Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

o kaip mano 5 ND dirbtinis apsvietimas 4u.gif dar laukiu pasisakymu keliu blush2.gif

Dar klausimelis turiu buitiniu nuotrauku na tokiu tekst plekst kaip sakant, sakau biski noreciau pagrazinti jas kur apkirpti kur dar ka, ale ziuriu i tas nuotraukas ir net neisivaizduoju kur noreciau ka padaryti pvz nespalvota pasidaryti ar uzdeti efekta koki doh.gif cia ir su laiku toks matymas turetu ateiti ar kaip? nes net neturiu isivaizdavimo kai reiktu tas foto koreguoti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2012 02 12, 13:02)

dėkui  4u.gif tvarkysiu po truputį, jei neskubu. Ir pabandysiu dar kartą į svečius įsiprašyt, nes keliose fokusas į plytas, dukra pradžioj tokia sustingus buvo, tai geriausios išėjo, kur siūti daviau ir katukas atėjo.

o žinok labai faina, kad katukas atėjo. tokia nuoširdi akimirka.

Ka tuomet aš sutvarkysiu, kaip minėjau po egzamino. Turėsiu porą mėn. laiko.
Atsakyti
Jurzole, jetau, kaip uzjauciu del traumos ... Net nupurte perskaicius verysad.gif verysad.gif Sveik 4u.gif

R.i.R tvarkingi ir grazus ND 4u.gif 4u.gif

RG pirma nuotrauka l. grazi..
Papildyta:
QUOTE(eglliux @ 2012 02 12, 13:17)
o kaip mano 5 ND dirbtinis apsvietimas  4u.gif  dar laukiu pasisakymu keliu  blush2.gif

Tiesa sakant, nezinau... Reiktu palaukti senbuviu 4u.gif Man lyg per melynas atrodo, bet gal ir gerai... Vat ir man idomu del tavo sito WB blush2.gif
Atsakyti
R.I.R. dabar užskaitau
Papildyta:
QUOTE(eglliux @ 2012 02 12, 02:22)
5 ND antra dalis. Dirbtinis apsvietimas
1. rankinis
2. automatinis
3. pusiau automatinis

su pipete tikrinant, mažytis nukrypimas yra. Reiktų ir dėl šio ND susitarti kaip ir kada užskaitom.
Nes dabar sakyčiau lig ir užskaitymo ribose.
Kur fotografavai, tamsoka rodos. Ar teisingai eksponuota?
Atsakyti
yra ekspozicija padidinta vienu zingsniu, nes tamsoka pas mane, neturiu jokiu papildomu sviestuvu apart kabanciu lempu kad apsvietimo daugiau butu.
Pabandysiu vakare kitos vietos paieskoti gal bus sviesiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 12, 12:04)
Dėkui, mergaitės
Norėčiau išsamiau smile.gif

na ta prasme, tu visada mums pasirodai tokia tvarkinga, dazniausiai svelni smile.gif si karta truputi kreizova mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

gavau macro objektyvą, bet man kyla įtarimas, kad su juo ne viskas gerai, kažkaip jungtukas nuo Normal į Macro nepersijungia sklandžiai, fokusuoja keistai g.gif
Objektyvas Sigma 70-300 mm DG Macro f 4-5,6. Kokiose situacijose tokį būtų geriausia naudoti?
QUOTE(erikamaja @ 2012 02 11, 13:41)
Archyvinė. Kritikai.Naujokės taip pat labai kviečiamos pasisakyti. Ačiū.

user posted image

wub.gif man šita labai jauki, miela.
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2012 02 12, 13:17)

wub.gif man šita labai jauki, miela.

cituoti nuotrauku negalima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2012 02 12, 13:17)
gavau macro objektyvą, bet man kyla įtarimas, kad su juo ne viskas gerai, kažkaip jungtukas nuo Normal į Macro nepersijungia sklandžiai, fokusuoja keistai  g.gif

Viskas veikia, nesuklysk, gali sulaužyti. Makro veikia tik nuo tam tikro mm skaičiaus, dabar nepamenu, gal 120. Turi būti pažymėta wink.gif Tik tada perjungi tą mygtuką.

QUOTE(Zirzė @ 2012 02 12, 13:12)
na ta prasme, tu visada mums pasirodai tokia tvarkinga, dazniausiai svelni smile.gif si karta truputi kreizova mirksiukas.gif
Labai keista tai girdėti žinok biggrin.gif Nes man visiškai kitaip atrodo, keista vis dėlto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 12 vasario 2012 - 13:22
QUOTE(Yvette @ 2012 02 12, 12:38)
Ka tuomet aš sutvarkysiu, kaip minėjau po egzamino. Turėsiu porą mėn. laiko.

Na, jei tai nėra skubus darbas, ne dienos ar pusdienio, tai lengvai galiu ir aš pati. Per savaitę laiko padaryčiau, manau, kasdien po truputį prisėsdama. smile.gif Kreipiausi galvodama, kad norit greitai, greitai. biggrin.gif
O kitą temą atidaryti jau kiek įmanoma tvarkingą ar palaukti kol bus sutvarkytas blogas? smile.gif
Atsakyti
na pažiūrėsiu, gal vyrą į pagalbą pasikviesiu ir per vakarą padarysim. Kad ir ne viską sukelsim, bet jau atgaivinsim. Kitą temą jau tvarkingą sukurčiau.
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 11, 22:49)
startuoju, 3 grupė

oba bigsmile.gif patinka, mano eilė doh.gif kažkaip liuksiškai sutapo, kad ši savaitė man laisvesnė, tai eisiu gaudyt kadrų ryt...tikiuosi neužtempsiu drinks_cheers.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 02 11, 22:54)
man pirmoji, su dūmeliu patiko. tiesiog graži.
antroji tai ne

pritariu tau drinks_cheers.gif

antojoj šviesa, kadravimas, veido pakreipimas nepatiko... g.gif o pirma faina labai drinks_cheers.gif

rG, man pirma įdėta foto patiko bigsmile.gif , tos vėlesnės - ne... schmoll.gif
Atsakyti