Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(pandre @ 2012 02 11, 22:49)
perverciau jus neskaiciusi, bet vakare tuo bandysiu uzsiimti atsigulusi lovoje, tai nenustebkit naktiniais mano pasisakymais...nes itartina ka galejot tiek pripliurpti nerodydamos nuotrauku doh.gif
atnesu viena nuotrauka kritikai...bus daugiau, kol kas tik viena ja ir tesutvarkiau doh.gif
asmeniskai man kai kas sioje nuotraukoje kliuna, bet kas garsiai nesakysiu, o tai po to jus pacios tik tai tematysit, ir nieko kito tongue.gif

Batai ? (manau, graziau ziuretusi basos kojos)
Sujaukta pagalve?
Uzvalkalo rastas? ar keista desines rankos pirstu kombinacija ? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 11 vasario 2012 - 22:15
Vilnietės, turbūt būsiu 24-25 dienom. Dar tiksliai nežinau kaip ir kas, nes dar tik organizuojuos, bet gal 24 vakare kas norėtų, mielai pasikavinčiau be jokių fotikų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 02 11, 22:49)
atnesu viena nuotrauka kritikai...

man labiausiai kliuna batai, jie tokie gremezdiski atrodo cia, nebelieka tos trapios seksualios moteries rolleyes.gif na o visa kitalyg ir tvarkoje smile.gif

as irgi atnesu auto smile.gif
6/52
cia dar butu tinkama temai "Uzsiemimai" ax.gif as, kaip ir daugelis kitu uzsiimu mezgimu, bet si karta man uzejes ikvepimas, kuris aplanko na geriausiu atveju - karta i metus biggrin.gif o sis ikvepimas jau apie dvi savaites neisgaruoja ax.gif

user posted image

o cia sitas siaip ax.gif zinau, kad daug kas toki auto turi, nieko neipatingas, bet dabar ir as turesiu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 02 11, 21:49)
perverciau jus neskaiciusi, bet vakare tuo bandysiu uzsiimti atsigulusi lovoje, tai nenustebkit naktiniais mano pasisakymais...nes itartina ka galejot tiek pripliurpti nerodydamos nuotrauku doh.gif
atnesu viena nuotrauka kritikai...bus daugiau, kol kas tik viena ja ir tesutvarkiau doh.gif

asmeniskai man kai kas sioje nuotraukoje kliuna, bet kas garsiai nesakysiu, o tai po to jus pacios tik tai tematysit, ir nieko kito tongue.gif

kojos išskėstos negrakščiai, atrodo pobaisai.. batai per sunkūs.. tarp klyno kas ten? kloste? ar čia nude jau? rankoje pultelis, išraiška dirbtina.. žodžiu- didžiausia problema pozoje ir batuose.. bandyčiau basom, ir pozas kitokias, ne tokias iššaukiančias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 11, 21:36)

Sita nuotrauka negaliu nepasidalinti, net jei ir sukritikuosit juodai smile.gif Nes ji puikiai nusako si savaitgali Olandija apemusia ciuozimo karstine:

o man ji patinka, gal tik daryciau kvadrata ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 11, 22:21)
kojos išskėstos negrakščiai, atrodo pobaisai.. batai per sunkūs..

Prisidedu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 02 11, 17:15)
biggrin.gif  žinok jei rimtai manai apie fotografijos seminarą, tai tik ne pas mane rašykis  smile.gif  paminėjau, kad nieko neišmoktumėt pas mane, nes neturiu ko mokinti.
Čia juokais apie tą seminarą. Kviečiau į svečius, nes turiu atostogų, bet neturėsiu asmens dokumento. Tai kūkuosiu namuose  smile.gif
nežinau ar kas užskaitė, bet aš tai ne. Vien dėl tvarkos.
Sekit temą, nes jau ne kartą burbėjom dėl tų ND. Tvarking ituri būti, o dabar matau atliktus atmestinai.

biggrin.gif Tai va kaip. As tai labai noreciau i koki seminara, bet kad cia Airijoj jie labai brangus sad.gif O cia nemokama siulei, tai ir galvoju reik iskamantinet biggrin.gif
QUOTE(pandre @ 2012 02 11, 21:49)

Man tai cia labiausiai batai kliuna, kulniukai labai per grubus tai nuotraukai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 02 11, 22:20)

Mieloji... Kaip man gera wub.gif Kokia šaunuolė esi! Abi fantastiškos, širdis džiaugias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 02 11, 23:20)

cia dar butu tinkama temai "Uzsiemimai" ax.gif as, kaip ir daugelis kitu uzsiimu mezgimu, bet si karta man uzejes ikvepimas, kuris aplanko na geriausiu atveju - karta i metus biggrin.gif o sis ikvepimas jau apie dvi savaites neisgaruoja ax.gif

o cia sitas siaip ax.gif zinau, kad daug kas toki auto turi, nieko neipatingas, bet dabar ir as turesiu biggrin.gif

as taip ziuriu i jusu visu auto ir nesuprantu, ar i sita tema pagal isvaizda papuolama smile.gif Viena uz kita grazesnes moterys/merginos....

Pirma man labai grazi... Tik noriu paklausti, kaip tu padarei nuotraukos apacia (mezgini) toki padumavusi?

Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 02 11, 20:20)
as irgi atnesu auto smile.gif

Man patiko. Pirmoje gal kiek rūkelis erzina. Bet visumoj-tikrai gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 11, 20:36)
Sita nuotrauka negaliu nepasidalinti, net jei ir sukritikuosit juodai smile.gif

Jau flickr maciau, tiek teismanau, bet man lb patiko smile.gif 4u.gif

Labas vakaras
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 11, 23:23)
Mieloji... Kaip man gera  wub.gif  Kokia šaunuolė esi! Abi fantastiškos, širdis džiaugias  4u.gif

aciu, labai malonu, sirdele glosto ax.gif

QUOTE(Whatever? @ 2012 02 11, 23:24)
as taip ziuriu i jusu visu auto ir nesuprantu, ar i sita tema pagal isvaizda papuolama smile.gif Viena uz kita grazesnes moterys/merginos....

Pirma man labai grazi... Tik noriu paklausti, kaip tu padarei nuotraukos apacia (mezgini) toki padumavusi?

sioj temoj visos cioces grazios flirt.gif
o tas dumelis tai nuo audinio, fotika buvau padejus ant jo, tai jei buciau, taip liaudiskai pasakysiu, fotiko nosi labiau panardinus i audini, butu rukelis ant visos foto ax.gif
Atsakyti