Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Pažiūrėkit, kaip apdirbimas AUTO? Pakeičiau: čia
Atsakyti
Labas visoms, nu bet jusu ir tempai karsta.gif eina sau....noriu ir as i zaidima, nes kitaip s..das gaunas schmoll.gif foto yra, o ner ka rodyt doh.gif uzknisa juodai...i flickr prisijungiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 02 12, 21:21)
Kadangi mūsų  komentarais taip nesidžiaugi, tai daugiau nebegirsiu biggrin.gif

Nu sorry, bet niekada taip nesi gyrus biggrin.gif Jei jau atvirai biggrin.gif
Girk, kai bus verta ir girk. Džiaugsiuos kaip kumelė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 02 12, 20:40)
Aciu, SM. O sakyk, tai koks objektyvas ant tavo Kiev'o? Aha, fainiai jis fokusuoja..o kaip grazia per ekraneli rodo..

vega 12b, jei ką nors sako biggrin.gif tiksliau 90mm F2.8, bet fokusavimo atstumas tai apie metrą turbūt..
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 02 12, 22:25)
Pažiūrėkit, kaip apdirbimas AUTO? Pakeičiau:

man graziau pirmas variantas.. Jis ziurisi kaip piestas, tas zavu... O pataisytas jau ne toks idomus... Siaip nemegstu jokiu visokiu fotosopiniu pagrazinimu, filtru ir kitu mandrybiu, bet sita nuotraukai, mano galva, tinka...
Atsakyti
Bet koks šuo grazus,man noretusi atmerktu viena kryptimi su gyvunu zvelgianciu akių.
Bet supratau kad cia toks uzmanymas,įdomiai. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gladiole: 12 vasario 2012 - 22:01
QUOTE(rG @ 2012 02 12, 22:18)
Ko čia tyyyčiojies biggrin.gif

nesityčioju. stogas truputį važiuoja. greičiau antradienis, egzas praeis, tada švęsiu sau ramiai.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 02 12, 22:01)
nesityčioju. stogas truputį važiuoja. greičiau antradienis, egzas praeis, tada švęsiu sau ramiai.

o man pats darbymetis, katedrinia igynimai ant nosies, skaitymai, o čia sėdžiu vis. Nu gal duos kas per galvą ir susiprotėsiu smile.gif

Laikykis smile.gif
Atsakyti
ačiū padėjusioms suprasti 4u.gif vis tik man pačiai irgi pirmasis variantas geriau, tą ir pasiliksiu, toks buvo užmanymas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 02 12, 23:01)

O ka mokaisi? "Kas busi uzaugusi" ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 12, 23:57)
O ka mokaisi? "Kas busi uzaugusi" ? biggrin.gif

ugdau kantrybę biggrin.gif Užaugusi būsiu kantri moteris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 02 13, 00:15)
ugdau kantrybę  biggrin.gif  Užaugusi būsiu kantri moteris  smile.gif

Tai sekmes antradieni biggrin.gif Kad neisvestu niekas is kantrybes mirksiukas.gif
Atsakyti