startuoja 4grupė, archyvinė, pabaigai pasistengsiu daugiau
QUOTE(dosa @ 2012 02 11, 23:06)
pandre, nu kliūna pultelis man, ir rankos įtemptos, pirštais į antklodę, man norėtųsi laisvumo labiau. Įdomu kitas pamatyt, kai sutvarkysi
ai turbut jau ir nekelsiu , nes visos bus su tais paciai gremezdiskais batais ir su ta pacia sujaukta ir rastuota patalyne....
QUOTE(St.Sofi @ 2012 02 11, 23:11)
Man per daug gal buitiška, labai labai krenta batai i akis, negražiai jie čia žiūrisi... dar pultelis, marga patalyne... lubų gal geriau nesimatytų, per daug viršaus...man asmeniškai nesižiūri... truksta nuotraukoj "tvarkos"
pultelio cia nera, nors daugelis pamane, kad yra, na taip ,taip jau ranka sulankstyta...spec tempaiu savo marskinius zemyn, ko pasekoje gavosi nebutasis nude norejau tos buities(pastaruoju metu man nepatinka tie visi islyginti, isgrazinti, iscackinti namai, aplinka ir nuotraukos) gal nesuprantu ko siekiu, bet nu man patinka ta nuotrauka..tik gaila, kad isejo toks netiketas variantas, kaip nude...pasibaisejau ir isemiau ta nuotrauka is flickr, nes nu tikrai neturejo buti ten jokio nude...juk buvau su baltais sortukais, tai cia kazkaip negerai susikloste marskineliai bet tikrai aciu uz nuomones, vis tik, ko gero, nepataikau...nemoku...nesuprantu, kur grazi betvarke, o kur jau nuvalkiota buitis...del isskestu koju...tai cia buvo tokia ideja, kad vulgariai, agresyviai issketusi kojas ir grubiai tempianti marskinius zemyn...ale, va jums negrazu...reiksias mokintis dar daug ir ilgai..bet, kaip gerai, kad va pasakot tokius dalykus...nu sakes, niekaip nemaciau, kad ta rauksle ten aciu...su jumis gal ir kitaip ismoksiu viska komponuotis, delioti ir tvarkyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 11, 23:14)
Batai ? (manau, graziau ziuretusi basos kojos)
Sujaukta pagalve?
Uzvalkalo rastas? ar keista desines rankos pirstu kombinacija ?
Sujaukta pagalve?
Uzvalkalo rastas? ar keista desines rankos pirstu kombinacija ?
taip, batai.
Taip, sujaukta pagalve.
Taip ir rastas ten yra ir kombinacija...o tu tik klausimu uzdavinesi ar ir ka nors pati i juos atsakysi?na koki komentara kur link suki klausdama to?
QUOTE(Zirzė @ 2012 02 11, 23:20)
pirma nuotrauka tokia svelni, graziai!
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 11, 23:21)
žodžiu- didžiausia problema pozoje ir batuose.. bandyčiau basom, ir pozas kitokias, ne tokias iššaukiančias
Dekui, SM norejau kurviskai,(si zodis turetu buti geltoani parasytas, bet vardan jurzoles to nedarysiu) o gavosi grubiai
QUOTE(chiquitka @ 2012 02 11, 23:23)
dekui.
QUOTE(Yvette @ 2012 02 11, 23:42)
man tas trikampėlis negražiai atrodo. šešėlis gal ten krinta, ar drabužis patemptas. bet tik ten akys ir težiūri
Dekui, Yvette. Aha, ten rauksle gavosi...parodyciau kitu, bet kad visur su batais, tai teks apsieiti..ai, o ir siaip jauciuosi prastai matanti..nu, blyn, turbut vis tik neturiu to gebejimo...nu man kazkuo patinka ta nuotrauka...negi as tikrai tokia beviltiska?
QUOTE(rG @ 2012 02 11, 23:58)
Taigi ne visos nuotraukos turi būtų vau. Ir dar svarbu pačios nuomonė.
Vo, aciu
QUOTE(rG @ 2012 02 12, 02:23)
Labai gerai! Labai liux plauku judesys, ireminta akis ...Esit ikrai nepanasi i save, bet puikiai vykes kadras! Kitu jau nebematau, nes istrynei.
QUOTE(Kikirike @ 2012 02 12, 11:52)
Kikirike, kaip sekasi? Kur pradingusi? Nebesairodai, nebeparasai, nebeatnesi peno mano akims su savo nuotraukomis...pasiilgau jau ju..
Klausykit, o ar mums tikrai reikia blogo. Turim flickr. O jei ten atidarius naują potemę ir sukėlus nuorodas. Turėtų juk užtekti .Ir tiek žaidimai tiek info būtų vienoje vietoje nereiktų niekur bėgioti, info rankiotis. Ir ganėtinai greitai viskas pasiruoštų. Ir naujokams būtų lengva sekti, kai senbuviai išeitų. Nes patekimas į grupę juk lengvas.
Yra vienas užmigęs blogas. Kitas fotografų veikiantis yra. Ar reikia dar ir trečio, kad vėl užmigtų.
Yra vienas užmigęs blogas. Kitas fotografų veikiantis yra. Ar reikia dar ir trečio, kad vėl užmigtų.
QUOTE(Yvette @ 2012 02 12, 13:47)
Klausykit, o ar mums tikrai reikia blogo. Turim flickr. O jei ten atidarius naują potemę ir sukėlus nuorodas.
