Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Egliux, užskaitymo juk ribose tavo ND. Jei neklystu turi mano ir Zirzes užskaitymą, tai lig ir dar vieno trūksta. Bet jei kitos tingi pasisakyti, tai manyk, kad užskaityta pilnai.
Ar jau visus ND padarei, gali atsipūsti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 12 vasario 2012 - 19:21
QUOTE(gotte @ 2012 02 12, 19:08)
mano auto su šuniu...yvette pasiūlė, užsikabinau, padariau...vertinkit:

man, zianok, nepatinka tekstura ant tavo veido, jeigu jau suneliui nuvalei, sau irgi reiktu pavalyti smile.gif nuotrauka tikrai labai faina smile.gif ziurint i ja, norisi matyti tave kaip suns drauge, o ne kaip suns "seselio" dali rolleyes.gif tikiuosi supratai apie ka as ax.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 02 12, 16:42)
jau buvo šis juokelis įkeltas  mirksiukas.gif

dar vienas pasiūlymas naujos temos kūrimui - gal reiktų sukurti atskirą temą SM, kur būtų talpinami ND? tam, kad neteršti šios temos jais? senbuvės, turėdamos laiko, užeitų ten ir įvertintų. Taip naujokės matytų į ką reiktų atkreipti dėmesį ir panašiai. Čia tik šiaip... pasiūlymas...

aš prieštarauju! juk čia pradžiamokslis, namų darbais neteršiamos temos, čia mokomasi
Papildyta:
QUOTE(pandre @ 2012 02 12, 17:29)
is seminaro...ziuriu, kaip ji(fotografe) plaukus persibrauke..uoj, man ne syki yra buve, kad krenta ant objektyvo  biggrin.gif
O cia siaip is mano triju dienu skenavimo...myliu savo Mamiya wub.gif nors fotografuoju tik buiti, bet vis vien ja myliu...

jėga ,man patink smile.gif pavydžiu mamkės ,kad gali iš taip arti fokusuot, man su kievu taip be šansu būtų doh.gif
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2012 02 12, 18:08)

bet jaučiu tada tema labai apačion nueis g.gif

šuo gražiai atrodo, o vat tu kažkaip nesižiūri.. ar per kontrastiga atrodai, ta prasme ranka, veidas.. aš iš pradžių tas kūno dalis pamačiau, po to tik šunį.. žodž, kažkas nelimpa g.gif
Atsakyti
gotte man patinka, ypač akys tavo.

dedu toliau savo Emaitę lietuvaitę
user posted image

dar pora šičia yra
Galima drąsiai taršyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2012 02 12, 19:45)
dedu toliau savo Emaitę lietuvaitę

nu tokia nerealiai tyra mergaite atrodo. noretusi man jos portretu, akiu, jos jausmo..
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 02 12, 18:08)

Man labai patiko. Gal maziau grudetumo noretusi butent ant taves, bet pati nuotrau
ka liuks!
QUOTE(Myce @ 2012 02 12, 18:15)
O čia mano paukšteliai turškias  smile.gif 

Kaip sparnas aki traukia bigsmile.gif Noreciau ir JB pamatyt 4u.gif
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 12, 18:22)
Viskas, mano Auto sitoj temoj nebus...  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif   nes jei butu Face control, tai tikrai "nepraeiciau" lotuliukas.gif

Na ir be reikalo. Man atrodo ijungus kuribiskuma galima parodyt bet koki zmogu graziai. Bet sutinku kad su tokiom grazolem galima baimes isivaryt save rodyt biggrin.gif
QUOTE(Yvette @ 2012 02 12, 18:37)
šios temos tarkim trys kandidatės yra.
Erikos su paukštukais, RG paskutinis auto ir Gottes auto su šunim. Bent jau mano akimis. Bet tiesiog galima kelti tą, kuri daugiausiai dėmesio sulaukia temoje.

drinks_cheers.gif

Dar norejau paklaust ar atejus is salto lauko i siltus namus kai fotoaparatas apsinesa galima kortele lauk traukt, ar is vis nieko negalima daryt? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiquitka: 12 vasario 2012 - 20:05
QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 12, 19:59)
nu tokia nerealiai tyra mergaite atrodo. noretusi man jos portretu, akiu, jos jausmo..

dėkui. Bandysiu dar duot su akim, jei rasiu. Norėčiau ją daugiau pafotografuot, bet labai ilgai įkalbinėt reikia - paauglystė.

QUOTE(chiquitka @ 2012 02 12, 20:01)

Dar norejau paklaust ar atejus is salto lauko i siltus namus kai fotoaparatas apsinesa galima kortele lauk traukt, ar is vis nieko negalima daryt?  g.gif

aš nedarau nieko, kol nesušyla. vakar kelias valandas šildžiau. Pradžioj net iš krepšio netraukiu, vėliau atidariau krepšį ir tik po to jau traukiau. Bet vakar pas mus - 15 buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 02 12, 19:20)
Egliux, užskaitymo juk ribose tavo ND. Jei neklystu turi mano ir Zirzes užskaitymą, tai lig ir dar vieno trūksta. Bet jei kitos tingi pasisakyti, tai manyk, kad užskaityta pilnai.
Ar jau visus ND padarei, gali atsipūsti?

taip visus. Dabar galva verda kurybine uzduoti galvoju daryti, tai galvoju kaip cia tan kiausini pateikti idomiai graziai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2012 02 12, 21:17)
taip visus. Dabar galva verda kurybine uzduoti galvoju daryti, tai galvoju kaip cia tan kiausini pateikti idomiai graziai  ax.gif

žinai, kad tie ND neprivalomi. Tik jei nori
Atsakyti
Sukūriau temą. Pastabas išsakykite per 45 minutes. Ko nespėsiu padaryti, bus atlikta kuriant kitą temą. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 12 vasario 2012 - 20:34
QUOTE(Ka @ 2012 02 12, 20:34)
Sukūriau temą. Pastabas išsakykite per 45 minutes. Ko nespėsiu padaryti, bus atlikta kuriant kitą temą. smile.gif

Perziureti gal sarasus.Ten tokie vardai, kur jau 100 metu nebesilanko.O tema padaryta labai gerai.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 02 12, 20:34)

sena tema paskutine blogai ideta. o nebus nuorodos i ta flickr ir kaip prisijungt? ir da buvo geru ten punktu kaip idet foto per flickr ir pan pastabu. nu gal kazka kitaip nutaret, neskaiciau visko. dar del perkadravimo butu gerai ideti punkta prie 1ND, gal sumazetu tu klausimu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 12 vasario 2012 - 20:39