o kaip mano 5 ND dirbtinis apsvietimas dar laukiu pasisakymu keliu
Dar klausimelis turiu buitiniu nuotrauku na tokiu tekst plekst kaip sakant, sakau biski noreciau pagrazinti jas kur apkirpti kur dar ka, ale ziuriu i tas nuotraukas ir net neisivaizduoju kur noreciau ka padaryti pvz nespalvota pasidaryti ar uzdeti efekta koki cia ir su laiku toks matymas turetu ateiti ar kaip? nes net neturiu isivaizdavimo kai reiktu tas foto koreguoti
QUOTE(jokubaite @ 2012 02 12, 13:02)
dėkui tvarkysiu po truputį, jei neskubu. Ir pabandysiu dar kartą į svečius įsiprašyt, nes keliose fokusas į plytas, dukra pradžioj tokia sustingus buvo, tai geriausios išėjo, kur siūti daviau ir katukas atėjo.
o žinok labai faina, kad katukas atėjo. tokia nuoširdi akimirka.
Ka tuomet aš sutvarkysiu, kaip minėjau po egzamino. Turėsiu porą mėn. laiko.
Jurzole, jetau, kaip uzjauciu del traumos ... Net nupurte perskaicius Sveik
R.i.R tvarkingi ir grazus ND
RG pirma nuotrauka l. grazi..
Papildyta:
Tiesa sakant, nezinau... Reiktu palaukti senbuviu Man lyg per melynas atrodo, bet gal ir gerai... Vat ir man idomu del tavo sito WB
R.i.R tvarkingi ir grazus ND
RG pirma nuotrauka l. grazi..
Papildyta:
QUOTE(eglliux @ 2012 02 12, 13:17)
Tiesa sakant, nezinau... Reiktu palaukti senbuviu Man lyg per melynas atrodo, bet gal ir gerai... Vat ir man idomu del tavo sito WB
R.I.R. dabar užskaitau
Papildyta:
su pipete tikrinant, mažytis nukrypimas yra. Reiktų ir dėl šio ND susitarti kaip ir kada užskaitom.
Nes dabar sakyčiau lig ir užskaitymo ribose.
Kur fotografavai, tamsoka rodos. Ar teisingai eksponuota?
Papildyta:
QUOTE(eglliux @ 2012 02 12, 02:22)
5 ND antra dalis. Dirbtinis apsvietimas
1. rankinis
2. automatinis
3. pusiau automatinis
1. rankinis
2. automatinis
3. pusiau automatinis
su pipete tikrinant, mažytis nukrypimas yra. Reiktų ir dėl šio ND susitarti kaip ir kada užskaitom.
Nes dabar sakyčiau lig ir užskaitymo ribose.
Kur fotografavai, tamsoka rodos. Ar teisingai eksponuota?
yra ekspozicija padidinta vienu zingsniu, nes tamsoka pas mane, neturiu jokiu papildomu sviestuvu apart kabanciu lempu kad apsvietimo daugiau butu.
Pabandysiu vakare kitos vietos paieskoti gal bus sviesiau
Pabandysiu vakare kitos vietos paieskoti gal bus sviesiau
QUOTE(rG @ 2012 02 12, 12:04)
na ta prasme, tu visada mums pasirodai tokia tvarkinga, dazniausiai svelni si karta truputi kreizova
Sveikos,
gavau macro objektyvą, bet man kyla įtarimas, kad su juo ne viskas gerai, kažkaip jungtukas nuo Normal į Macro nepersijungia sklandžiai, fokusuoja keistai
Objektyvas Sigma 70-300 mm DG Macro f 4-5,6. Kokiose situacijose tokį būtų geriausia naudoti?
man šita labai jauki, miela.
gavau macro objektyvą, bet man kyla įtarimas, kad su juo ne viskas gerai, kažkaip jungtukas nuo Normal į Macro nepersijungia sklandžiai, fokusuoja keistai
Objektyvas Sigma 70-300 mm DG Macro f 4-5,6. Kokiose situacijose tokį būtų geriausia naudoti?
QUOTE(erikamaja @ 2012 02 11, 13:41)
man šita labai jauki, miela.
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2012 02 12, 13:17)
cituoti nuotrauku negalima
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2012 02 12, 13:17)
Viskas veikia, nesuklysk, gali sulaužyti. Makro veikia tik nuo tam tikro mm skaičiaus, dabar nepamenu, gal 120. Turi būti pažymėta Tik tada perjungi tą mygtuką.
QUOTE(Zirzė @ 2012 02 12, 13:12)
na ta prasme, tu visada mums pasirodai tokia tvarkinga, dazniausiai svelni si karta truputi kreizova
Labai keista tai girdėti žinok Nes man visiškai kitaip atrodo, keista vis dėlto
QUOTE(Yvette @ 2012 02 12, 12:38)
Ka tuomet aš sutvarkysiu, kaip minėjau po egzamino. Turėsiu porą mėn. laiko.
Na, jei tai nėra skubus darbas, ne dienos ar pusdienio, tai lengvai galiu ir aš pati. Per savaitę laiko padaryčiau, manau, kasdien po truputį prisėsdama. Kreipiausi galvodama, kad norit greitai, greitai.
O kitą temą atidaryti jau kiek įmanoma tvarkingą ar palaukti kol bus sutvarkytas blogas?
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 11, 22:49)
startuoju, 3 grupė
oba patinka, mano eilė kažkaip liuksiškai sutapo, kad ši savaitė man laisvesnė, tai eisiu gaudyt kadrų ryt...tikiuosi neužtempsiu
QUOTE(Yvette @ 2012 02 11, 22:54)
pritariu tau
antojoj šviesa, kadravimas, veido pakreipimas nepatiko... o pirma faina labai
rG, man pirma įdėta foto patiko , tos vėlesnės - ne...