Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzė @ 2012 02 13, 16:15)
nea, ten viskas tvarkoje, pirmas psl ir antrame neveik nuo puses nerodo, o kitas foto rodo, nesuprantu ka cia pridirbo

tai tavo foto, ar kitu, paskutiniu keltu nerodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 02 13, 15:18)
tai tavo foto, ar kitu, paskutiniu keltu nerodo g.gif

dabar paziurejau, kad tiek mano, tiek kitu nuo tam tikros datos nerodo
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2012 02 12, 16:04)
Gal kas bandėt efoto fotografijos kursus Kaune "Fotografijos ABC"?

Rekomenduoju !
Atsakyti
kiek suprantu, kazkas su narsykle negerai, nes per google hroma rodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 02 13, 16:21)
dabar paziurejau, kad tiek mano, tiek kitu nuo tam tikros datos nerodo

Nzn tada, reikia Ka pagalbos (jei pati zino kas galetu buti), ji visada geranoriskai ir suprantamai paaiskina..Jos deka ir pazinau ta flickra biggrin.gif

Mano mazius dar pries pora metu su kompo klaviatura grodavo tarsi su pianinu doh.gif Tai irgi ko tik nepridirbdavo..
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 02 13, 15:31)
Nzn tada, reikia Ka pagalbos (jei pati zino kas galetu buti), ji visada geranoriskai ir suprantamai paaiskina..Jos deka ir pazinau ta flickra biggrin.gif

Mano mazius dar pries pora metu su kompo klaviatura grodavo tarsi su pianinu doh.gif Tai irgi ko tik nepridirbdavo..

tai kad jis su pele po ekrana makaluoja ir spaudineja istisai, lauksiu kol MB grys, gal sutvarkys rolleyes.gif
Atsakyti
Laba diena

Bnadau vėl su ND4
user posted image
user posted image
user posted image

:4u:atsiprašau, kodėl nuotraukų plotį rodo skirtingą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avėja: 13 vasario 2012 - 15:00
QUOTE(Avėja @ 2012 02 13, 16:58)
Laba diena

Manau gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 13, 08:32)
pakomentavau flickre 4u.gif

QUOTE(Jurzole @ 2012 02 13, 11:18)
As irgi Flickr pakomentavau. (Nors pati vis dar darau tokias pacias klaidas, bet kitu klaidos geriau matosi... smile.gif) J/b su gatves fonu man labiausiai patiko.

Aciu visoms uz komentarus ir pastabas 4u.gif

QUOTE(paluri @ 2012 02 13, 12:23)
Kortele galima isimti, tik fotoaparato negalima jungti.

Aciu. Pas mus salta labai nera, bet vistiek fotikas patalpoj siek tiek apsinesa, o nagai niesti paziuret smile.gif
PS: pasiilgau tavo foto dazniau, smagu buvo stebet kaip judi i prieki. Man tai vilties priduodavo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Avėja @ 2012 02 13, 14:58)
Bnadau vėl su ND4

Matau vos siek tiek nuciuozusi horisonta, bet uzduotis atlikta gerai mano galva, todel palaukim senbuviu verdikto. mirksiukas.gif
Atsakyti
atnesu uzsiemimu nuotrauka...manau, suprasit ka veikiau laugh.gif
user posted image
prasom ir pakritikuot..ranka nukirsta, taip, o kaip pats formatas ziurisi ar nelabai? O gal geriau toks apdirbimas?Kaip j/b? Ka manot?
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 02 13, 12:23)
Kortele galima isimti, tik fotoaparato negalima jungti.

Aš rekomenduočiau kortelę išsitraukti dar lauke. smile.gif Pati grįždama namo, prieš kišdama fotoaparatą į maišelį išsiimu, o jį palieku kelioms valandoms ramybei. rolleyes.gif

QUOTE(neiste @ 2012 02 13, 14:31)

Kol kas neįsivaizduoju kas galėjo būti nuspausta... g.gif Ne viską taip jau gerai ir žinau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 02 13, 18:22)
Ka manot?

manau, kad labai fainos nuotraukos papildys Tavo fotoalbuma, tiesa, toji antroji man labiau patiko mirksiukas.gif priesios tikrai butu galima pasikabineti, bet prie anos net nesinori ieskoti kabliuku rolleyes.gif
Atsakyti