QUOTE(mamaSandra @ 2012 03 04, 23:36)
aciu, mamaSandra. Kaip sakiau, kabeliai jau yra, mano rupestis tik, kad sviestuvai nebutu modernaus dizaino, skleistu silta sviesa ir butu taupus. Net neabejoju, kad MB rinksis LED'us.
Situ granito trinkeliu net nera ka lyginti su skaldytu akmeniu (is karto pajutau stabiluma po kojomis ).
Gal as ir ne visai busiu teisi, bet vistiek pasidalinsiu mintimis.
Tavo idetos granito trinkeles atrodo graziai, bet pakankamai grieztai ir saltai, puikiai tinkancios modernesnei arba tiesiog grieztesnei aplinkai. Turiu visa laika omenyje tavo tvora . Noretusi kazko minkstesnio.
Kita vertus, bent jau is tolo sitas formatas (10x20 ?) bus siek tiek panasus i betonines trinkeles. Jei rinkseisi 10x10, tada tai jau tikrai bus panasu i akmens grindini, o ir vaizdas atrodys minkstesnis, labiau paplaukes (nebe toks grieztas).
Kuo arciau namo yra takas, tuo platesnis jis turetu buti. Vat jei tas didesnes trinkeles kloti is karto palei nama, tada gal butu ir visai nieko, nes atkartotu tiesias namo linijas (bent jau viena krastine). Bet ar tikrai norit viska is naujo daryti?
Beje, kokia bus namo spalva? Ir kokia laiptu, terasos, ivaziavimo i garaza danga? Prie ko tu ta granita derini ?
Man kazkaip i aki krito toks taku isplanavimas:
QUOTE(Ledum @ 2012 03 05, 07:05)
O tu nebijai, kad gausis grynas modernas su tokiais sviestuviukais?
tikrai nebijau. Vat toks, koki pvz. idejau, butu pats tas, o didzioji pasiula dabar yra su nerudijancio plieno apvaliu arba kvadratiniu korpusu, kuris man labai nepatinka. Mano ideja butu juos imontuoti tarp augalu (po viena is abieju pusiu) pacioje takelio pradzioje prie gatves.
Pastatomiems sviestuvams pas mane nera tiek erdves, kad jie visu groziu atsiskleistu, todel noriu kazko tokio subtilaus, i akis nekrentancio.
Dar pasto dezutei reikia kur nors vietos rasti .
QUOTE(Juma81 @ 2012 03 05, 11:11)
Savaitgalį kaip tik buvau pas pažįstamus, kurie vėlai rudenį trinkeles susidėjo (dar nebuvau mačiusi). Man patiko idėja, kai viskas išklota betoninėmis trinkelėmis ir tik patys kraštai iš natūralaus akmens (viso labo naudotos tik dvi trinkelės iš kraštų). Nežinau, ar tai granitas, bet panašu. Jei dabar trinkeles dėčiau, tai kopijuočiau šitą pavyzdį.
taip taip, zinau daug tokiu pavyzdziu ir man asmeniskai tai labai patinka .
As esu betono gerbeja, todel betonas ir akmuo man kaip ir lygiavertes (optine prasme) medziagos. Molis/klinkeris, zinoma, irgi nieko, bet tik jei stilistiskai tinka prie aplinkos.