Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

aūūū... ND įskaityti? suprantu, kad ne menas, bet tik parašykit, taip, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 02 11, 20:17)
aūūū... ND įskaityti? suprantu, kad ne menas, bet tik parašykit, taip, ar ne?

neįsiskaitei į ND, vien dėl to norėčiau, kad perdarytum.
Iš tavo aprašymo nesuprantu kur koks ND. Jei gali, kitąkart keldama surašyk čia pirmas ND, čia antras ND ir t.t.

ten kur rašai zoominam nekeisdami išlaikymo. Fokusas nušokęs, ne ten kur turėtų būti.
Rašai zoominam keisdami išlaikymą. Nėra tokio ND kur reiktų zoominti ir keisti išlaikymą.
Kur fiziškai artėji prie daikto, pirmoje foto taip pat vos fokuso trūksta.

WB nustatymo kol kas nekomentuoju. Atlik pradžioje tuos kitus ND. Bet įsiskaityk ir parašyk mums aiškiai ką pristatai ir kaip darei.

Visi, kas norėjo į žaidimą užrašyti ir suskirstyti į grupes. Galima ir toliau jungtis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 11 vasario 2012 - 19:34
QUOTE(sayonara @ 2012 02 11, 16:17)
mano požiūriu (suformuotu gyvenimiškos patirties) profesionalas yra ne tik tas, kuris iš to duoną valgo, bet ir tas, kuris yra pasiekęs tam tikroje srityje tokį lygį, kad jo nuomonė ir/ar darbai gali būti laikomi etaloniniais. nors iš to duonos jie nevalgo.

Na tai va del to ir nesusikalbam, kad tie poziuriai taip skiriasi (kaip skiriasi ir patirtis, gyvenant skirtingose platumose). Man zodis "profesionalas" nesisieja su kazkokiu pasiektu lygiu, ir megejas nebutinai turi buti pasiekes maziau. Is cia ir visi nesusipratimai turbut. Ir tie nelaimingi trikojai is tiesu visai ne prie ko... smile.gif Bet kadangi jau, pasirodo, esu irasyta i ikyriu forumieciu gretas, tai nebesiplesiu biggrin.gif

Siandien apturejau puiku ilga pasivaiksciojima per sniega ir leda, tarp piliu ir zasu. Su fotoaparatu, zinoma. Jei bus kas rodomo - parodysiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 11 vasario 2012 - 19:48
Sveikos,

Bandysiu ir as sudalyvauti zaidime. Kadangi pirmas kartas, tai klausimu keleta turiu. Kur kelti nuotraukas? I bendra SM Fotografijos flickr?
Kiek laiko duodama vienam zmogui?
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 02 11, 20:32)

ui dėkui už komentarą. Bus proga dar pažaisti.

Atsakyti
Ar kas nors siandien ziuri seminara? Man trukineja rysys sad.gif Itariu, kad tik pas mane taip... vakar buvo puikiai.

kai tik parasiau zinute i SM, iskart internetas atsigavo lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paluri: 11 vasario 2012 - 19:54
QUOTE(paluri @ 2012 02 11, 19:49)
Ar kas nors siandien ziuri seminara? Man trukineja rysys sad.gif Itariu, kad tik pas mane taip... vakar buvo puikiai.

RODO IDEALIAI...
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 11, 19:35)
Bandysiu ir as sudalyvauti zaidime. Kadangi pirmas kartas, tai klausimu keleta turiu. Kur kelti nuotraukas? I bendra SM Fotografijos  flickr?
Kiek laiko duodama vienam zmogui?

Nuotraukas seniau keldavom tiek čia, tiek flickr Ten, kur sukurta tema žaidimui)...čia būdavo, kad įkelia, parašo, už kokio daikto kabinosi ir kas sekantis...na o visą istoriją, kas kokią foto kada kėlė matoma yra flickr.

Dėl laiko nežinau, kiek dabar nuspręsim, yvette a uuu

QUOTE(paluri @ 2012 02 11, 19:49)

numesk nuorodą, neberandu doh.gif
Atsakyti
Labas,
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 11, 19:34)
Siandien apturejau puiku ilga pasivaiksciojima per sniega ir leda, tarp piliu ir zasu. Su fotoaparatu, zinoma. Jei bus kas rodomo - parodysiu...

drinks_cheers.gif aš irgi šnd visą dieną fotografavau. Stengiausi pažadus tesėti ax.gif Iki pietų viduj, tautiniais motyvais (labai tikiuosi, kas bus nors keletas teisingų kadrų blush2.gif ), o pavakary maklinėjau po Plungę su 2 fotoaparatais. Ir pasijutau tokia žiopla, nes tik po kokio 5 kadro tedašilo, kaip juostiniam fokusuot centriniu tašku. doh.gif Dabar aparatas šyla, negaliu net į skaitmeną pasižiūrėt, ką prifotografavau.
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 02 12, 00:25)
Nuotraukas seniau keldavom tiek čia, tiek
numesk nuorodą, neberandu doh.gif

http://www.frame.lt/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paluri: 11 vasario 2012 - 19:57
Pirma grupė. Sekanti airv. Sekmės mums visoms.

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 11 vasario 2012 - 20:02
QUOTE(chiquitka @ 2012 02 11, 14:42)
Man grazu tokio tipo  nuotraukos. Daugiau ka pakomentuot kompetencija neleidzia, nes nieko blogo nematau  biggrin.gif

Aciu, kad pastebejai nuotrauka, ir smagu, kad patiko. Nedaug kam patinka tokie zaidimai su ryskumo zona, o man - labai net, tai visada dziaugiuosi, kai bendraminciu randu smile.gif
Atsakyti