Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Jurzole @ 2012 02 11, 21:36)

Patinka, tik man per daug centruota smile.gif Gerai pavykęs paning'as smile.gif

pandre -> Batai pirmiausiai 5 akis kliuvo!!! Pritariu kitoms merginoms dėl patalynės smile.gif

Zirzė giriu dar sykį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 02 11, 22:49)
perverciau jus neskaiciusi, bet vakare tuo bandysiu uzsiimti atsigulusi lovoje, tai nenustebkit naktiniais mano pasisakymais...nes itartina ka galejot tiek pripliurpti nerodydamos nuotrauku doh.gif
atnesu viena nuotrauka kritikai...bus daugiau, kol kas tik viena ja ir tesutvarkiau doh.gif

man tas trikampėlis negražiai atrodo. šešėlis gal ten krinta, ar drabužis patemptas. bet tik ten akys ir težiūri
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 11 vasario 2012 - 22:44
startuoju, 3 grupė

user posted image
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 02 11, 22:40)
Gerai pavykęs paning'as smile.gif

Prašau neklaidinti. Paningas būtų gerai pavykęs, jei čiuožėjas būtų ryškus.
Paningas - ryškus objektas ir išsiliejęs fonas.

Zirze, šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 11 vasario 2012 - 22:52
Dekui, kas pastebejot mano ciuozeja 4u.gif Bandziau panning'a dar sausi, siandien pasitikrinau, ar tebemoku smile.gif Kad centruota, maciau, abejojau, bet nekarpiau, nes sikart nesinorejo... na bet pataisiau, cia stai nebecentruota - tik nezinau, ar man labiau patinka... g.gif

Zirze, kad kvadratas gal nelabai tinka nuotraukoms, kur dominuoja judesys? Nors gal...

QUOTE(pandre @ 2012 02 11, 21:49)
atnesu viena nuotrauka kritikai...bus daugiau, kol kas tik viena ja ir tesutvarkiau doh.gif

Kojos kazkaip negraziai isskestos, nesiziuri. Ir negraksciai atrodo jos su tais bateliais. Veido israiska nedera prie issaukiancios pozos. Ir fono gal maziau ryskaus noretusi...

QUOTE(Zirzė @ 2012 02 11, 22:20)
as irgi atnesu auto smile.gif
6/52
cia dar butu tinkama temai "Uzsiemimai" ax.gif as, kaip ir daugelis kitu uzsiimu mezgimu, bet si karta man uzejes ikvepimas, kuris aplanko na geriausiu atveju - karta i metus biggrin.gif o sis ikvepimas jau apie dvi savaites neisgaruoja ax.gif

Jei nebutum pasakiusi, tai nebuciau susigaudziusi, kad ten apacioj mezginys, nes labai jau "uzduminai". Bet siaip patinka.

Auto su fotiku grazus, tik fotikas man joje beveik atliekamas atrodo - gal kad veido israiska svajinga, o ne susikaupusi, kaip buna fotografuojant? g.gif

Atsakyti
eikit jus! Jokiu nude cia nera...cia susidare rauksle (kurios beje, as ir nen nepastebejau blink.gif , bet po yvattes posto supratau apipe ka jus cia lotuliukas.gif ) o del rankso ir pultelio...na, brangiosios nezinau kaip as ten ranka sulanksciau, taip ir maniau jog prisikabinsit jog ten pultelis, bet jo ten nera..ten tiesiog sulenkti pirstai biggrin.gif pultelis uz manes, kurio jokiais budais nesimato, o ijungtas timeri...soooo...jo nepamatysit tongue.gif bet supratau, kad daug kam nepatiko..nu bet va, norejua tokio su tokiais batais, o ne basomis..ai...nudejot mane..o ir lubu norejau ir viso kito norejau...velnias zin, tada ko benoriu...nafik ta projekta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 02 11, 23:20)
man labiausiai kliuna batai, jie tokie gremezdiski atrodo cia, nebelieka tos trapios seksualios moteries rolleyes.gif na o visa kitalyg ir tvarkoje smile.gif

as irgi atnesu auto smile.gif
6/52
cia dar butu tinkama temai "Uzsiemimai" ax.gif as, kaip ir daugelis kitu uzsiimu mezgimu, bet si karta man uzejes ikvepimas, kuris aplanko na geriausiu atveju - karta i metus biggrin.gif o sis ikvepimas jau apie dvi savaites neisgaruoja ax.gif

man pirmoji, su dūmeliu patiko. tiesiog graži.
antroji tai ne
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 02 11, 22:53)
...nafik ta projekta doh.gif

Taigi ne visos nuotraukos turi būtų vau. Ir dar svarbu pačios nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2012 02 11, 23:30)
Man patiko. Pirmoje gal kiek rūkelis erzina. Bet visumoj-tikrai gražu  smile.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 02 11, 23:40)

Zirzė giriu dar sykį  thumbup.gif

QUOTE(erikamaja @ 2012 02 11, 23:50)
Zirze, šaunuolė 4u.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(Jurzole @ 2012 02 11, 23:51)

Zirze, kad kvadratas gal nelabai tinka nuotraukoms, kur dominuoja judesys? Nors gal...

Auto su fotiku grazus, tik fotikas man joje beveik atliekamas atrodo - gal kad veido israiska svajinga, o ne susikaupusi, kaip buna fotografuojant?  g.gif

na nzn, galir netinka, bet as bandyciau, per bandymus gi atrandama viskas ax.gif

na taip, db kaip pasakei, galbut per daug atsipalaidavusi, bet susikaupusia jei buciau vaizdavus, reiktu atsimerkti, o norejau uzmerktu akiu ax.gif

dekui uz komentara rolleyes.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 02 11, 23:54)
man pirmoji, su dūmeliu patiko. tiesiog graži.
antroji tai ne

dekui ir Tau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 02 11, 22:50)
Prašau neklaidinti. Paningas būtų gerai pavykęs, jei čiuožėjas būtų ryškus.
Paningas  - ryškus objektas ir išsiliejęs fonas.

smile.gif Na taip, tu teisi, jei kalbesim apie techniskai taisyklinga panninga. Turiu ir tokia nuotrauka is sios dienos, bet jos nedejau, nes sitoji man buvo daug idomesne. O labiausiai man patinkanti mano panning nuotrauka yra stai sita, nors ryskumo objektui akivaizdziai truksta. Ar tai irgi nepavykes panningo bandymas? Net jei ir taip - tebunie, man vis tiek patinka.
Atsakyti
Aš kažkada irgi esu bandžius panningą-bet jomajo-kad su spalvom persistegus buvau biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 11, 20:49)
startuoju, 3 grupė

Faina nuotrauka-žvilgsnių žaismas toks įdomus gaunas.
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2012 02 11, 23:17)
Aš kažkada irgi esu bandžius panningą-bet jomajo-kad su spalvom persistegus buvau  biggrin.gif

Bet gerai pagavai, ryskiai.

Man isvis patinka sublurintos nuotraukos - butent sublurintai nufotografuotos, o ne paskui apdorotos, nes taip neidomu. 500px seku viena dieduka is Belgijos, jis daug panning rodo. Tik ryskiu objektu pas ji mazai, bluro daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 11 vasario 2012 - 23:22