Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(neiste @ 2012 02 10, 13:26)

kaip say minėjo - plokščia.. iš kur ta plokštuma? tai ko gero dėl apšvietimo, ir tokios aprangos.. nėra šešėlių, + juodą rūbą labai sunku fotografuoti,kad atskleisti formą..

be to , kokybės verkiant trūksta..

paskutinėje veidas pajuodęs..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 10 vasario 2012 - 13:35
neiste, antra ne.

paskutinioji - kažkas įdomiau. neklonuok, atrodo, kaip sruoga smile.gif patariu pažaisti su pakarpymais - nuimk dalį viršaus, kad liktų tik smakras ir didelę dalį apačios, mažu patiks.

ketvirtoje išraiška nekokia, kaip neblaivi pagauta, paakiai juodi, nesimpatiškai.
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 10, 12:55)
daugiau eksperimentuok, pamatei akį traukiančią šakelę, ir "išprievartauk" save ją nufotografuot 10-čia skirtingų būdų, pabandyk visaip pakomponuoti, įvairiais atstumais, kampais, galvok apie antrą planą, stenkis nepalikt jo tuščio ir nieko nesakančio.. stenkis "padaryti" tokį kadrą, kad akiai būtų įdomu jį tyrinėti.. stenkis matyti plačiau smile.gif

rašei Jūržolei, bet nusikopinau ir sau, ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
neiste, neštukė tris kartus persirengė doh.gif aš siūlyčiau kitą kartą iki smulkmenų apgalvoti vieną aprangą, tiek neštukės tiek vaiko.. sugalvoti idėją kaip ką fotografuosi, ir nežinau, negaišti fotosesijos metu ant persirenginėjimų smile.gif o jei vis tiek nori pakeisti aprangą, tai nežinau, tikslingai tas turi būti pasirinkta, o ne vien persirengimas dėl persirengimo.. paskutinės nuotraukos koliaže labiausiai patiko, tik apranga labai nesuderinta, spalvos pjaunasi..
Atsakyti
user posted image

Ir paskutine keliu, nes atsibosiu..

dekui uz kritika..say, kodel antroji ne? Siaip idomu..

Svajone, mes niekur ir neskubejom smile.gif Bet sutinku, kad geriau viena apgalvota apranga, nei trys siaip..Bet man kazkaip ji niekur labai nekliuvo..Na taip, juoda prie sviesios sienos blynas, bet pvz prie sviesios sofos visai gerai..
Temos negalvojom, viskas prie vietos buvo, tik kelias pozas is anksto apsigalvojus buvau.. Bet mes ten ir arbata gerem, ir knygas skaitem, miegojom..Labai ivairiu foto yra, virs 100 tvarkymui atrinkus buvau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 10 vasario 2012 - 14:03
QUOTE(neiste @ 2012 02 10, 13:58)
dekui uz kritika..say, kodel antroji ne? Siaip idomu..

nežinau. nedera mamos ir vaiko išraiška. mama judoa, vaikas bile kaip spalvotas, piktu veiduku, nėra ryšio tarp modelių kaip, pvz., koliažo fotose. na toks pykšt pokšt.

paskutinė va šita viesai faina, va yra tas ryšys, apie kurį kalbėjau. bet kokybė tai uf sad.gif kompozicija man bloga - mama nukišta į kampą ir nukapota, o apačioje juodos kaip blynas šlaunys mėgaujasi neužtarnauta erdve..smile.gif ta sunki apačia sugadina šviesotamsos kompoziciją.

o šiaip stop. jau per daug parodei vienos FS foto vienu ypu, pailsėk, apgalvok, palik jas pagulėt kelias dienas, nes, jei neklystu, gana šviežiai arba fotkintos, arba tvarkytos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 10 vasario 2012 - 14:04
QUOTE(gotte @ 2012 02 10, 16:35)
Aš vėl atsiprašau už OT, bet klausiu Paluri...o kodėl jie bijo naminių šunų, o laukinių - ne? g.gif čia turbūt su religija susiję? g.gif aš čia UK susiduriu su tokiu dalyku, kad visi labai bijo šunų...visi tie pakistaniečiai, indai ir pan...juodžiai irgi doh.gif

Aš iš vakar šuniaus foto nieko gero neatrinkau...statiško jo nemėgstu fotografuoti, o kai bėga tai visą laiką tas pats vaizdas - atlapnoja į mane juodulys, dantyse - pagalys, ausys - maskatai maskatai biggrin.gif

lotuliukas.gif Ir as siandien nusiveziau savo suni i parka, kur sunims galima, zmoniu buvo nedaug, paleidau pabegioti, pabandziau pagauti kadru, reik ziureti kas isejo smile.gif Fokusavau visais taskais, nes kitaip nesugebejau...

