Kažkada rašiau, kad terorizuoju draugus, kad norėčiau jų vestuves fotografuoti. Nu prisikalbėjau Slaptai susituokė. Ką tik pranešė. Uccccccccch Papildyta:
QUOTE(eglliux @ 2012 02 12, 21:55)
ai tai gal nedarysiu tada. Tai gal mane i zaidima jei yra vietos ir galima itraukit mane
na, kaip nors susitvarkys ta temukė, nes dabar tikrai taip įeini ir įsakymas - draudžiama cituoti bla bla bla Nei čia svarbiausia nei ką Nebūtina dabar susitvarkyt. Po truputuką. Šaunuolės tvarkytojos
na, kaip nors susitvarkys ta temukė, nes dabar tikrai taip įeini ir įsakymas - draudžiama cituoti bla bla bla Nei čia svarbiausia nei ką Nebūtina dabar susitvarkyt. Po truputuką. Šaunuolės tvarkytojos
Nesvarbu, ateičiai pagalvojimui.
Dar pasvarstykit, o koks tikslas vesti temų nuorodų sąrašą? Kam reikia, tas nueina į šio skyrelio temas. Ir galima sutvarkyti tokius žodžius kaip INFO, jei jau rašom viena kalba, tiesa?
džyyyyyyyyyyyyzus, gal ir man toooooooookį auto pasidaryti ir nusinešti ryt i paskaitą, gal gaučiau komentarą kokį iš dėstytuvo prieš egzą. Tik kad mano veidukštis ne toks nuostabus
džyyyyyyyyyyyyzus, gal ir man toooooooookį auto pasidaryti ir nusinešti ryt i paskaitą, gal gaučiau komentarą kokį iš dėstytuvo prieš egzą. Tik kad mano veidukštis ne toks nuostabus