QUOTE(vida777 @ 2012 02 28, 15:43)
As niekaip nesuprantu, ka mes sioj temoje darome ne taip, kad kiek bekalbetume, besiaiskintume temos specifika, ji vistiek nuolat tampa dar viena aplinkos tema su alpinariumais, smeliadezemis ir darzais
.
Tu dar mano suni su voljeru is sklypo ismesk
Juokauju, suprantu ka norejai pasakyti
Manau gervuoges-serbentai ir kiti geriai aptarinejami kitose temose, o cia jau tik pateikiamas faktas, kad nori darzo tokio tai dydzio, tai toliau jau galim diskutuoti apie jo tinkama ar netinkama vieta plane, atskyrimo nuo likusiu sodo zonu buda (gyvatvores, tvoreles, pergoles, krumeliai kazkokie ir t.t.) ir pan.
Laikina smeliadeze... Kiek ji laikina ir kokiu tempu pas jus vyks darbai? tarkime as drasiai galiu laikina (kokiem dviem sezonam) smelio deze kazkur statyti si pavasari (tik, kad nereikia) ir merginom daug neaiskinti net. Tiesiog man ir kitu darbu per akis ir ne vienam sezonui, ateityje jos vistiek nebutu, tai mano plane rezultate jos irgi nera tada. Apsitvarkysiu, o per ta laika jau ir deze dingtu. As jusu vietoje daryciau normalu sodo plana, tiesiog smelio dezes vieta tvarkyciausi pagal plana tada, kai ta vieta atsilaisvins. O turint plana matysite, gal toje vietoje koks medelis butinas, tai tada ji sodinate jau dabar, lai auga, smelio deze atitinkamai pastatysite tinkamai, kad medelio nesulauzytu mazyliai. Salia galite pasodinti bet ka, pagal savo nuoziura ir poreiki.
Vat jei smelio deze planuojama ilgesniam laikui, tada jau liudniau
Ko gero as vistik paskirciau tau vieta kazkur kitur, numatyciau salia ir sau kamputi ir pasibuciau su vaikais. Kol mazi, tai vistiek reikia mamos salia. O ir veliau, visai neblogai ir sau bei knygai ar zurnalui rasti laiko, o ne tik puodams
Juolab, kad tokia vieta ateityje gali tapti puikia zona pastatomam ar pripuciamam baseinui, tai kodel dabar nenumatyti vistik zonos vaikams?
Ir dar.Mergele, zadejote imesti jums patinkanciu sodu pavyzdziu berods ? Kol to nera, tai net neaisku, kokiu patarimu norite
Ir kol kas tai cia jums planus daro, o net neaisku, ko jus pati norite
Arba gal man vienai neaisku