Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(gotte @ 2012 02 11, 19:55)
numesk nuorodą, neberandu doh.gif

Seminaro norėjai? smile.gif http://www.creativelive.com/live
Atsakyti
tiesa, o nuotrauka gali būti ir archyvinė žaidimui, ar būtinai šviežiai iškepta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delicious: 11 vasario 2012 - 20:04
Jurzole, sutinku, kad skirtingos patirtis suformuoja skirtingus požiūrius ir supratimus smile.gif man tai ne Tu užkliuvai, o citata. T.y. pati knyga. Kadangi esu pratusi abejoti ir nieko nepriimti automatu, tai ir prikibau smile.gif

Aš šiandien žiema grožėjausi beveik neišlipdama iš mašinos biggrin.gif bet vis tiek grožėjausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Delicious @ 2012 02 11, 20:03)
tiesa, o nuotrauka gali būti ir archyvinė žaidimui, ar būtinai šviežiai iškepta?

Tik šviežia. Kitaip nėra prasmės žaisti.
Pirmoji tinka archyvinė, nes pirmasis žaidėjas užbaigia žaidimą su nauja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 11 vasario 2012 - 20:16
QUOTE(erikamaja @ 2012 02 11, 20:15)
Tik šviežia. Kitaip nėra prasmės žaisti.
Pirmoji tinka archyvinė, nes pirmasis žaidėjas užbaigia žaidimą su nauja.

supratau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 02 11, 21:01)
Pirma grupė. Sekanti airv. Sekmės mums visoms.

labai gražiai pradėjai. Ir šita tavo foto nuostabi.

Pirmoji žaidimo foto gali būti archyvinė. O toliau keliam tik naujas foto, nes antraip nebelieka žaidimo tikslo. Pirmas dalyvis, kaip rašė Erika, užbaigia žaidimą įkeldamas naują foto.
Kiek laiko skiriam vienos foto ruošimui nežinau. Na ne ilgiau vienos savaitė, nes tada užsitęs viskas. Ir sutariam, jei tik kokios prob, planai pasikeičia ir negalėsit dalyvauti, brūkštelkit ir pakeisim sąrašą ir kiti galės toliau žaisti.

Jokubaites, smalsu jau pamatyti foto smile.gif lauksiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 11 vasario 2012 - 20:26
QUOTE(sayonara @ 2012 02 11, 20:12)
Jurzole, sutinku, kad skirtingos patirtis suformuoja skirtingus požiūrius ir supratimus smile.gif man tai ne Tu užkliuvai, o citata.

Uz tai ir aciu smile.gif Man irgi nei viena cia neuzkliuvo, as tik pasigincyti megstu... ax.gif

Sita nuotrauka negaliu nepasidalinti, net jei ir sukritikuosit juodai smile.gif Nes ji puikiai nusako si savaitgali Olandija apemusia ciuozimo karstine:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 11 vasario 2012 - 20:48
ar dar nepavelavau į žaidimo sąrašą? g.gif

valio, spėjau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GiedreB: 11 vasario 2012 - 21:39
As irgi dar noreciau i zaidima. Kazkaip noriu pabandyti. jeigu dar galit prijungti prie kurios nors grupes 4u.gif
Atsakyti
perverciau jus neskaiciusi, bet vakare tuo bandysiu uzsiimti atsigulusi lovoje, tai nenustebkit naktiniais mano pasisakymais...nes itartina ka galejot tiek pripliurpti nerodydamos nuotrauku doh.gif
atnesu viena nuotrauka kritikai...bus daugiau, kol kas tik viena ja ir tesutvarkiau doh.gif
user posted image
asmeniskai man kai kas sioje nuotraukoje kliuna, bet kas garsiai nesakysiu, o tai po to jus pacios tik tai tematysit, ir nieko kito tongue.gif
Atsakyti
Kažko man šį kartą neįdomus tas live seminaras, net nežinau....mastau.gif
Jurzole, panningą bandei biggrin.gif visai nieko, tik centravimas man nilabai čia.
Erikamaja- startavai tokia simboline nuotrauka-faina. Įdomu kokią Airv suruoš bigsmile.gif
pandre, nu kliūna pultelis man, ir rankos įtemptos, pirštais į antklodę, man norėtųsi laisvumo labiau. Įdomu kitas pamatyt, kai sutvarkysi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(R.i.R. @ 2012 02 11, 16:42)
dienos apsvietimas. Custum, debesėlis ir auto:

aš užskaityčiau tavo ND, tik vat dėl WB dienos apšvietime nesu tikra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 11 vasario 2012 - 22:13
QUOTE(erikamaja @ 2012 02 11, 18:01)
Pirma grupė. Sekanti airv. Sekmės mums visoms.

Wow labai labai patinka 4u.gif Turi tu kažka tokio, kas įkvepia rolleyes.gif Žiūriu tavo nuotraukas ir kaifuoju mirksiukas.gif
Neskaičiau kaip vyksta tas žaidimas, kokios taisykles ir kokios čia grupės daros, tai šįkart susilaikysiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pandre @ 2012 02 11, 19:49)
atnesu viena nuotrauka kritikai...bus daugiau, kol kas tik viena ja ir tesutvarkiau doh.gif

Man per daug gal buitiška, labai labai krenta batai i akis, negražiai jie čia žiūrisi... dar pultelis, marga patalyne... lubų gal geriau nesimatytų, per daug viršaus...man asmeniškai nesižiūri... truksta nuotraukoj "tvarkos" 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo St.Sofi: 11 vasario 2012 - 22:16