Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(gotte @ 2012 02 12, 19:08)
bet jaučiu tada tema labai apačion nueis g.gif
mano auto su šuniu...yvette pasiūlė, užsikabinau, padariau...vertinkit:

Man labai patiko... O pati kokia grazi ax.gif ax.gif

Viskas, mano Auto sitoj temoj nebus... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif nes jei butu Face control, tai tikrai "nepraeiciau" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 12 vasario 2012 - 18:23
QUOTE(jokubaite @ 2012 02 12, 17:57)
tiesiog norima, kad nefotografuotų ant šiukšlių maišų, nelygintų paklodžių, dulkinų grindų ir pan. Ir kad daiktai nebūtų, kas po ranka papuolė. Yvettė vis siūlo knygas fotografuot, jei jų neturit, lauke galima gamtinės medžiagos pasirinkt smile.gif

smile.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 02 12, 18:13)
kai paminimas paryškintas žodis, tokiame kontekste kaip tavo, įsiuntu  smile.gif 
Man šiaip jokio skirtumo. Darykit kaip norit. Užskaitysiu tik tuos, kurie bus atlikti teisingai ir tvarkingai.

o nereiketu smile.gif
Vienu zodziu. Suprasta.
Atsakyti
dėkui, merginos...kas kokį komentarą gal? Yvette kuom apdirbimas kliūna? kas konkrečiai erzina? g.gif tikrai įdomi nuomonė 4u.gif
Atsakyti
Ei, nutarkim kokias fotografijas talpinsime vietoje esančių ( ne apie nd aš). smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 02 12, 19:36)
Ei, nutarkim kokias fotografijas talpinsime vietoje esančių ( ne apie nd aš).  smile.gif

šios temos tarkim trys kandidatės yra.
Erikos su paukštukais, RG paskutinis auto ir Gottes auto su šunim. Bent jau mano akimis. Bet tiesiog galima kelti tą, kuri daugiausiai dėmesio sulaukia temoje.

Arba galima jokios foto nekelti. Svarbu, kad tvarkingai atrodytų ir tiek.
Ir žinai ką, gal tą raudonai rašytą tekstą žaliai nuspalvinčiau. Raudona taip negražiai rėžia akį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 12 vasario 2012 - 18:39
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 12, 19:22)
Viskas, mano Auto sitoj temoj nebus... schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  nes jei butu Face control, tai tikrai "nepraeiciau" lotuliukas.gif

Tik nedįsk nedėti smile.gif Dėk, stenkis įdomiai pateikti, nors puikiai suprantu, kaip tai sunku padaryti, wa Gotte gražiai padirbėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 02 12, 18:37)
šios temos tarkim trys kandidatės yra.
Erikos su paukštukais, RG paskutinis auto ir Gottes auto su šunim. Bent jau mano akimis. Bet tiesiog galima kelti tą, kuri daugiausiai dėmesio sulaukia temoje.
Tai stengsis visos, norės į pirmą psl. patekti  smile.gif  Turėsim gražių darbų

Geras bigsmile.gif garbės lenta tokia alia biggrin.gif Visai smagu biggrin.gif Alia matai balų jokių tai nėra. Balsavimo tai nėra. Bus sakančių - nesąąmonėė, neteisyyybėė.

Gotte, man patinka, bet apdirbimas irgi ne, gal norisi mažiau faktūros viršuje g.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 12, 19:41)
Geras  bigsmile.gif  garbės lenta tokia alia   biggrin.gif  Visai smagu  biggrin.gif Alia matai balų jokių tai nėra. Balsavimo tai nėra. Bus sakančių - nesąąmonėė, neteisyyybėė.

o ar mes kada nors ką nors neteisingai padarėm. Ir be balų aišku kuri foto per visą temą daugiausiai simpatijų pelno. O jei kam netiks... juk dėl nuomonės nesiginčijam smile.gif parinkta foto būtų tik nuomonės reiškimas

Gotte, man taip pat tekstūra ar kas ten dėta nepatinka. Atrodo liuksinė foto, nereik jai spec. efektų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 12 vasario 2012 - 18:46
QUOTE(Yvette @ 2012 02 12, 18:37)
Ir žinai ką, gal tą raudonai rašytą tekstą žaliai nuspalvinčiau. Raudona taip negražiai rėžia akį.

Aha, žiūriu kokia geriausia pakeisti. Arba iš viso padarysiu vienspalvį tekstą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2012 02 12, 19:15)
gotte, pasakiška nuotrauka ir apdirbimas labai tinka, atrodo kaip kokios knygos iliustracija.  smile.gif
O čia mano paukšteliai turškias  smile.gif 

Dabar pagalvojau, kad gal nespalvota geriau žiūrėtūsi smile.gif

gotte, labai gražus kontrastas. Ir šunėkas, ir pati gražūs. Man irgi akis truputi užkliuvo už spec efektų (konkrečiai - grudėtumo), bet šiaip tikrai atrodo, kaip koks knygos viršelis.
Tokius auto pasižiūrėjus, na niežti rankos ir pačiai kažką produkuot, bet... bet... gaila, prieš kokį mėnesį pardavė MB štatyvą, būtų gerokai pagelbėjęs... o taip tai mėtės metus nenaudojamas...
Myce, o to paukščio, kurio sparnai pakelti, neturi foto. Na taip liuksiška būtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 12 vasario 2012 - 19:11
QUOTE(R.i.R. @ 2012 02 12, 20:08)
Myce, o to paukščio, kurio sparnai pakelti, neturi foto. Na taip liuksiška būtų.

Yra, bet gaila irgi sparnų galai nukirsti, nesimato viso grožio, na bet bus dar laiko pagaudyt juos smile.gif
Atsakyti
nu nesulaukiau del ND daugiau komentaru ar ten blogi ar kokie tai is naujo padarysiu ax.gif
o kad neatitinka su pipete biski wb tai cia kodel taip? blogai pradine spalva uzsidaviau? o ekspozicija ant 0 laikyti ar galiu truputi pereksponuoti jei apsvietimo truksta man? ax.gif
Atsakyti