Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

radau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 13 vasario 2012 - 00:08
Saltam pirmadienio rytui siek tiek pavasario 4u.gif
Kad butu ko laukt ir ka patarkot (jeigu bus noro).
user posted image

user posted image
Dar pora nuotrauku cia
Gero pirmadienio 4u.gif

Atsakyti
Labas rytas, nu siaubas su jūsų tempais doh.gif savaitgalis yra man šeimos dienos ir niekas manęs prie kompo neprileidžia lotuliukas.gif
norėčiau jei dar galima į naują žaidimą užsirašyti, gal darysit naują grupę, arba primeskit mane kur nors smile.gif noriu labai pabandyti blush2.gif

gal kas užmatėte live savaitgalinį seminarą parsisiuntimui? mačiau tik penktadienį , labai patiko, tik erzino labai tos fotografės dirbtinis juokas visur doh.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 02 13, 03:13)
[6375637/]Dar pora nuotrauku cia[/url]
Gero pirmadienio  4u.gif

pakomentavau flickre 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Idda @ 2012 02 13, 08:17)
gal kas užmatėte live savaitgalinį seminarą parsisiuntimui? mačiau tik penktadienį , labai patiko, tik erzino labai tos fotografės dirbtinis juokas visur  doh.gif

Čia galima parsisiųsti Dar nuolaida galioja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 13, 08:51)

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Labas,
ačiū visoms už dėmesį mano lietuvaitei 4u.gif
QUOTE(pandre @ 2012 02 12, 20:40)
Nzn, man ta mergaite tokia mazute, smulkute, trapi, o tie rubai tokie sunkus, sveriantys atrodo..o ir ta siena tokia kontrastinga, stipri...bet gal todel dar labiau isryskeja jos smulkumas..o katkas cia dera mirksiukas.gif

toks sumanymas buvo : Ema su tautiniais rūbais. O yra, kokie yra. Žemaičiuose dar ir tamsių spalvų, kaip pastebėjot. Apie aplinką ilgai galvojau ir svarsčiau, kur galėčiau ją įpaišyt. Prie šviesių sienų galėjau, bet būtų labai paprastai taip. Šiose parodytose foto būtent kostiumas turėjo būt akcentas, ne žmogus. O kad katinėlis (ne mūsų, šeimininkų) atėjo, tai tik apsidžiaugiau ir skubėjau spaust mygtuką. Turiu ir kitokių, paskui sutvarkius parodysiu, bet jose jau kostiumo taip ryškiai nesimato.
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 02 13, 03:13)
Saltam pirmadienio rytui siek tiek pavasario 4u.gif

As irgi Flickr pakomentavau. (Nors pati vis dar darau tokias pacias klaidas, bet kitu klaidos geriau matosi... smile.gif) J/b su gatves fonu man labiausiai patiko.
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 02 13, 00:31)

Dar norejau paklaust ar atejus is salto lauko i siltus namus kai fotoaparatas apsinesa galima kortele lauk traukt, ar is vis nieko negalima daryt?  g.gif

Kortele galima isimti, tik fotoaparato negalima jungti.
Atsakyti
panos, sos

palikau ijungta flickra, kai mano mazasis padauza prisedo prie pc, kazka prispaude,neberodo man flickre nuotrauku, ka galejo nuspausti? kaip sutvarkyti, kad rodytu? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 02 13, 16:03)
panos, sos

palikau ijungta flickra, kai mano mazasis padauza prisedo prie pc, kazka prispaude,neberodo man flickre nuotrauku, ka galejo nuspausti? kaip sutvarkyti, kad rodytu? doh.gif

gal nuspaude ta langeli, kuriame nurodyta kas gali matyti tavo foto, nepazymedamas pacios taves? Cia po kiekviena tavo foto pagrindiniame lange yra toks zalias langelis, paspausk ant jo ir ir matysi, jei ka keisk pasirinkima..
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 02 13, 15:09)
gal nuspaude ta langeli, kuriame nurodyta kas gali matyti tavo foto, nepazymedamas pacios taves? Cia po kiekviena tavo foto pagrindiniame lange yra toks zalias langelis, paspausk ant jo ir ir matysi, jei ka keisk pasirinkima..

nea, ten viskas tvarkoje, pirmas psl ir antrame neveik nuo puses nerodo, o kitas foto rodo, nesuprantu ka cia pridirbo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 13 vasario 2012 - 14:16