Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2012 02 12, 12:37)

Dar pora įdėsiu. daug triukšmų, alia man jie nemaišo. Maišo truputį kiti dalykai, bet įdomu kaip Jums.

man abi wau. Tikrai, toks jausmas, kad čia visos pagal grožį susirinkusios. Vakar bandžiausi vėl auto daryti. Na, pažanga yra, atsirado fokusas biggrin.gif bet dar daug darbo reiks įdėti, kad kažką išraiškingo išgauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 12 vasario 2012 - 11:40
QUOTE(R.i.R. @ 2012 02 12, 11:40)
man abi wau. Tikrai, toks jausmas, kad čia visos pagal grožį susirinkusios. Vakar bandžiausi vėl auto daryti. Na, pažanga yra, atsirado fokusas  biggrin.gif bet dar daug darbo reiks įdėti, kad kažką išraiškingo išgauti.

Tai faktas, čia visos gražuolės, kurios jau ilgiau bando biggrin.gif
Atsakyti
Zirze ir rG, labai patiko, kai pasižiūriu į tokius auto, suprantu, kiek dar mokytis reik ... Kadangi auto pati jau esu bandžiusi, tai iš vis man mistika, kaip techniškai pasidaryti gerai doh.gif

Jurzole, patinka foto su nuostabiai apšviestais augaliukais pilies fone smile.gif
Atsakyti
rG, man pirmasis variantas, t.y. šis, labiausiai patiko. Tie du naujieji man nelabai.
Atsakyti
Labas,
QUOTE(rG @ 2012 02 12, 01:23)

Photo Autobiography 2012-6/52
Gal ir abejoju dėl šio bei to, bet jau padaryta...

gerai susikomponavai ir man labiau tinka, kur apačia ne tokia ryški smile.gif

QUOTE(paluri @ 2012 02 12, 07:35)
Miela nuotraukyte, tik veidukas gal per daug apsviestas  g.gif

saulės neišjungsi, o svečiuose užuolaidų nepakabinsi, jei jų nėra doh.gif todėl ir laukiu reflektoriaus, yra jame ir "transparent" (skaidrus) variantas, būčiau turėjus, tai būčiau pastačius prie lango mirksiukas.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 02 12, 09:06)
Jokubaite, labai miela. Lauksiu daugiau ir až  smile.gif

dėkui 4u.gif tvarkysiu po truputį, jei neskubu. Ir pabandysiu dar kartą į svečius įsiprašyt, nes keliose fokusas į plytas, dukra pradžioj tokia sustingus buvo, tai geriausios išėjo, kur siūti daviau ir katukas atėjo.

QUOTE(Zirzė @ 2012 02 12, 10:48)
faina nuotrauka rolleyes.gif tik siek tiek patiesinciau, pagal spinteles krasta  rolleyes.gif

dėkui, bandysiu

QUOTE(Jurzole @ 2012 02 12, 11:12)
Graziai, tik griuva siek tiek, ir sviesa astroka. Bet faina nuotaika.

Siryt sugebejau iki kaulo isipjauti pirsta - norejau apsiuti lino gabalo krastus, pries pradedama nauja siuvini, kirpau nuspurusi krasta, ir sugebejau zirkles ant pirsto uzsimesti  doh.gif  Beveik didziuojuosi savim, nes ne kiekviena taip sugebetu...  cool.gif  biggrin.gif

dėkui 4u.gif

pastatas su žolėm geriau.
Žolytės gražiai šviečia. O ta čiuožėja tokia statiška pasirodė, ir gl dėl tų mechanizmų antam plane, jų ne būtinai reikia.

Pasitaiko. Aš įtariu galėčiau doh.gif Būna man visokių nutikimų, pvz. įsisegu sau sąkabėlę į pirštą doh.gif

QUOTE(rG @ 2012 02 12, 11:37)

Dar pora įdėsiu. daug triukšmų, alia man jie nemaišo. Maišo truputį kiti dalykai, bet įdomu kaip Jums.

šitoj delnas nesižiūri visai, nefotogeniškas toks, mano akiai, ir per ryškus.

