Daug graziu sodu, gaila, kad nuotrauku kokybe prastoka
http://thegallopingg...p;max-results=7
laba
nežinau kaip matysis, kažkaip man tokis vaizdelis iškilo prieš akis.
gėlynas prieš terasą šiek tiek išlindęs ir prieš kaimynų terasas, įėjimas pro apželdintą pergolę atskiria bendrą plotą nuo terasos ploto ir kartu neužtemdo labai vaizdo, tačiau iš kaimynų ne kiekvienas nekviestas išdrys užeiti.
[attachmentid=219827]
[attachmentid=219828]
o toliau man kažkodėl nelabai norisi ir ką nors siūlyti, nes pasižiūrėjus į bendrą planą, gaunasi kaip natūrali laukymė pas kaimynus (kraštinius) su augalais, o centre kaip ir tuščia. Žinau, kad šitas variantas nelabai patiks aisprai dėl jos meilės gėlėms, o ne pievai ...... tačiau .........vat jau už sklypo ribos ant šlaito ėmiau ir įkišau meduką (šiuo atveju salix alba 'Tristis'), kad pridengti kažką, ko nesinori matyti aisprai tolumoje, bet neuždengti kaimynams gražaus vaizdo. gluosnį parinkau dėl jo greito augimo ir didelės plačios lajos.
[attachmentid=219829]
Idomi mintis: kiekviena sofa turi savo skėtį
Papildyta:
o ........
rozes tai kamienines, o kamienu nesimato
na gal ir suprasit
o ruzavos geles rozems po kojom, tai del tingejimo parinkau vienodas, bet cia galimas mix'as, na ir aisku galima, o gal ir būtina pasodinti palei sienutę kairėje pusėje kokių viendienių
nežinau kaip matysis, kažkaip man tokis vaizdelis iškilo prieš akis.
gėlynas prieš terasą šiek tiek išlindęs ir prieš kaimynų terasas, įėjimas pro apželdintą pergolę atskiria bendrą plotą nuo terasos ploto ir kartu neužtemdo labai vaizdo, tačiau iš kaimynų ne kiekvienas nekviestas išdrys užeiti.
[attachmentid=219827]
[attachmentid=219828]
o toliau man kažkodėl nelabai norisi ir ką nors siūlyti, nes pasižiūrėjus į bendrą planą, gaunasi kaip natūrali laukymė pas kaimynus (kraštinius) su augalais, o centre kaip ir tuščia. Žinau, kad šitas variantas nelabai patiks aisprai dėl jos meilės gėlėms, o ne pievai ...... tačiau .........vat jau už sklypo ribos ant šlaito ėmiau ir įkišau meduką (šiuo atveju salix alba 'Tristis'), kad pridengti kažką, ko nesinori matyti aisprai tolumoje, bet neuždengti kaimynams gražaus vaizdo. gluosnį parinkau dėl jo greito augimo ir didelės plačios lajos.
[attachmentid=219829]
Idomi mintis: kiekviena sofa turi savo skėtį
Papildyta:
o ........
rozes tai kamienines, o kamienu nesimato
na gal ir suprasit
o ruzavos geles rozems po kojom, tai del tingejimo parinkau vienodas, bet cia galimas mix'as, na ir aisku galima, o gal ir būtina pasodinti palei sienutę kairėje pusėje kokių viendienių
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2012 02 18, 16:55)
Žinau, kad šitas variantas nelabai patiks aisprai dėl jos meilės gėlėms, o ne pievai ...... tačiau .........vat jau už sklypo ribos ant šlaito ėmiau ir įkišau meduką (šiuo atveju salix alba 'Tristis'), kad pridengti kažką, ko nesinori matyti aisprai tolumoje, bet neuždengti kaimynams gražaus vaizdo. gluosnį parinkau dėl jo greito augimo ir didelės plačios lajos.
Gražus tikrai klasikinis sprendimas Tik visiškai netinka mano asmenybei ne tik dėl meilės gėlėms ir krūmams, bet ir dėl simetrijos bei preciziško tvarkingumo, kurių labai nemėgstu. Kitų kiemuose man tai gražu, bet savęs taip įrėmintos neįsivaizduoju Matyt laukinė aš, tai ir aplinkos man reikia puslaukinės
Formalumo man kieme norisi, bet tik mažučių elementų, pavyzdžiui netvarkingai pievoje išmėtytų krūmų burbuliukų, ar nedidelės atraminės gyvatvorės centriniam krūmynui.
