QUOTE(vida777 @ 2012 03 03, 17:28)
MamaSandra, paprotink mane del lauko apsvietimo, kol MB vel kokiu "stebuklu" neprigalvojo . Noriu is abieju pusiu tako i nama apsvietima padaryti - lempukai, imontuoti i zemes/grindinio pavirsiu. Man svarbiausia techniniai duomenys.
Vida, kokius šviestuvus planuoji dėt?
QUOTE(mamaSandra @ 2012 03 03, 18:43)
papasakok kokias trinkeles nusipirkai?
as svarsciau tarp klinkerio ir granito, bet granitas ima virsu, mat esu visiska tingine kai reik tarpelius ravet
*Todel tikiuos, kad tarp granito trinkeliu pripylus atsiju tos zoles nebeaugs, augs tik samanos, o jos man labai patinka
O va is klinkelio samanas krapstyt reikia - vel darbas...
O ka tave del apsvientimo protint?
svarbiausia kai pirksi sviestuvus - isitikink, kad jie atitinka IP65 saugumo klase, nes kaip supratau taviskiai sviestuvai bus visai ant zemes ir tikimybe, kad ten gali patekt vandens, yra.
**Del kabeliu klojimo - vakare paklausiu MB, mat dabar jis mano masina kieme plauna
***O jus planuojat lauko laistymo sistema automatine daryt?
as apie tai dar svarstau...
Dabar pas mus aplink visa tvora isvedzioti kraniukai, tai reik su slabgu lakstyt, pernesinet kol viska pasilaistau.
Va svajoju - iseinu i kiema - paspaudziu mygtuka ir vualia - darbas padaytas
Kurios turit, ka manot? ar patogu? ar verta?
as svarsciau tarp klinkerio ir granito, bet granitas ima virsu, mat esu visiska tingine kai reik tarpelius ravet
*Todel tikiuos, kad tarp granito trinkeliu pripylus atsiju tos zoles nebeaugs, augs tik samanos, o jos man labai patinka
O va is klinkelio samanas krapstyt reikia - vel darbas...
O ka tave del apsvientimo protint?
svarbiausia kai pirksi sviestuvus - isitikink, kad jie atitinka IP65 saugumo klase, nes kaip supratau taviskiai sviestuvai bus visai ant zemes ir tikimybe, kad ten gali patekt vandens, yra.
**Del kabeliu klojimo - vakare paklausiu MB, mat dabar jis mano masina kieme plauna
***O jus planuojat lauko laistymo sistema automatine daryt?
as apie tai dar svarstau...
Dabar pas mus aplink visa tvora isvedzioti kraniukai, tai reik su slabgu lakstyt, pernesinet kol viska pasilaistau.
Va svajoju - iseinu i kiema - paspaudziu mygtuka ir vualia - darbas padaytas
Kurios turit, ka manot? ar patogu? ar verta?
*Svajok svajok. Auga puikiausiai tuose tarpeliuose ir žolės. . Turiu kokius 2m2 granitinio takelio , bet man visai nieko tas ravėjimas
**
*** Laistymo sistema daroma tik dėl žolės. Augalus geriau rinktis tokius, kad to laistymo tiesiog nereiktų.
O koks pas tave dirvožemis?