Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Whatever? @ 2012 02 12, 15:10)
as bandziau atspeti kas kliuna tau paciai, todel ir sudeliojau klaustukus... Nes man kliuna viskas, ka isvardinau... Smalsu buvo, kas paciai negerai...
O atsakyti i tuos savo klausimus nelabai turiu ka, nes manau, kad ir taip viskas aisku...  Ar yra prasme plestis ? unsure.gif

Vienintele, smagu, kad ikelei nuotrauka zaidimui  4u.gif

oj,man paciai kliuvo negraziai pasuktos kojos..viena nuo kitos i priesingas puses...turiu kitaip, graziau pasuktu..o cia tokia kaip varle ar antis sleivai lotuliukas.gif bet va ta sulamdyta patalyne man nekliuvo...
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2012 02 12, 13:17)
Sveikos,

gavau macro objektyvą, bet man kyla įtarimas, kad su juo ne viskas gerai, kažkaip jungtukas nuo Normal į Macro nepersijungia sklandžiai, fokusuoja keistai  g.gif
Objektyvas Sigma 70-300 mm DG Macro f 4-5,6. Kokiose situacijose tokį būtų geriausia naudoti?

wub.gif man šita labai jauki, miela.

aš tokį objektyvą turęjau, mygtukas į makro persijungia tik nuo tam tikrų milimetrų, senai turėjau, nebepamenu, manrodos tik nuo 100mm ar net nuo 200mm persijungia
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 02 12, 15:36)
oj,man paciai kliuvo negraziai pasuktos kojos..viena nuo kitos i priesingas puses...turiu kitaip, graziau pasuktu..o cia tokia kaip varle ar antis sleivai lotuliukas.gif bet va ta sulamdyta patalyne man nekliuvo...

Zinai, svarbu, kad kojos grazios ( o jos tokios ir yra wink.gif Kita karta pasuksi graziau ir bus super mirksiukas.gif
Nes jei kojos butu negrazios - sukinek kiek nori, bes nekas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 12, 10:28)
Dėkui už komentarus smile.gif
Gal geriau? ta pati nuotrauka

man sita graziausia ax.gif
Atsakyti
labas dienas,
ND5 dirbtinis apšvietimas

auto
user posted image

lemputė
user posted image

custom
user posted image
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 12 vasario 2012 - 15:22
sukėliau nuorodas ir info čia

Tik sutariam taip, tos temos nekomentuojam. Jokių pokalbių ten. Tik surinkta informacija.
Ir nuorodą į šią temą galima pirman psl. įkelti.

flickr neleidžia kelti nuorodų iš shared. Tad reikia mąstyti ką darysim su ta info ir nuorodom. Visą kitą sukėliau ten.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 12 vasario 2012 - 15:33
QUOTE(Ka @ 2012 02 12, 14:33)
]

Ačiū, palankios man detalės - rankos, kojos, gėlytės, knyga, suknelė, žodžiu biggrin.gif Padarysiu antradienį smile.gif
Atsakyti
Sveikos,smagu kad antra grupe startavo!!!!Idomu kai vystysis toliau!
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 12, 15:32)
Ačiū, palankios man detalės - rankos, kojos, gėlytės, knyga, suknelė, žodžiu biggrin.gif Padarysiu antradienį smile.gif

...diržas, palangė dar. biggrin.gif
Būtų buvęs dar ir radiatorius. laugh.gif

Šiaip, aš nieko prieš jei bus ir kritikos. Visada laukiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 12 vasario 2012 - 15:37
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 12, 15:40)
Zinai, svarbu, kad kojos grazios ( o jos tokios ir yra wink.gif Kita karta pasuksi graziau ir bus super  mirksiukas.gif
Nes jei kojos butu negrazios - sukinek kiek nori, bes nekas  biggrin.gif

Dekui, What ( nepyk, sutrumpinau ax.gif )
Atsakyti
o tai kaip perdaryti man dirbtini apsvietima ar dar priskaitysit ji? blush2.gif
Atsakyti