QUOTE(R.i.R. @ 2012 02 12, 11:37)
ND3 (zoom)

ND 4 (fiziškai artėjame prie daikto)

tinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jokubaite: 12 vasario 2012 - 12:03
QUOTE(rG @ 2012 02 12, 11:37)

Man sitie nelabai. Ir net nezinau, kodel. Kas akivaizdziai kliuva, tai delnas kaireje virsuje, kazkaip nedailiai jis ten ikomponuotas ir suardo visuma. Ir kazkuo nepatinka israiska, zvilgsnio ir pravertu lupu derinys sikart kazkoks "ne toks", bet negaliu pasakyti konkreciai, kodel ax.gif

Bet atrodai tai cia kaip 15-mete... blink.gif smile.gif

QUOTE(rG @ 2012 02 12, 11:38)
o vargeli  doh.gif  veliu

Aciu... labai nervas ima, nes nieko negaliu daryti desine ranka, o tiek planu turejau cool.gif Ka gi, eisiu skaityti.

QUOTE(GiedreB @ 2012 02 12, 11:42)
Jurzole, patinka foto su nuostabiai apšviestais augaliukais pilies fone smile.gif

QUOTE(jokubaite @ 2012 02 12, 12:02)
pastatas su žolėm geriau.
Žolytės gražiai šviečia. O ta čiuožėja tokia statiška pasirodė, ir gl dėl tų mechanizmų antam plane, jų ne būtinai reikia.

Aciu. Smagu, kad nors viena patinka smile.gif Tuos mechanizmus nuotraukoj su ciuozeja kaip tik norejau parodyti, bet matyt nemokejau graziai pateikti. Siaip su isplautu fonu turbut daugiau judesys isrysketu...
Atsakyti
R.i.R, ir man dabar jau tinka. mirksiukas.gif

Gal atsirastų savanoris, žmogus turintis laiko sutvarkyti blog'ą, sudėti ten visą info, kuri yra temos pirmame puslapyje? rolleyes.gif Aš ėmiausi šio darbo, bet matau, kad daug laiko užima, mano didesni darbai labai nukentėtų.
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 12, 12:07)
Man sitie nelabai. Ir net nezinau, kodel. Kas akivaizdziai kliuva, tai delnas kaireje virsuje, kazkaip nedailiai jis ten ikomponuotas ir suardo visuma. Ir kazkuo nepatinka israiska, zvilgsnio ir pravertu lupu derinys sikart kazkoks "ne toks", bet negaliu pasakyti konkreciai, kodel  ax.gif

Dėl delno tai pritariu, dėl išraiškos man viskas labai ok. Nepatinka kontrastai. Nu vnz, čia yra nemokšiškumas. Manau, kad ateity bus ką veikt, nes labai gerų pratybų vis apturiu, bet nu negi viską rodysi. Bet džiugina, kad visai esu fotogeniška biggrin.gif Žiūrėsim ką kalbėsiu po pusmečio biggrin.gif

Ka, aš pati savanoriauju su vienu blog'u, tai ačiū biggrin.gif
Tai nevark, elementarios medžiagos talpyklos reikia ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 12 vasario 2012 - 12:11
labas.

rG auto tikrai ispudingi bigsmile.gif

ND4:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 12 vasario 2012 - 12:22
rG pirmasis portretas patiko viskuo, išskyrus apdirbimu.. ar užkontrastinta per daug, ar purvina g.gif nežinau, kažkokio labiau light norėtųsi apdirbimo smile.gif

anrrosios išraiška nepatiko, ir aišku delnas nukapotc smile.gif
Atsakyti
rG, pirmoji nereali!

Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 12, 12:12)
rG pirmasis portretas patiko viskuo, išskyrus apdirbimu.. ar užkontrastinta per daug, ar purvina  g.gif  nežinau, kažkokio labiau light norėtųsi apdirbimo smile.gif

anrrosios išraiška nepatiko, ir aišku delnas nukapotc smile.gif

Jo, man irgi. Bet jau niekaip nebeišėjo išgaut ko noriu, o kadras patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 12 vasario 2012 - 12:19