Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikiniai sodai, kiemeliai

QUOTE(vida777 @ 2012 02 11, 18:02)

O stai laisvu formu gelynas vejoje:
user posted image

keista matyti savo projektuota gelyna kito zmogaus kolekcijoje ir sirdi pagloste smile.gif ir pastebejau kad autoryste teks nurodineti kampe, kad.....
Atsiprasau, kad ilindau su situo pastebejimu, mano megstama temele, bet nevisailaka turiu laiko pasisakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2012 02 17, 10:49)
keista matyti savo projektuota gelyna kito zmogaus kolekcijoje ir sirdi pagloste smile.gif ir pastebejau kad autoryste teks nurodineti kampe, kad.....
Atsiprasau, kad ilindau su situo pastebejimu, mano megstama temele, bet nevisailaka turiu laiko pasisakyti smile.gif

bigsmile.gif thumbup.gif Labai gražūs šitie gėlynėliai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2012 02 17, 09:49)

as tavo autorystes ir neprisiimu sau, o kas cia keisto matyti savo foto, jei pati ir idejai ja i interneta. As irgi matau savo foto nete, bet man kazkodel nekeista, nes zinau, kad ne is dangaus jos ten atsirado.
Atsakyti
o ten ir nebuvo parasyta, kad tu autore smile.gif
cia man paciai pasistebejimas garsiai smile.gif
Papildyta:
man vis norisi prikisti nagus prie aispros plotelio, labai idomu ilgas siauras plotas be tvoru, bet truksta informacijos tolesniems pamastymams, o ir prasyti nedrasu, kad nufotkintu vaizda nuo sklypo galo i namu puse (ne visi nori rodyti savo namus) ir vaizda taip, kad matytusi ne supyniu virsus, bet is pirmo auksto kartu ir pirmas planas su terasos pakrasciu ir tolimesnis vaizdas i toli.....sukasi vis viena mintis apie tuos gelynus pirmame plane, gal kai pamatysiu nuotrauka issigrynins kazkas.......
Man taip daznai buna, kazkur smenenines kampe kazkas vis kruta kruta, toks neaiskus, o paskui tik zybt ir pralekia, jei uz uodegos nepagavai, tai paskui ......
Vat dabar toks pat jausmas, kai pamaciau aispros nuotraukas.......dirbu, o galvoje vat kazkoks neissikristalizaves vaizdas.........
Gal ne per daug prasau dar dvieju nuotrauku ? smile.gif
Atsakyti
Jos projekteliuose gana aiskiai tas vaizdas. Bent jau tas artimasis plotas, salia terasos gana aiskus plius yra tas vaizdas is virsaus. Manau to tikrai uztenka, ten juk nera kazkokio neaiskaus reljefo ar kazkokiu kitu niuansu.
Atsakyti
taigi neimsiu as ant projekto trinti, o paskui savo teplioti.
o realias nuotraukas as maciau tik dvi, bendras vaizdas aisku, bet jei pasigilini man dar truksta info..........
matymas tuneliu siuo atveju netinka, nes yra kaimynai, realiai tai as dar paprasyciau be situ 2, dar 2 i sonus isvis, ir dar 2 is isoriniu tolimuju kampu, nes kaip kazkas minejo, kaimynai irgi kazka mato, ne miske gi vienas gyveni........kaimynams irgi negalima kiaulinti.
Atsakyti
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2012 02 17, 15:28)
matymas tuneliu siuo atveju netinka, nes yra kaimynai, realiai tai as dar paprasyciau be situ 2, dar 2 i sonus isvis, ir dar 2 is isoriniu tolimuju kampu, nes kaip kazkas minejo, kaimynai irgi kazka mato, ne miske gi vienas gyveni........kaimynams irgi negalima kiaulinti.

Ad, o kur cia prikiaulinimas jei kaimynai tavo augalus mato? unsure.gif Gal kaip tik ir kaimynai uzsinores ka nors pasisodinti ar papildyti savo sklype.

Man tai pilnai uztenka tu nuotraukyciu kur Aispra idejo. smile.gif
Atsakyti
nu ka as galiu pasakyti..........
nu sorry, ........
bet jei man kaimyne nors ir savo sklype pasisodintu medi, ir ka nors uzstotu, i ka as rytais gerdama kava ziuriu, paklausciau, o gal nori patraukti ta medi? Berods susitarimas su kaimynais buvo, vadinasi darai ir derini, .......
atsiprasau, bet mano mastymas toks siuo klausimu......
Papildyta:
aciu , numuset nora ....
nepykstu, bet buvau gera kabli pagavusi del sio plotelio isplanavimo, gal ir nebuciau nieko ispudingo pasiuliusi, bet bent jau buciau pabandziusi.
Papildyta:
vel tyliai sedesiu ir skaitysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2012 02 17, 15:34)
nepykstu, bet buvau gera kabli pagavusi del sio plotelio isplanavimo, gal ir nebuciau nieko ispudingo pasiuliusi, bet bent jau buciau pabandziusi.

Gerai sakai. As va pasiuliau Aisprai padaryti prie terasos truputeli sienele is kazko viszalio, o ji nesutiko su manim. Anksciau nepagalvojau, bet dabar pamasciau, kad gal ir man nora numuse g.gif biggrin.gif
Na nedarykim vaiku darzelio mirksiukas.gif biggrin.gif Jei turi ka pasakyti, tai imi ir sakai, bent jau as tai nelaukiu, kol kas ims manes maldauti biggrin.gif Va vis tai Aisprai, tai Vilzei lendu su savo mintimis ir vizijomis i akis. Na jei jom netiks, tai gal kas kitas, kokia ideja nusigriebs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2012 02 17, 15:28)
taigi neimsiu as ant projekto trinti, o paskui savo teplioti.
o realias nuotraukas as maciau tik dvi, bendras vaizdas aisku, bet jei pasigilini man dar truksta info..........

Neturiu gerų nuotraukų, tai įkeliu modelius ax.gif . Iš esmės horizontas beveik priderintas, tik truputėlį žemiau jį reikėtų nuleisti, nes nuotraukoje matosi, kur reali žolės linija. Antrasis vaizdas nuo supynių.

Dėl rakursų pritariu - kaimynais stengiuosi rūpintis smile.gif Bandžiau į centrą pridėlioti augalų ir pažiūrėti iš visų kampų, man atrodo, kad viskas normaliai 4u.gif
user posted image
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2012 02 17, 16:46)
Va vis tai Aisprai, tai Vilzei lendu su savo mintimis ir vizijomis i akis. Na jei jom netiks, tai gal kas kitas, kokia ideja nusigriebs  biggrin.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2012 02 17, 16:20)
Ad, o kur cia prikiaulinimas jei kaimynai tavo augalus mato?  unsure.gif Gal kaip tik ir kaimynai uzsinores ka nors pasisodinti ar papildyti savo sklype.

Man tai pilnai uztenka tu nuotraukyciu kur Aispra idejo.  smile.gif

QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2012 02 17, 16:34)
aciu , numuset nora ....
Papildyta:
vel tyliai sedesiu ir skaitysiu smile.gif

Ar sito mano posto uzteko, kad numust nora ? unsure.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 02 17, 16:46)
Jei turi ka pasakyti, tai imi ir sakai, bent jau as tai nelaukiu, kol kas ims manes maldauti  biggrin.gif

Eisiu savo plano ieškot nes minčių begalė ir tuo pačiu nulis biggrin.gif Aš galiu ir po kojom krist , kad tik kas kokių minčių pametėtų lotuliukas.gif
O jei rimtai tai gaudau kiekvieną mintį , ačiū jums 4u.gif
Atsakyti