Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikiniai sodai, kiemeliai

QUOTE(Ledum @ 2012 02 27, 17:03)

Radau to klasikinio su smilgom pavadinimą.  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Kiek supratau, čia jau gali būt ir kokia pušis ar eglutė.  biggrin.gif

Gerai, dabar bus aišku, kaip vadinti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Noreciau prisijungti prie jusu ir sulaukti pagalbos ir patarimu isigyjom nama ir siuo metu yra iskasiota nes vede vandentieki ir turiu pasidarius nedideli alpiniariuma tai nezinau kaip apsodinti ji ir taip buvo tokia tvora nuo kaimynes tokie krumai ir jie yra israuti tai man noretus kazkaip atitverti gelemis.Gal galetumet patarti kokiomis
Atsakyti
QUOTE(surmute @ 2012 02 28, 15:15)
Noreciau prisijungti prie jusu ir sulaukti pagalbos ir patarimu isigyjom nama ir siuo metu yra iskasiota nes vede vandentieki ir turiu pasidarius nedideli alpiniariuma tai nezinau kaip apsodinti ji ir taip buvo tokia tvora nuo kaimynes tokie krumai ir jie yra israuti tai man noretus kazkaip atitverti gelemis.Gal galetumet patarti kokiomis

Surmute, cia yra klasikiniu sodu tema, jei nori atitverti alpinariuma tau gali visai netikti tai apie ka kalbama sitoj temoj. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(surmute @ 2012 02 28, 15:15)

Man truputį sunku įsivaizduoti, kaip alpinariumą gėlėmos atitverti g.gif Ar ten tikrai alpinariumas? Lietuvoj labai dažnai normalūs gėlynai su bijūnais ir flioksais kažkodėl vadinami alpinariumais doh.gif Surmute, gal tu truputėlį papasakok, kokios gėlės tam alpinariume auga. Jei tai tikrai alpinariumas, tai jiems yra atskira tema, jei ne - bus aiškiau, ką siūlyti ir prie ko derintis ir apskirtai, ar mes čia į temą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2012 02 25, 19:30)
Mergelei

Kadangi neaiškus nei vienas išmatavimas, o taip pat neradau ir pasaulio krypčių, tai prašau į augalus nekreipti dėmesio. Šiuo atveju siūliau tik zonavimą smile.gif

Sveikos, pagaliau vel pasirodau SM... kaip jaunas menulis blush2.gif
Labai dekui uz idejas, bet ne tokie pas mane plotai, kad visa tai igyvendinti butu galima biggrin.gif
stai, pridedu nuotraukyte su ismatavimais..
user posted image
nedidelis tas musu sklypelis.. paciame priekyje pro virtuves langa tai tikrai netilptu tokia zaidimu aikstele.. o as jos gal ir nenoriu, yra tu supyniu ir smelio visur aplinkui, nebutina viska kieme tureti, nes vaikai auga, greitai viso to nebereikia.. gal butu smagu tureti, bet nera butina... man svarbiau, kad paciame sode butu laisvo ploto, kad nebutu jis tik grazus gelynai ir takeliai, kad vaikai galetu ir su kamuoliu pazaisti, ir palapine pasistatyti ar baseineli... smile.gif
o va toks klausimas is augalu puses... dabar jau matosi pasaulio salys ir aisku uz namo, rytineje puseje po pietu visa laika buna seselis nuo namo.. keik sansu, kad ten kas nors augtu? serbentai? agrastai? avietes ar gervuoges ar dar kas nors??
Papildyta:
Dar vienas klausimukas: o kokia programa naudojat, kas naudojat is viso, kurti 3D vaizdui? butina pirkti ar galima nemokamai is kur nors parsisiusti? ax.gif
Atsakyti
As niekaip nesuprantu, ka mes sioj temoje darome ne taip, kad kiek bekalbetume, besiaiskintume temos specifika, ji vistiek nuolat tampa dar viena aplinkos tema su alpinariumais, smeliadezemis ir darzais wink.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 28 vasario 2012 - 15:46
QUOTE(vida777 @ 2012 02 28, 15:43)
As niekaip nesuprantu, ka mes sioj temoje darome ne taip, kad kiek bekalbetume, besiaiskintume temos specifika, ji vistiek nuolat tampa dar viena aplinkos tema su alpinariumais, smeliadezemis ir darzais  wink.gif .

Aha, supratau supratau.. persiprasau... doh.gif bet apie programa, su kuria vizualizacijas darote, galima paklausti ar irgi is principo neatsakysit, nes temos pavadinimas ne toks?
Atsakyti
QUOTE(Mergele @ 2012 02 28, 16:11)
Aha, supratau supratau.. persiprasau...  doh.gif bet apie programa, su kuria vizualizacijas darote, galima paklausti ar irgi is principo neatsakysit, nes temos pavadinimas ne toks?

pvz http://gardenpuzzle.com/
tik ribotos ten galimybes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2012 02 28, 16:43)
As niekaip nesuprantu, ka mes sioj temoje darome ne taip, kad kiek bekalbetume, besiaiskintume temos specifika, ji vistiek nuolat tampa dar viena aplinkos tema su alpinariumais, smeliadezemis ir darzais  wink.gif .

