Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(pandre @ 2012 02 13, 19:22)

Tavo visos foto tokios kitokios, sios ne isimtis thumbup.gif
Atsakyti
pandre, kitoji, kur flickr labiau patinka.

man kilo klausimas, iš kur gaut j/b fotojuostos, pas mus Plungėj nerasta. baterija dar laiko, norėčiau pabandyt, bet pasirodo pas mumi deficitas doh.gif
P.S. fotoaparatas canon eos300. tai juosta tokia kaip į muilines juostines dedas.
Atsakyti
antra grupė
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 13, 20:20)

faina, daug detaliu, zmogui po sios foto nesunku bus pratesimui foto padaryti
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 13, 19:20)

Man kazkodel flickre nerodo sitos nuotraukos.
Atsakyti
QUOTE(веро
@ 2012 02 13, 18:50)
Man kazkodel flickre nerodo sitos nuotraukos.

Matyt nesi mano draugė. Tai paviešinau. Jei nesimatys, sakykit
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 02 13, 18:56)
manau, kad labai fainos nuotraukos papildys Tavo fotoalbuma, tiesa, toji antroji man labiau patiko mirksiukas.gif priesios tikrai butu galima pasikabineti, bet prie anos net nesinori ieskoti kabliuku rolleyes.gif

Oj, aciu, Zirze!
QUOTE(neiste @ 2012 02 13, 19:10)
Tavo visos foto tokios kitokios, sios ne isimtis thumbup.gif

Aciu, aciu, malonu tai girdeti!
QUOTE(jokubaite @ 2012 02 13, 19:19)
pandre, kitoji, kur flickr labiau patinka.
man kilo klausimas, iš kur gaut j/b fotojuostos, pas mus Plungėj nerasta. baterija dar laiko, norėčiau pabandyt, bet pasirodo pas mumi deficitas  doh.gif
P.S. fotoaparatas canon eos300. tai juosta tokia kaip į muilines juostines dedas.

Dekui. Del juosteliu, na jei neskubu gi i kita mieseli reikia traukti arba kur internetu gal irgi rastum? As ne Lt, tai man sunku patarti, ale vis vien kisu savo zodi laugh.gif

QUOTE(neiste @ 2012 02 13, 19:46)

Tai jau tikrai...gaila neisirasiau i si zaidima..vakar jau plakiausi i sarasa, bet apsigalvojau...tuoj eisiu i darba, tai ne iki fotografim=jos bus....laukia dideli isgyvenimai, kad su vaikiukais teks skirtis visai dienai...tai, abejoju ar speciau, ar galeciau ka gero tame zaidime padaryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 02 13, 15:22)
atnesu uzsiemimu nuotrauka...manau, suprasit ka veikiau laugh.gif

Labai patinka, ypač antroji good.gif
Senai as laikiau fotoaparatą rankose... minčių milijonas... akimis ir mintyse paveiksluoju, bet laiko dienomis visiškai neturiu... Tai dabar tikiuos, kad nors kartą per savaitę pavyks ką nors padaryti... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 02 13, 18:22)
atnesu uzsiemimu nuotrauka...manau, suprasit ka veikiau laugh.gif

abi labai nuotaikingos, antroji iš viso superinė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 02 13, 19:46)

Smagu kad tas žmogus esu aš. biggrin.gif
Atsakyti
Aciu uz priemima i zaidima bigsmile.gif blyn daba sikna dega kas cia papuls, ka reiks fotkint doh.gif baimes pilnos kelnes doh.gif

Imesiu viena foto, patarkavimui doh.gif (buitiakas totalus)...fotkinant be lico pas mane jos visos geltonuoja (namie fotkinant, butent tam kambary) doh.gif vakare tai isvis neimanoma fotkint schmoll.gif

Zodziu...neina man savo sikniuko pagaut normaliai, sisinervina, pradeda begt nuo manes, o cia tipo nepatenkintas, kad fotkinu doh.gif

user posted image

Kliauna man ta dryzuota kojine kadre doh.gif pramazinau, kai ziurejau lyg ir nebuvo, bet kol nufotkinau pakele savo lapse doh.gif Diena dirbu, ner kut fotkint verysad.gif

kaip jus viskam laiko randat doh.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 02 13, 22:22)
Imesiu viena foto, patarkavimui  doh.gif  (buitiakas totalus)...fotkinant be lico pas mane jos visos geltonuoja (namie fotkinant, butent tam kambary) doh.gif  vakare tai isvis neimanoma fotkint  schmoll.gif 

padiskutuojam. Nesupyk, kad ties tavo postu užsikabinau. Jau seniai norėjau brūkštelt, tai, kas apačioje. Ne už foto užsikabinau, bet už žodžio.

Dažniau iš naujokų, nei iš seniau čia esančių girdžiu "buitiakas", "menas arba mianas".
Ką norit pasakyti šiais žodžiais?

Kartais atrodo, kad mianas arba menas yra tai, ko jūs nesuprantat, nenorit suprasti, nepriimtina, nedomina, dar nesudomino, gal nesudomins...
O buitiakas, jam dažnai priskiriami tiesiog nevykę kadrai. Na, bent jau aš taip pastebėjau. Arba tokie, kur žinot n klaidų, bet jums patinka. Tad kaip ružavus akinukus, užmetat nuotraukai prierašą "buitiakas" ir bandot čia prastumti.

Žinau, kad po kažkurio laiko nebevartosit šių žodžių. Bet taip rėžia jie ausį. Ir kai tik ateina naujų dalyvių, vėl juos prisimenama.

Mačiau buvo įkelti ND, jau nebesugebu peržvelgti, tad užskaitykit arba ne kas nors kitas.

Einu toliau kantrybės ugdyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 13 vasario 2012 - 21:51