Pritariu. Sakau info reik sukelt, sutvarkyt ir tiek. Aš tikrai manau, kad ir naujasis blogas mirs, visų jų grupinių tokia lemtis. Žmonės keičiasi.
Tik dėl flicro ar matysis, ar reik prisiregistruoti prie grupės? čia bėda, nors galų gale visvien visos prisijungia
QUOTE(rG @ 2012 02 12, 15:03)
Pritariu. Sakau info reik sukelt, sutvarkyt ir tiek. Aš tikrai manau, kad ir naujasis blogas mirs, visų jų grupinių tokia lemtis. Žmonės keičiasi.
Tik dėl flicro ar matysis, ar reik prisiregistruoti prie grupės? čia bėda, nors galų gale visvien visos prisijungia
na tai nukreipsim iškart į flickr. Pirmam psl. gali tik ta viena nuoroda likti. Visos kitos flickr temoje.
Papildyta:
Ka, pirmam psl. palikčiau nuorodą į flickr, pasisakymą apie kritiką, ankstesnes temas, ND su pvz. tik ND aprašymą reiktų patobulinti, kaip įkelti foto iš flickr, sakinį apie tai, kad necituojam su nuotraukom ir dalyvių sąrašas. Dar sulyčiau pakeisti tuos paveiksliukus su objektyvu. Juk fotografuojam, turim gražių foto. Dar ir paskatinimas bus visiems. Atidarant temą parinkti įspūdingiausią foto iš praeitos temos ir ją įkelti.
rašykit dar pasiūlymus ir nuomones.
QUOTE(pandre @ 2012 02 11, 22:49)
asmeniskai man kai kas sioje nuotraukoje kliuna, bet kas garsiai nesakysiu, o tai po to jus pacios tik tai tematysit, ir nieko kito
QUOTE(pandre @ 2012 02 12, 14:44)
taip, batai.
Taip, sujaukta pagalve.
Taip ir rastas ten yra ir kombinacija...o tu tik klausimu uzdavinesi ar ir ka nors pati i juos atsakysi?na koki komentara kur link suki klausdama to?
Taip, sujaukta pagalve.
as bandziau atspeti kas kliuna tau paciai, todel ir sudeliojau klaustukus... Nes man kliuna viskas, ka isvardinau... Smalsu buvo, kas paciai negerai...
O atsakyti i tuos savo klausimus nelabai turiu ka, nes manau, kad ir taip viskas aisku... Ar yra prasme plestis ?
Vienintele, smagu, kad ikelei nuotrauka zaidimui As palauksiu, kol prades nors viena kita grupe (kad nenusigrybauciau visiskai), ir tada pabandysiu pratesti...
Ar reikia daryti koliaza, ar ne ? Nes kiek ziurejau bendram flickr, net sujungta i koliazus, bet gal zaidimai kitokie
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 12, 14:10)
Ar reikia daryti koliaza, ar ne ? Nes kiek ziurejau bendram flickr, net sujungta i koliazus, bet gal zaidimai kitokie
pavyzdžiai
pavyzdžiai
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 12, 14:10)
Vienintele, smagu, kad ikelei nuotrauka zaidimui As palauksiu, kol prades nors viena kita grupe (kad nenusigrybauciau visiskai), ir tada pabandysiu pratesti...
tu nelauk, kabinkis už kokio daikto ir kurk naują istoriją, nesidairyk kas kaip daro daryk kaip jauti kad reiktu
QUOTE(Yvette @ 2012 02 12, 13:47)
Klausykit, o ar mums tikrai reikia blogo. Turim flickr. O jei ten atidarius naują potemę ir sukėlus nuorodas. Turėtų juk užtekti .Ir tiek žaidimai tiek info būtų vienoje vietoje nereiktų niekur bėgioti, info rankiotis. Ir ganėtinai greitai viskas pasiruoštų. Ir naujokams būtų lengva sekti, kai senbuviai išeitų. Nes patekimas į grupę juk lengvas.
As irgi galvoju, kad nereikia. Kai reikes, savaime atsiras
QUOTE(rG @ 2012 02 12, 15:18)
dekui
Antrojoj nuorodoj nerealu
QUOTE(vienintelė @ 2012 02 12, 15:24)
tu nelauk, kabinkis už kokio daikto ir kurk naują istoriją, nesidairyk kas kaip daro daryk kaip jauti kad reiktu
Nebuvau tikrai "kaip"... Dabar mazdaug aisku, tai taip ir darysiu - siandien generuosiu mintis, o rytoj bandysiu
QUOTE(Yvette @ 2012 02 12, 14:10)
na tai nukreipsim iškart į flickr. Pirmam psl. gali tik ta viena nuoroda likti. Visos kitos flickr temoje.
Papildyta:
Ka, pirmam psl. palikčiau nuorodą į flickr, pasisakymą apie kritiką, ankstesnes temas, ND su pvz. tik ND aprašymą reiktų patobulinti, kaip įkelti foto iš flickr, sakinį apie tai, kad necituojam su nuotraukom ir dalyvių sąrašas. Dar sulyčiau pakeisti tuos paveiksliukus su objektyvu. Juk fotografuojam, turim gražių foto. Dar ir paskatinimas bus visiems. Atidarant temą parinkti įspūdingiausią foto iš praeitos temos ir ją įkelti.
Papildyta:
Jūs tik vieningai nutarkit ir bus padaryta. Dėl tų keičiamų foto.
Startuoja ir 2 grupė.