Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(guste87 @ 2012 02 12, 17:10)
aš ir dabar sėdžiu nesusipratus  biggrin.gif , niekas nesako ar užskaityti nd ar ne. Įsivaizduoju kaip jus užkniso tie nd, bet jie juk privalomi  smile.gif

smile.gif As irgi uzskaitau. Vengiu WB ND komentuoti, bet sikart tikrai balta atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 02 12, 18:04)
labai geras būdas temų išskyrimui. Vienoje bendrausim, o kitoje sėdės naujokai su savo ND, nesusipratę, nes niekas neužsuks tų ND pakomentuoti.
Argi to reikia?

biggrin.gif
o mano? dar įdomu būtų išgirsti nuomonę užsiėmimų temai. Nes dabar nežinau, ar teisinga linkme einu.
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2012 02 12, 18:18)
aš užskaitau.

R.I.R. tavo irgi užskaitau

ui, ačiū smile.gif
Atsakyti
Naujai atliksiančios ND pažiūrėkit kaip R.I.R. vargo ir galų gale suprato ko iš jos norima ir tvarkingai atliko.
Guste irgi, su plunksna visai gražiai pristatė.

R.I.R. foto užsiėmimų temaikaip ir tinka, aišku koks užsiėmimas. Bet orisi įdomesnio pateikimo. Iš viršaus išskirtiniais atvejais fotografuočiau. Dabar spalvos nublankintos, indeliai nelabai fotogeniški. Teptukas taip pat. Dar pabandyk smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 12 vasario 2012 - 17:25
QUOTE(Yvette @ 2012 02 12, 18:22)
Naujai atliksiančios ND pažiūrėkit kaip R.I.R. vargo ir galų gale suprato ko iš jos norima ir tvarkingai atliko.
Guste irgi, su plunksna visai gražiai pristatė.
R.I.R. foto užsiėmimų temaikaip ir tinka, aišku koks užsiėmimas. Bet orisi įdomesnio pateikimo. Iš viršaus išskirtiniais atvejais fotografuočiau. Dabar spalvos nublankintos, indeliai nelabai fotogeniški. Teptukas taip pat. Dar pabandyk  smile.gif

OMG, atrodo išspaudžiau viską ką galėjau biggrin.gif na, bandysim mirksiukas.gif dėkui 4u.gif
Atsakyti
is seminaro...ziuriu, kaip ji(fotografe) plaukus persibrauke..uoj, man ne syki yra buve, kad krenta ant objektyvo biggrin.gif
O cia siaip is mano triju dienu skenavimo...myliu savo Mamiya wub.gif nors fotografuoju tik buiti, bet vis vien ja myliu...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2012 02 12, 17:16)
Bet kokia ta fotografė nemaloni atrodo. Naudingai šneka, bet jau povyza jos  doh.gif
Gyvent kartu niekas neliepia smile.gif

Man ji moteriškė maladiec. Dar iš pradžių kai nustatymus pamačiau visaip pagalvojau, bet žiūriu, kad ji savo srity labai kieta. Ir nelenda kur nemoka.

Mano vaikas mane toje nuotraukoje atpažino, vadinasi esu panaši biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 12 vasario 2012 - 17:44
QUOTE(Yvette @ 2012 02 12, 17:22)

kad nebelabai ir suprantu kas tas tvarkingumas. Ar norit, kad nebutu pasaliniu daiktu foto, ar ale meno is ND tikites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 02 12, 17:50)
kad nebelabai ir suprantu kas tas tvarkingumas. Ar norit, kad nebutu pasaliniu daiktu foto, ar ale meno is ND tikites  smile.gif

tiesiog norima, kad nefotografuotų ant šiukšlių maišų, nelygintų paklodžių, dulkinų grindų ir pan. Ir kad daiktai nebūtų, kas po ranka papuolė. Yvettė vis siūlo knygas fotografuot, jei jų neturit, lauke galima gamtinės medžiagos pasirinkt smile.gif
Atsakyti
Apie ND, nu jau ne pirmą sykį sakau, kas turi laiko ir galimybių, eikit daryt ND į lauką, su šviesa bus paprasčiau, nelįs pašaliniai daiktai...jau vien užtenka suoliuką susirasti, sudėti tris akmenukus ir vuolia...fokusuokit į tris žmones...tris elektros stulpus (jie tikrai gražiau atrodys nei nutriušę žaisliukas)...belenką...buvo toks vyrukas...pamenu gražiai ND padarė su trim viskio (jei neklystu) bonkėm ax.gif ..pilnom aišku...

QUOTE(Yvette @ 2012 02 12, 17:04)
labai geras būdas temų išskyrimui. Vienoje bendrausim, o kitoje sėdės naujokai su savo ND, nesusipratę, nes niekas neužsuks tų ND pakomentuoti.
Argi to reikia?

o gal įmanoma temą sukurti tik su namų darbais ir nuorodomis g.gif bet ten niekas nekalbėtų... g.gif tada mūsų temos pirmame psl parašyt, kad visi pavyzdžiai yra ten... g.gif

bet jaučiu tada tema labai apačion nueis g.gif

mano auto su šuniu...yvette pasiūlė, užsikabinau, padariau...vertinkit:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 02 12, 19:08)

dėl apdirbimo nesu tikra, bet šiaip labai patinka
Papildyta:
QUOTE(kristalines @ 2012 02 12, 18:50)
kad nebelabai ir suprantu kas tas tvarkingumas. Ar norit, kad nebutu pasaliniu daiktu foto, ar ale meno is ND tikites  smile.gif

kai paminimas paryškintas žodis, tokiame kontekste kaip tavo, įsiuntu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 12 vasario 2012 - 18:26
gotte, pasakiška nuotrauka ir apdirbimas labai tinka, atrodo kaip kokios knygos iliustracija. smile.gif

O čia mano paukšteliai turškias smile.gif

user posted image

Dabar pagalvojau, kad gal nespalvota geriau žiūrėtūsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 02 12, 19:08)

http://farm8.staticf...3a9c45f35_z.jpg

Man patinka, traukia kažkuom mirksiukas.gif
Atsakyti