrukdytų, pamatysi, kad ko gero didelės dalies prireiks.
Kas trukdo tai trukdo, bet nemanau, kad taip jau viskas trukdo. Aišku neprižiūrėta pamačius pirmas noras viską išmesti ir naujai sodinti, bet šiuo atveju aš pirma paragaučiau obuolių nuo tų senų obelų (dar nevėlu genėti ir pasitvarkyti jas), tik tada kirsčiau ir mesčiau. O aplink obelis nušienavus ne taip baisu pasidarys.

labas temos gerbejai 4u.gif nuolat cia paskaitineju,nes ir man aktuali si tema.naujo nieko nepasakysiu as jums,tik noreciau pritarti siems pasisakymams-Sju00,neskubekit viska ismetyti,viskas darosi su laiku,kas prisiderins ir gales palikti o kas bus ismetama paaiskes laikui einant,nes viska ismetus ne taip greit uzauginsi nauja soda ar parkeli.ir man baisu daros vaziuojant per kaimus matyti tokius vaizdus kaip minejo mamutas,plasmasinius vazonus geliu ar gelem apdabintas akecias ar koki nudziuvusi medi.na ce jau visiskas pravalas.geriau tebuna senoj sodyboj,sena obelis ir bobuciu geles negu sitie is kazkur nukopijuoti atributai.mes savo sodyboj pakeitem stoga idejom langa iki pudamento,o sodas liko ir su slyvom ir su vysniom,jug cia kaimas.tik prie iejimo i nama stovi vazonas su gelemis.musu kaimynai pripirko moliniu stirnu,pasistate vejoj-visi sako kad grazu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lingomina: 06 balandžio 2012 - 18:17
QUOTE(lingomina @ 2012 04 06, 19:12)
musu kaimynai pripirko moliniu stirnu,pasistate vejoj-visi sako kad grazu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Man jau tos molines stirnos, nykstukai, visokie plastikiniai gandrai tai jau schmoll.gif schmoll.gif :mmmKazkur link Jonavos esu maciusi, kai stovi baisus namas, baisi aplinka ir truputi alia darzelis apkuoptas, o jame galybes visokiu plastikiniu nesamoniu, nu baisu.......
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

tai ar siais metais nepopuliaru jau bus klasika, ar visos kibe i darbus, kad taip tylu ir ramu temoje? smile.gif Gaila, bet siuo metu negaliu nieko namuose daryti, tai belieka dairytis baldeliu i terasa, visokiu menkniekiu, vazonu.

O stai ka nuziurejau Italijoje. Paprasta, bet man labai patiko wub.gif

user posted image

Kedes savo akmeninei terasai nuziurejau sias

http://allegro.pl/me...2302905937.html

tik kol sumastysiu, kaip jas atsigabenti, tai ir nebebus jus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 05 06, 17:59)
Sveikutes  4u.gif

tai ar siais metais nepopuliaru jau bus klasika, ar visos kibe i darbus, kad taip tylu ir ramu temoje?  smile.gif  Gaila, bet siuo metu negaliu nieko namuose daryti, tai belieka dairytis baldeliu i terasa, visokiu menkniekiu, vazonu.

O stai ka nuziurejau Italijoje. Paprasta, bet man labai patiko  wub.gif 

Kedes savo akmeninei terasai nuziurejau sias

[

tik kol sumastysiu, kaip jas atsigabenti, tai ir nebebus jus  biggrin.gif

Tas Italijos vaizdelis visai nieko, bet manau, realybeje nera ten taip grazu.....Kedes kaip kedes, bet man klasika ar provansu nelabai dvelkia, na tokios kazkokios nekokios, as pati ju sau neimciau, ieskociau su padailinimais kazkokiais, ar daugiau lenktesniu formu 4u.gif Tiesa pasakius stala jau turiu, o kedziu ar suoleliu prie jo neturiu......Ir nelabai randu, tiksliau yra, bet kaina man absoliuciai netinka.... schmoll.gif
Atsakyti
Cobre, tik zvilgtelejau i stala ir kedes , oooo galvoju panasi i bratkio terasa ir baldai lotuliukas.gif o jis kaip tik juk Italijoje gyvena lotuliukas.gif tai kedes tikrai patogios sedeti buvo, o stalas jei toks pats tai jis dar reikalui esant dvigubai pasidina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 05 06, 22:38)
Tas Italijos vaizdelis visai nieko, bet manau, realybeje nera ten taip grazu....

Realybeje labai gerai atrode mirksiukas.gif Pati su tokia klebancia muilinuke fotografavau, tai nuotraukos neatspindi tikro vaizdo, nes cia juk tik gabaliukas kiemo, o visuma su namu, namo terasa, sodu, ir aplamai vieta, kurioje viskas yra, labai gerai atrodo smile.gif
Siaip tai tikrai, toks pavyzdys manau nera priskirtinas kazkokiam vienam stiliui, tiktu bet kokioje aplinkoje, labai jau neipareigojantis vaizdas.
Baldu ir as kitokiu noriu, bet buvau nustebusi, kaip neblogai atrode paprasti baldeliai wub.gif

parasiau, ir tik dabar supratau, kad tu apie " kedes" kalbi doh.gif Man jos patinka, o ir vizija visai matau, tai ziuresiu ar gausis jas nusipirkti smile.gif
Aisku, mane labiausiai suzavejo apzeldinta pergole wub.gif biggrin.gif Mano svajone wub.gif

QUOTE(okkey @ 2012 05 07, 05:52)
Cobre, tik zvilgtelejau i stala ir kedes , oooo galvoju panasi i bratkio terasa ir baldai lotuliukas.gif  o jis kaip tik juk Italijoje gyvena lotuliukas.gif

Na, tai jei jis gyvena Bergamo senamiestyje, tada vadinasi jo kiema snipinejau biggrin.gif
Gera tave nors sioje temoje pamatyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 07 gegužės 2012 - 07:43
QUOTE(Cobre @ 2012 05 06, 16:59)
O stai ka nuziurejau Italijoje. Paprasta, bet man labai patiko  wub.gif 
http://i215.photobuc...is/DSC03242.jpg

galvoju g.gif , patiko tokie baldai? betgi tu pas save kazko tai mediniu nenori....
Sie baldai, tai naturalumas, universalumas (sulankstomi), patogumas. Del prieziuros - nori lakuoji, nenori - palieki naturaliai senti.
As i sodo baldus pradedu dairytis pavasari, o apie pirkima galvoti rudeni, kai visiems baldams buna 50% nuolaidos.
http://www.google.de...QGYresgavgM3JBA.
Cobre, tavo issirinkti metaliniai atrodo elegantiskiau. Juoda baldu spalva prie raudonu namo sienu suteiks truputi ryskumo tavo terasai.
Kada ant ju pasedesiu, nepazadu blush2.gif , nebent kur atsitiktinai uztaikyciau (nebera laiko po pardes lakstyti).

Mozaika ant stalo:

user posted image

Atsakyti
Vida, ziurejau visokiu baldu.
Dar paziurejau i tokius ikejos

http://www.ikea.com/...ucts/S39898474/

user posted image

user posted image

bet kazkaip tos metalines kedes elegantiskiau atrodo, kaina irgi gera. zodziu brestu kol kas viskam blush2.gif
Atsakyti