Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 12, 20:30)

jėga ,man patink smile.gif pavydžiu mamkės ,kad gali iš taip arti fokusuot, man su kievu taip be šansu būtų  doh.gif

Aciu, SM. O sakyk, tai koks objektyvas ant tavo Kiev'o? Aha, fainiai jis fokusuoja..o kaip grazia per ekraneli rodo...nu bet kartais (man jau pora kartu taip buvo nutike) kad netiketai atsidaro galinis dangtelis(na, ta galine sienele, dureles ar kaip jas pavadinti kur juostele dedi) tai man nusimusa skiaciukas iki 0 ir vel tada tenka prasukti kokius 3 kadrsu, kad lesitu fotografuoti doh.gif tyrynejom bet kaip, niekaip problemos neradom.Jis ir ussuktas tas ratelis buna ir t., bet va nutinka tokiu bajeriu kartais doh.gif bet kadangi tu neturi Mamiyos kol kas, tai ka cia suprasi apie ka as biggrin.gif siaip paplepejau lotuliukas.gif

QUOTE(jokubaite @ 2012 02 12, 20:45)

dedu toliau savo Emaitę lietuvaitę

Galima drąsiai taršyt smile.gif

Nzn, man ta mergaite tokia mazute, smulkute, trapi, o tie rubai tokie sunkus, sveriantys atrodo..o ir ta siena tokia kontrastinga, stipri...bet gal todel dar labiau isryskeja jos smulkumas..o katkas cia dera mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 02 12, 20:36)
Perziureti gal sarasus.Ten tokie vardai, kur jau 100 metu nebesilanko.O tema padaryta labai gerai.

Jau trumpinau. Pažiūrėsiu dar kartą. smile.gif Dėkui, stengiausi.

QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 12, 20:37)
sena tema paskutine blogai ideta. o nebus nuorodos i ta flickr ir kaip prisijungt? ir da buvo geru ten punktu kaip idet foto per flickr ir pan pastabu. nu gal kazka kitaip nutaret, neskaiciau visko

Ačiū, kad pasakei. Nepastebėjau. ohmy.gif Įdėsiu ir pamoką, kaip naudotis flickr.com
Dėl nuorodos, ji pačiame, pačiame viršuje. mirksiukas.gif
Atsakyti
ai, dar salinti tuo kurybinius nd. nei jie kurybiniai, nei naudingi, mano nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 02 12, 20:34)
Sukūriau temą. Pastabas išsakykite per 45 minutes. Ko nespėsiu padaryti, bus atlikta kuriant kitą temą. smile.gif

Mane i sarasus itraukit jeigu nesunku. Nikon D5100 + Nikkor 18-105 VR 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 02 12, 20:40)
Jau trumpinau. Pažiūrėsiu dar kartą.  smile.gif  Dėkui, stengiausi.
Ačiū, kad pasakei. Nepastebėjau. ohmy.gif Įdėsiu ir pamoką, kaip naudotis flickr.com
Dėl nuorodos, ji pačiame, pačiame viršuje.  mirksiukas.gif

nu tas atrodo kaip temos pavadinimas smile.gif redaguociau.. ir turbut pirma paspaudus ta, nebus to Join group ar bus?
Atsakyti
smile.gif nedaskaičiau
tema tai tikrai puikiai atrodo. Tvarkinga. Ačiū Ka
Atidarnt sekančią galim ir dalyvių sąrašą pratrint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 12 vasario 2012 - 20:49
QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 12, 20:40)
ai, dar salinti tuo kurybinius nd. nei jie kurybiniai, nei naudingi, mano nuomone smile.gif

A sakai? biggrin.gif Na, greitai chebra spręskit ką daryt su jais. biggrin.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 12, 20:42)
nu tas atrodo kaip temos pavadinimas smile.gif redaguociau.. ir turbut pirma paspaudus ta, nebus to Join group ar bus?

Aha, nebūna. Hmmmm.. kaip čia padaryti.. g.gif
Atsakyti
va ka atradau katuku augintojoms/ams
Man grazu
user posted image

tik nepamanykit, cia ne mano biggrin.gif
Atsakyti
Sotus katinelis!
Man patiko!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gladiole: 12 vasario 2012 - 20:52
QUOTE(Ka @ 2012 02 12, 20:49)
A sakai? biggrin.gif Na, greitai chebra spręskit ką daryt su jais.  biggrin.gif
Aha, nebūna. Hmmmm.. kaip čia padaryti..  g.gif

tai siulau deti pirmiausia pavadinima, kas cia do tema.
tada zemiau prisijungti prie musu flickr grupes galite cia, spauskite join group. o kai prisijungsite ten, visa naudinga info sitoj bla bla nuorodoj.

grubiai rasau, skubu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 12, 20:52)
tai siulau deti pirmiausia pavadinima, kas cia do tema.
tada zemiau prisijungti prie musu flickr grupes galite cia, spauskite join group. o kai prisijungsite ten, visa naudinga info sitoj bla bla nuorodoj.

grubiai rasau, skubu biggrin.gif

Svarbiausia, kad supratau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 02 12, 21:40)
Jau trumpinau. Pažiūrėsiu dar kartą.  smile.gif  Dėkui, stengiausi.

Norėčiau papulti į tą sąrašą
Canon 400D, Canon 50mm 1,8
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GiedreB: 12 vasario 2012 - 20:56