Dėkui už komentarus
Gal geriau? ta pati nuotrauka
QUOTE(rG @ 2012 02 12, 02:23)
Geras, kaip gražiai!!! Niekaip nebūčiau pažinus Kažkokia kitokia tu čia Labai patiko kaip plaukai krenta, akis, kadravimas... Dėsiu į mėgstamas
QUOTE(jokubaite @ 2012 02 12, 00:49)
faina nuotrauka tik siek tiek patiesinciau, pagal spinteles krasta
QUOTE(neiste @ 2012 02 12, 01:26)
zirze, labai patiko pirmoji foto, pati grazute esi
aciu
QUOTE(eglliux @ 2012 02 12, 02:22)
5 ND antra dalis. Dirbtinis apsvietimas
1. rankinis
2. automatinis
3. pusiau automatinis
1. rankinis
2. automatinis
3. pusiau automatinis
as uzskaitau
QUOTE(rG @ 2012 02 12, 02:23)
nu blem,as cia taves visai nepazinau, tu cia tikrai, visai kitokia, nei mes prate tave matyti del to ir patinka, laikinu
QUOTE(paluri @ 2012 02 12, 07:56)
Patiko, labai grazi ir tas rukelis labai tinka
aciu
QUOTE(rG @ 2012 02 11, 23:23)
Gal ir abejoju dėl šio bei to, bet jau padaryta...
Labai gražu
rG
Dėkui, mergaitės
Norėčiau išsamiau
QUOTE(Zirzė @ 2012 02 12, 10:48)
Norėčiau išsamiau
QUOTE(jokubaite @ 2012 02 11, 23:49)
viena iš šios dienos tautiškos fotosesijos.
Graziai, tik griuva siek tiek, ir sviesa astroka. Bet faina nuotaika.
QUOTE(rG @ 2012 02 12, 01:23)
Photo Autobiography 2012-6/52
Patinka, zvilgsnis ypac. Ir j/b patinka. Tos linijos apacioj tai nelabai aisku, kas ten - ranka, krutine? - bet labai netrukdo.
Atnesu dar dvi vakarykstes. Kazko patrauke prie j/b - gal kad ziemos vidurdienio spalvos per ryskios?
Siryt sugebejau iki kaulo isipjauti pirsta - norejau apsiuti lino gabalo krastus, pries pradedama nauja siuvini, kirpau nuspurusi krasta, ir sugebejau zirkles ant pirsto uzsimesti Beveik didziuojuosi savim, nes ne kiekviena taip sugebetu...
Sveikos,
Siaubas, kaip pykstu ant savęs dėl to savo nepastovumo. Taip noriu kartu dalyvaut su jumis šituose pokalbiuose, bet esu ant tiek nepastovus žmogus, kad man neįmanoma misija...
Kai toks oras, neimu fotoaparato į rankas, viskas murzina, nešvaru, šlapia, nėra net noro kažką fotografuot..
Atnešu jums vieną nuotraukėlę darytą prieš savaitę, tikiuosi pamažu įsiliet vėl į jūsų pokalbius
Siaubas, kaip pykstu ant savęs dėl to savo nepastovumo. Taip noriu kartu dalyvaut su jumis šituose pokalbiuose, bet esu ant tiek nepastovus žmogus, kad man neįmanoma misija...
Kai toks oras, neimu fotoaparato į rankas, viskas murzina, nešvaru, šlapia, nėra net noro kažką fotografuot..
Atnešu jums vieną nuotraukėlę darytą prieš savaitę, tikiuosi pamažu įsiliet vėl į jūsų pokalbius
Nu labai smagu, kad daug kam patiko.
Dar pora įdėsiu. daug triukšmų, alia man jie nemaišo. Maišo truputį kiti dalykai, bet įdomu kaip Jums.
Dar pora įdėsiu. daug triukšmų, alia man jie nemaišo. Maišo truputį kiti dalykai, bet įdomu kaip Jums.
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 12, 11:12)
Siryt sugebejau iki kaulo isipjauti pirsta - norejau apsiuti lino gabalo krastus, pries pradedama nauja siuvini, kirpau nuspurusi krasta, ir sugebejau zirkles ant pirsto uzsimesti Beveik didziuojuosi savim, nes ne kiekviena taip sugebetu...
o vargeli veliu