QUOTE(gotte @ 2012 02 10, 16:35)
Aš vėl atsiprašau už OT, bet klausiu Paluri...o kodėl jie bijo naminių šunų, o laukinių - ne?
čia turbūt su religija susiję?
aš čia UK susiduriu su tokiu dalyku, kad visi labai bijo šunų...visi tie pakistaniečiai, indai ir pan...juodžiai irgi
Aš iš vakar šuniaus foto nieko gero neatrinkau...statiško jo nemėgstu fotografuoti, o kai bėga tai visą laiką tas pats vaizdas - atlapnoja į mane juodulys, dantyse - pagalys, ausys - maskatai maskatai
Ir as siandien nusiveziau savo suni i parka, kur sunims galima, zmoniu buvo nedaug, paleidau pabegioti, pabandziau pagauti kadru, reik ziureti kas isejo
Fokusavau visais taskais, nes kitaip nesugebejau...
Aplamai jie sunu nemegsta, o kates tai jems isvis purvinas padaras.... Namie sunis laiko labai retas. Gal ir laukiniu bijo, bet ju cia gatvese pilna, tai ner ka daryti, turi taikstytis. O kai suo turi seimininka, tai yra kam ta baime parodyti, tai ir rodo. Bet man tai kartais net bloga, kai pradeda klykti, pamate suni ant pavadelio.... O juo labiau musu suo tai isvis gerietis, tik dydis gal gasdina. Vienintele kaimynu mergaite, 3metuku, jo nebijo, tai kai ateina, suo apuosto ir nueina sau
O vaikus, labai be reikalo, tevai prigasdina, kad suo ikas .