Vida, juk daržai ir yra gryna klasika. mirksiukas.gif tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledum: 28 vasario 2012 - 17:28
QUOTE(Mergele @ 2012 02 28, 17:11)
Aha, supratau supratau.. persiprasau...  doh.gif bet apie programa, su kuria vizualizacijas darote, galima paklausti ar irgi is principo neatsakysit, nes temos pavadinimas ne toks?

Iš nemokamų bandžiau šią (nemokamai galim parsisiųsti lyg ir dviem savaitėms), bet buvo tikrai nepatogi schmoll.gif

http://download.cnet...4-10201133.html

Mergele, žadėjai papasakoti, apie kokį stilių galvoji. Gal viskas gerai su tuo temos pavadinimu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2012 02 28, 15:43)

Tu dar mano suni su voljeru is sklypo ismesk lotuliukas.gif Juokauju, suprantu ka norejai pasakyti mirksiukas.gif biggrin.gif
Manau gervuoges-serbentai ir kiti geriai aptarinejami kitose temose, o cia jau tik pateikiamas faktas, kad nori darzo tokio tai dydzio, tai toliau jau galim diskutuoti apie jo tinkama ar netinkama vieta plane, atskyrimo nuo likusiu sodo zonu buda (gyvatvores, tvoreles, pergoles, krumeliai kazkokie ir t.t.) ir pan.
Laikina smeliadeze... Kiek ji laikina ir kokiu tempu pas jus vyks darbai? tarkime as drasiai galiu laikina (kokiem dviem sezonam) smelio deze kazkur statyti si pavasari (tik, kad nereikia) ir merginom daug neaiskinti net. Tiesiog man ir kitu darbu per akis ir ne vienam sezonui, ateityje jos vistiek nebutu, tai mano plane rezultate jos irgi nera tada. Apsitvarkysiu, o per ta laika jau ir deze dingtu. As jusu vietoje daryciau normalu sodo plana, tiesiog smelio dezes vieta tvarkyciausi pagal plana tada, kai ta vieta atsilaisvins. O turint plana matysite, gal toje vietoje koks medelis butinas, tai tada ji sodinate jau dabar, lai auga, smelio deze atitinkamai pastatysite tinkamai, kad medelio nesulauzytu mazyliai. Salia galite pasodinti bet ka, pagal savo nuoziura ir poreiki.
Vat jei smelio deze planuojama ilgesniam laikui, tada jau liudniau g.gif Ko gero as vistik paskirciau tau vieta kazkur kitur, numatyciau salia ir sau kamputi ir pasibuciau su vaikais. Kol mazi, tai vistiek reikia mamos salia. O ir veliau, visai neblogai ir sau bei knygai ar zurnalui rasti laiko, o ne tik puodams smile.gif Juolab, kad tokia vieta ateityje gali tapti puikia zona pastatomam ar pripuciamam baseinui, tai kodel dabar nenumatyti vistik zonos vaikams?
Ir dar.Mergele, zadejote imesti jums patinkanciu sodu pavyzdziu berods ? Kol to nera, tai net neaisku, kokiu patarimu norite g.gif Ir kol kas tai cia jums planus daro, o net neaisku, ko jus pati norite g.gif Arba gal man vienai neaisku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 02 28, 18:31)
.....o net neaisku, ko jus pati norite  g.gif Arba gal man vienai neaisku  blush2.gif

Oi, prajuokinai, Cobre, bet tas juokas pro asaras... ne tau vienai neaisku... man irgi neaisku, ko as noriu...todel ir spraudziuosi pas jus, kad pati susivokciau doh.gif
O siaip tai nereikia man JUS sakyti ax.gif
Ir dar man klausimas, kaip jus spejat prie to kompo prisesti, nes as su 3 vaikais to is viso nesuspeju padaryti,nekalbant apie rasyma...
Na gerai, stai idesiu keleta rastu foto, kas man grazu... bet labai sunku taip imti ir nuspresti - va sitas grazu, nes imi galvoti, kaip atrodytu pas tave pacia... o tada ir ne taip grazu pasidaro, kai pasirodo nuosavam sklypui netinkama lotuliukas.gif
Na, bet vis viena... sakyciau man patinka:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

O va tokie man visai ne prie sirdies.. kazkokia betvarke..o as megstu tvarka ir kad viskas butu aisku blush2.gif biggrin.gif
user posted image

Tai eiti jau man lauk is jusu temos? lotuliukas.gif
Atsakyti