Va tiek formalumo man būtų kaip tik
http://www.tomstuart...ltshire-garden/
QUOTE(vida777 @ 2012 02 17, 11:42)
as tavo autorystes ir neprisiimu sau, o kas cia keisto matyti savo foto, jei pati ir idejai ja i interneta. As irgi matau savo foto nete, bet man kazkodel nekeista, nes zinau, kad ne is dangaus jos ten atsirado.
aš irgi sutinku, karta gavau labai negražų laišką nuo vienos SM narės, nes aš susikūriau atskirą puslapį "alpinko tvarkymas" kurį visi gali žapiūrėti, net ir nurodžiau kad foto ne mano o iš interneto, o ta moteris ypač supyko ir teko jos darbus išsiimti jei ką domins až duosiu adresą,peržvelgti galėsit nemažai gražių pavyzdžių
Papildyta:
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2012 02 18, 15:55)
o kokia čia programa dirbot
QUOTE(Mėlyn@kė @ 2012 02 18, 18:20)
aš irgi sutinku, karta gavau labai negražų laišką nuo vienos SM narės, nes aš susikūriau atskirą puslapį "alpinko tvarkymas" kurį visi gali žapiūrėti, net ir nurodžiau kad foto ne mano o iš interneto, o ta moteris ypač supyko ir teko jos darbus išsiimti jei ką domins až duosiu adresą,peržvelgti galėsit nemažai gražių pavyzdžių
Papildyta:
O galėtų džiaugtis, kad jos darbai kitiems gražūs.
Papildyta:
O galėtų džiaugtis, kad jos darbai kitiems gražūs.
Nežinau su kuo dirbo Ad, bet yra tokia internete. Nebandžiau, bet atrodo visai nieko.
http://gardenpuzzle.com/
QUOTE(aispra @ 2012 02 18, 18:17)
Aš jo sodų niekaip negaliu atsižiūrėt
QUOTE(Ledum @ 2012 02 18, 18:42)
Aš jo sodų niekaip negaliu atsižiūrėt
Aš gavau dovanų jo knygą, kuri yra toks savotiškas jo savo sodų kūrimo dienoraštis. Jis ten labai žmogiškai aprašo, kaip jis iki jų brendo, kokia filosofija remiasi, ir kiek laiko užtruko ją atrasti. Kai kurios mintys yra tikrai įdomios. Pavyzdžiui, pagal išsilavinimą Tom Stuart-Smith yra zoologas, todėl vienoj vietoj rašo, kad sodas žmogui turi kelti tokį pat jausmą kaip kad gegutės kiaušinis paukšteliui, kurio lizde jis paliktas. Jis turi stebinti, bet tuo pačiu būti kažkuo labai artimas, kad nesinorėtų jo išmesti. Sodas tarsi kuriamas emocijai. Bet iš kitos pusės, jo rašiniuose labai daug pagarbos tradicijai, gamtai ir tokiam darniam žmogaus ir gamtos ryšiui. Turbūt visa tai sudėjus ir gaunasi tokie sodai
QUOTE(Ledum @ 2012 02 18, 17:33)
Nežinau su kuo dirbo Ad, bet yra tokia internete. Nebandžiau, bet atrodo visai nieko.
sita bandžius bet ačiū
Papildyta:
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2012 02 18, 17:40)
ačiū
QUOTE(aispra @ 2012 02 18, 19:21)
Aš gavau dovanų jo knygą, kuri yra toks savotiškas jo savo sodų kūrimo dienoraštis. Jis ten labai žmogiškai aprašo, kaip jis iki jų brendo, kokia filosofija remiasi, ir kiek laiko užtruko ją atrasti. Kai kurios mintys yra tikrai įdomios. Pavyzdžiui, pagal išsilavinimą Tom Stuart-Smith yra zoologas, todėl vienoj vietoj rašo, kad sodas žmogui turi kelti tokį pat jausmą kaip kad gegutės kiaušinis paukšteliui, kurio lizde jis paliktas. Jis turi stebinti, bet tuo pačiu būti kažkuo labai artimas, kad nesinorėtų jo išmesti. Sodas tarsi kuriamas emocijai. Bet iš kitos pusės, jo rašiniuose labai daug pagarbos tradicijai, gamtai ir tokiam darniam žmogaus ir gamtos ryšiui. Turbūt visa tai sudėjus ir gaunasi tokie sodai
Kaip knyga vadinasi?