Turiu beda,kuri jau dabar pradejo rimtai kenkti mudvieju su suneliu gyvenimui.Ta beda -kaimynai.
Prasidejo viskas vos man atejus pasiziureti kur ketinuos nuomuotis buta..to buto nuomininkai buvo baisiai apsileide jau be elektros ir vandens gyvenantys alkoholikai,tad buto savininkai nusprende pernuomuoti buta man.Kad buve vykdave lebavimai kaimynam(likusiem 5 butam)kliude,negirdejau,tik suzinojau kad prie tu lebavimu prisidedave ir kaimynai.Mudu su suneliu gyvename vieni du tad jau tai uzkliuvo kaimynams,susiremontavome buta,bet istisus 2metus butent triju butu kaimynam vis "uzkliudavau"-tai mat darzo nenusiraviu-jiems greit apzelia,tai mano vaikas per garsiai kambaryje zaidzia,tai kieme begioja kokio mat velnio(name pensininkai vien,vaiku nera),tai ko as cia nakti vaziuoju ir parvaziuoju(vaika i greitaja veziau),kol siandien man jie susitare iskviete policija...
Kas labai daznai pasitaiko,kaimybe pusgirte beldzias i duris dienos 1 val,sako man miegoti neleidziat,iki 11 val triuksmaujat,na sakau negali buti,mudu 9 val miegoti( man darbas,vaikui darzelis),ir kagi..matau i kiema policija,aisku niekas neuzejo is ju ir isvaziavo pasikalbeje su tais kaimynais,bet jie neliko skolingi,man isejus parsinesti malku uzkirto kelia senasis kaimynas(del jo amziaus pagerbiau ir isklausiau ka sako)kad tu girdi ziurek ateis du vyrai bus tau,pamatysi ir t.t su grasinimais man ir vaikui..Visko nesurasysiu,bet taip ne karta jau yra buve.
Klausimas man toks,ar galiu kazkaip "pazaboti"situos kaimynus,kad galeciau ramiai padoriai gyventi,tuo labiau kad mano vaikas nebenori vienas eiti i lauka,bijo kaimynu,policijos,nes nuolat ja gazdinama,bijo namuos buti vakarais.