radau
Saltam pirmadienio rytui siek tiek pavasario
Kad butu ko laukt ir ka patarkot (jeigu bus noro).
Dar pora nuotrauku cia
Gero pirmadienio
Dar pora nuotrauku cia
Gero pirmadienio
Labas rytas, nu siaubas su jūsų tempais savaitgalis yra man šeimos dienos ir niekas manęs prie kompo neprileidžia
norėčiau jei dar galima į naują žaidimą užsirašyti, gal darysit naują grupę, arba primeskit mane kur nors noriu labai pabandyti
gal kas užmatėte live savaitgalinį seminarą parsisiuntimui? mačiau tik penktadienį , labai patiko, tik erzino labai tos fotografės dirbtinis juokas visur
norėčiau jei dar galima į naują žaidimą užsirašyti, gal darysit naują grupę, arba primeskit mane kur nors noriu labai pabandyti
gal kas užmatėte live savaitgalinį seminarą parsisiuntimui? mačiau tik penktadienį , labai patiko, tik erzino labai tos fotografės dirbtinis juokas visur
QUOTE(chiquitka @ 2012 02 13, 03:13)
[6375637/]Dar pora nuotrauku cia[/url]
Gero pirmadienio
[6375637/]Dar pora nuotrauku cia[/url]
Gero pirmadienio
pakomentavau flickre
QUOTE(Idda @ 2012 02 13, 08:17)
Čia galima parsisiųsti Dar nuolaida galioja
Labas,
ačiū visoms už dėmesį mano lietuvaitei
toks sumanymas buvo : Ema su tautiniais rūbais. O yra, kokie yra. Žemaičiuose dar ir tamsių spalvų, kaip pastebėjot. Apie aplinką ilgai galvojau ir svarsčiau, kur galėčiau ją įpaišyt. Prie šviesių sienų galėjau, bet būtų labai paprastai taip. Šiose parodytose foto būtent kostiumas turėjo būt akcentas, ne žmogus. O kad katinėlis (ne mūsų, šeimininkų) atėjo, tai tik apsidžiaugiau ir skubėjau spaust mygtuką. Turiu ir kitokių, paskui sutvarkius parodysiu, bet jose jau kostiumo taip ryškiai nesimato.
ačiū visoms už dėmesį mano lietuvaitei
QUOTE(pandre @ 2012 02 12, 20:40)
Nzn, man ta mergaite tokia mazute, smulkute, trapi, o tie rubai tokie sunkus, sveriantys atrodo..o ir ta siena tokia kontrastinga, stipri...bet gal todel dar labiau isryskeja jos smulkumas..o katkas cia dera
toks sumanymas buvo : Ema su tautiniais rūbais. O yra, kokie yra. Žemaičiuose dar ir tamsių spalvų, kaip pastebėjot. Apie aplinką ilgai galvojau ir svarsčiau, kur galėčiau ją įpaišyt. Prie šviesių sienų galėjau, bet būtų labai paprastai taip. Šiose parodytose foto būtent kostiumas turėjo būt akcentas, ne žmogus. O kad katinėlis (ne mūsų, šeimininkų) atėjo, tai tik apsidžiaugiau ir skubėjau spaust mygtuką. Turiu ir kitokių, paskui sutvarkius parodysiu, bet jose jau kostiumo taip ryškiai nesimato.
QUOTE(chiquitka @ 2012 02 13, 03:13)
Saltam pirmadienio rytui siek tiek pavasario
As irgi Flickr pakomentavau. (Nors pati vis dar darau tokias pacias klaidas, bet kitu klaidos geriau matosi... ) J/b su gatves fonu man labiausiai patiko.
QUOTE(chiquitka @ 2012 02 13, 00:31)
Dar norejau paklaust ar atejus is salto lauko i siltus namus kai fotoaparatas apsinesa galima kortele lauk traukt, ar is vis nieko negalima daryt?
Kortele galima isimti, tik fotoaparato negalima jungti.
panos, sos
palikau ijungta flickra, kai mano mazasis padauza prisedo prie pc, kazka prispaude,neberodo man flickre nuotrauku, ka galejo nuspausti? kaip sutvarkyti, kad rodytu?
palikau ijungta flickra, kai mano mazasis padauza prisedo prie pc, kazka prispaude,neberodo man flickre nuotrauku, ka galejo nuspausti? kaip sutvarkyti, kad rodytu?
QUOTE(Zirzė @ 2012 02 13, 16:03)
panos, sos
gal nuspaude ta langeli, kuriame nurodyta kas gali matyti tavo foto, nepazymedamas pacios taves? Cia po kiekviena tavo foto pagrindiniame lange yra toks zalias langelis, paspausk ant jo ir ir matysi, jei ka keisk pasirinkima..
QUOTE(neiste @ 2012 02 13, 15:09)
gal nuspaude ta langeli, kuriame nurodyta kas gali matyti tavo foto, nepazymedamas pacios taves? Cia po kiekviena tavo foto pagrindiniame lange yra toks zalias langelis, paspausk ant jo ir ir matysi, jei ka keisk pasirinkima..
nea, ten viskas tvarkoje, pirmas psl ir antrame neveik nuo puses nerodo, o kitas foto rodo, nesuprantu ka cia pridirbo