Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2012 02 12, 20:23)
žinai, kad tie ND neprivalomi. Tik jei nori

QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 12, 20:40)
ai, dar salinti tuo kurybinius nd. nei jie kurybiniai, nei naudingi, mano nuomone smile.gif

ai tai gal nedarysiu tada. Tai gal mane i zaidima jei yra vietos ir galima itraukit mane mirksiukas.gif
Atsakyti
Kažkada rašiau, kad terorizuoju draugus, kad norėčiau jų vestuves fotografuoti. Nu prisikalbėjau biggrin.gif Slaptai susituokė. Ką tik pranešė. Uccccccccch biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(eglliux @ 2012 02 12, 21:55)
ai tai gal nedarysiu tada. Tai gal mane i zaidima jei yra vietos ir galima itraukit mane  mirksiukas.gif

jei esi flickr SM grupėje nueik užsiregistruok bendram sąraše, o aš įkelsiu tave į kurią nors grupę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 12 vasario 2012 - 20:57
QUOTE(Yvette @ 2012 02 12, 20:58)
Kažkada rašiau, kad terorizuoju draugus, kad norėčiau jų vestuves fotografuoti. Nu prisikalbėjau  biggrin.gif  Slaptai susituokė. Ką tik pranešė. Uccccccccch  biggrin.gif

lotuliukas.gif nu nemanau kad del tavo ikalbinejimu slaptai tuokesi, bet pralinksminai biggrin.gif

Ka, labai tvarkingai temuke atrodo, sauniai padirbeta. Aciu 4u.gif
Atsakyti
na, kaip nors susitvarkys ta temukė, nes dabar tikrai taip įeini ir įsakymas - draudžiama cituoti bla bla bla biggrin.gif Nei čia svarbiausia nei ką biggrin.gif Nebūtina dabar susitvarkyt. Po truputuką. Šaunuolės tvarkytojos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 12, 21:04)
na, kaip nors susitvarkys ta temukė, nes dabar tikrai taip įeini ir įsakymas - draudžiama cituoti bla bla bla biggrin.gif Nei čia svarbiausia nei ką biggrin.gif Nebūtina dabar susitvarkyt. Po truputuką. Šaunuolės tvarkytojos  4u.gif

lotuliukas.gif Niekaip nesugalvojau kur įkišti tą tekstą. biggrin.gif Apačion?
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 02 12, 21:05)
lotuliukas.gif  Niekaip nesugalvojau kur įkišti tą tekstą. biggrin.gif Apačion?

Nesvarbu, ateičiai pagalvojimui.
Dar pasvarstykit, o koks tikslas vesti temų nuorodų sąrašą? Kam reikia, tas nueina į šio skyrelio temas. Ir galima sutvarkyti tokius žodžius kaip INFO, jei jau rašom viena kalba, tiesa? smile.gif

Bet jau žyyymiai tvarkingiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 12 vasario 2012 - 21:09
Viskas, pastabų jau nebepriimu. laugh.gif Einu ruoštis koliui.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 02 12, 22:09)
Viskas, pastabų jau nebepriimu. laugh.gif Einu ruoštis koliui.

bučkiai tau.
aš irgi ruošiuos
Atsakyti
Ką tik iš dėstytojos susilaukiau toookio komentaro, kad dabar sėdžiu ir plasnoju beigi nežinau ką atsakyt biggrin.gif čia tam auto

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 12 vasario 2012 - 21:16
QUOTE(rG @ 2012 02 12, 22:15)
Ką tik iš dėstytojos susilaukiau toookio komentaro, kad dabar sėdžiu ir plasnoju beigi nežinau ką atsakyt biggrin.gif

čia tam auto

džyyyyyyyyyyyyzus, gal ir man toooooooookį auto pasidaryti ir nusinešti ryt i paskaitą, gal gaučiau komentarą kokį iš dėstytuvo biggrin.gif prieš egzą. Tik kad mano veidukštis ne toks nuostabus
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 02 12, 21:17)
džyyyyyyyyyyyyzus, gal ir man toooooooookį auto pasidaryti ir nusinešti ryt i paskaitą, gal gaučiau komentarą kokį iš dėstytuvo  biggrin.gif  prieš egzą. Tik kad mano veidukštis ne toks nuostabus

Nebedėsto ji man biggrin.gif Šiaip gyvena dažnai toj pačioj šalelėj kur Tu. Ai kažkaip yra skirtumas kas pagiria, sakykit ką norit blush2.gif

Ko čia tyyyčiojies biggrin.gif Leisk pasidžiaugt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 12 vasario 2012 - 21:19
QUOTE(rG @ 2012 02 12, 21:18)
Nebedėsto ji man biggrin.gif Šiaip gyvena dažnai toj pačioj šalelėj kur Tu. Ai kažkaip yra skirtumas kas pagiria, sakykit ką norit  blush2.gif

Ko čia tyyyčiojies biggrin.gif Leisk pasidžiaugt  biggrin.gif

Kadangi mūsų komentarais taip nesidžiaugi, tai daugiau nebegirsiu biggrin.gif

Ka, ačiūūūūūūūūūūūūūūū, šaunuolė.
Atsakyti