Aplamai jie sunu nemegsta, o kates tai jems isvis purvinas padaras.... Namie sunis laiko labai retas. Gal ir laukiniu bijo, bet ju cia gatvese pilna, tai ner ka daryti, turi taikstytis. O kai suo turi seimininka, tai yra kam ta baime parodyti, tai ir rodo. Bet man tai kartais net bloga, kai pradeda klykti, pamate suni ant pavadelio.... O juo labiau musu suo tai isvis gerietis, tik dydis gal gasdina. Vienintele kaimynu mergaite, 3metuku, jo nebijo, tai kai ateina, suo apuosto ir nueina sau smile.gif O vaikus, labai be reikalo, tevai prigasdina, kad suo ikas .
Atsakyti

pilvo oda labai negražiai žiūrisi ir visa šių dviejų žmonių poza kažkokia nenatūrali, vaikas šioje foto atrodo nesuprantantis, kam jam tą pilvą bučiuot ir dėl ko, mama nenatūraliai pasikėlusi palaidinukę, mano kuklia nuomone 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delicious: 10 vasario 2012 - 14:09
QUOTE(sayonara @ 2012 02 10, 16:03)
nežinau. nedera mamos ir vaiko išraiška. mama judoa, vaikas bile kaip spalvotas, piktu veiduku, nėra ryšio tarp modelių kaip, pvz., koliažo fotose. na toks pykšt pokšt.

paskutinė va šita viesai faina, va yra tas ryšys, apie kurį kalbėjau. bet kokybė tai uf sad.gif kompozicija man bloga - mama nukišta į kampą ir nukapota, o apačioje juodos kaip blynas šlaunys mėgaujasi neužtarnauta erdve..smile.gif ta sunki apačia sugadina šviesotamsos kompoziciją.

o šiaip stop. jau per daug parodei vienos FS foto vienu ypu, pailsėk, apgalvok, palik jas pagulėt kelias dienas, nes, jei neklystu, gana šviežiai arba fotkintos, arba tvarkytos?

dekui 4u.gif paskutinei bandysiu slaunis pakirpti, yra foto is arciau, bet mamos veido dar maziau matos..

Foto darytos pirmadieni, tvarkytos vakar..

Isimu, einu toliau darbuotis 4u.gif
Atsakyti
Labas,

Koks tas berniukas į maniškį panašus bigsmile.gif

Vakar buvau papyškinti laivų (darbui), šiandien pažiūrėjau nuotraukas tai išsigandau (horizontas čiuožia (negi buvo taip šalta), vienos per tamsios, kitos - per šviesios. Sunkus tas darbas. Uch..

QUOTE(paluri @ 2012 02 10, 15:04)
O kai suo turi seimininka, tai yra kam ta baime parodyti, tai ir rodo. Bet man tai kartais net bloga, kai pradeda klykti, pamate suni ant pavadelio.... O juo labiau musu suo tai isvis gerietis, tik dydis gal gasdina. Vienintele kaimynu mergaite, 3metuku, jo nebijo, tai kai ateina, suo apuosto ir nueina sau smile.gif O vaikus, labai be reikalo, tevai prigasdina, kad suo ikas .

oi, pažįstamas jausmas. Mes irgi gerietę turėjom.
Atsakyti

Labai norėčiau šios foto exif pamatyt.
Kas čia nutikę niekaip nesuprantu. Kokybė pasibaisėtinai prasta. Pilvelis?/ kas jam?/ ką darei, tarsi plaukuotas atrodo.

Pailsėk, jaučiu daug pagadinai "betvarkydama".
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 02 10, 14:09)

Isimu, einu toliau darbuotis 4u.gif

neišimk, nepagarba kitoms bus,kurios skaitys komentarus prie nuotraukų , kurių nebebus..
Papildyta:
QUOTE(erikamaja @ 2012 02 10, 14:10)
Labai norėčiau šios foto exif pamatyt.
Kas čia nutikę niekaip nesuprantu. Kokybė pasibaisėtinai prasta. Pilvelis?/ kas jam?/ ką darei, tarsi plaukuotas atrodo.

Pailsėk, jaučiu daug pagadinai "betvarkydama".

ten gal strijos g.gif bet viską imanoma estetiškai pateikti..
Atsakyti