Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Aš irgi noriu į kuria nors grupe, užrašysit ar pražiopsaojau?
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 02 11, 19:39)
Pažiūrėjau į senbuvių Nd, nu tai aišku dabar, kodėl visos pobaisius paršelius fotkina biggrin.gif
Siūlau, griežtai uždrausti fotografuoti  žaislus biggrin.gif
Siūlau prie 4 ND pridėti paaiškinimą, kad objektas turėtų būti atitrauktas nuo fono ir kam to reik.

Vad būtent ten ir kreipiu daugiausiai aš dėmesio, juos ir analizuojuosi. Ir kai pamatai pavyzdiniuose darbuose ir šiūkšlines su šepečiais ir buteliais ant palangės, žaislų krūvą ar rankinę kaip foną, tai ir nesupranti, kas pačios darbuose negerai.

Bet dabar jau supratau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 02 11, 19:39)
Pažiūrėjau į senbuvių Nd, nu tai aišku dabar, kodėl visos pobaisius paršelius fotkina biggrin.gif
Siūlau, griežtai uždrausti fotografuoti  žaislus biggrin.gif
Siūlau prie 4 ND pridėti paaiškinimą, kad objektas turėtų būti atitrauktas nuo fono ir kam to reik.

aš manau, kad reikėtų išvis pašalinti nuorodą su senbuvių ND (pobaisiais paršeliais), nes dabar į juos ir orientuojasi naujai prisijungę žmonės.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 02 11, 18:17)
Pirma grupė

Yvette
Erikamaja
Airv
virdzzinija
dosa
Zirze

Aš taip nežaidžiu. Rudu ant rūžavu parašyta. Pirma Yvette, laukiu foto.
Papildyta:
QUOTE(R.i.R. @ 2012 02 11, 18:50)
aš manau, kad reikėtų išvis pašalinti nuorodą su senbuvių ND (pobaisiais paršeliais), nes dabar į juos ir orientuojasi naujai prisijungę žmonės.

Taip, taip. Blondinės galva, tą ir ruošiaus parašyt ir pamiršau kol rašiau biggrin.gif
Atsakyti
pritariu dėl nuorodos į senbuvių nd pašalinimo. Jei ryt nepatingėsiu, padarysiu visus ND. Sudėsiu paskui į koliažą. Tą patį galima padaryti su rojaus obuoliukų ND. Į koliažą su užrašas kur koks ND sudėlioti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 11 vasario 2012 - 18:56
QUOTE(Yvette @ 2012 02 11, 17:53)
Ka, būk gera atidarydama naują temą įkelk tuos pavyzdinius ND.

Rytoj manau, kad sukursiu, sutvarkysiu viską. Tegul pabus tuščia, kiek čia truks, bet tvarkinga. smile.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 02 11, 18:05)
Nebūtina šiandien atlikti ir priduoti. Įsiskaitykit į užduotį, apgalvokit kokį daiktą imsit, kur dėsit, kokie nustatymai bus. Sulaukit tinkamo paros meto ir tada darykit ND.

Būtinai šituos žodžius pridėsiu prie raudonųjų jau parašytų. smile.gif smile.gif

QUOTE(rG @ 2012 02 11, 18:08)
Aš siūlau Ka, kad ji užsiimtų esminiu sutvarkymu, vis tik žinau, kad nėra kvaila su internetu, padarys viską su normaliom nuorodom, o gal ir kai kurią info į JPG reiktų sudėti, kur nuorodų nėra, vietos susitaupytų. Aš tai nenoriu ir laiko neturiu. O jei ne ji, kas daugiau padarys biggrin.gif  Galėsim įdėt į garbės lentą biggrin.gif
O ten reiktų kai ko ir atsisakyti, kai ką pertvarkyti, tiesą pasakius, man kaip redagavimo estetei nemalonu žiūrėti į tą pirmą puslapį. Trūksta akcentų, reikia viską koncentruočiau. Ka, plyz.

JPG daug nerekomenduočiau, nes apkrauna naršyklę sunkiu darbu daug paveikslėlių. O kas turi lėtą internetą nepavydžiu visai. Tad jpg turi būti saikingas kiekis.
kvanka biggrin.gif biggrin.gif
Tiesa, pasakyk ko ten nebereikia? Kur tie akcentai turi būti? Nd savaime suprantama. Kas dar? Per daug info žinutėje ne nuorodomis?
Jetus, na, atims iš manęs laiko, bet vis tiek man dienom niekas nesidirba. biggrin.gif
QUOTE(rG @ 2012 02 11, 18:22)
Ka
RG
gladiole
Raimondos
R.I.R
Maija

Au mai gad... biggrin.gif Kiek turiu laiko? Parą turiu? biggrin.gif Tema laisva?

QUOTE(R.i.R. @ 2012 02 11, 18:50)

drinks_cheers.gif Bus padaryta. mirksiukas.gif Aš irgi jau seniai norėjau trinti, bet vis nebuvo tų gerų pavyzdinių darbų, o dabar jau turim. smile.gif
Atsakyti
Man taip pat perdaug info pirmame puslapyje. Palikčiau nuorodas į senas temas, namų darbus, jei reikalingas dalyvių sąrašas ir nuorodą į kokį nors psl, kur visą kitą info sukeliam. Dienoraštis lig ir buvo, nežinau ar ten pat galima rašyti, ar naują kur nors sukurti ir susisteminti info. Visas nuorodas ir naudingą info sukelčiau būtent į tą blogą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 11 vasario 2012 - 19:04

drinks_cheers.gif Reikia dabar tik sutarti kur. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 02 11, 20:04)
drinks_cheers.gif  Reikia dabar tik sutarti kur.  smile.gif

fotopradžiamokslių blogas senokai užmigęs. Nežinau kas ten ir kaip tvarko, kas turi prisijungimo duomenis. Ten ir nuotraukų nemažai neberodo. Irgi netvarkingai atrodo.

Pasiūlymas būtų kurti naują blogą, perkelti reikalingą bei įdomią info iš seno blogo į naują.

Žodžiu, reik kaip nors sutvarkyti. Ir paskui duomenis kaip nors nuo senbuvių naujokams perduoti, kad vieniems dingus, kiti galėtų toliau tvarkytis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 11 vasario 2012 - 19:09
Gerai, tuomet bandau kurti blog'ą. smile.gif Su duomenų perdavimu sugalvosim kažką. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 02 11, 19:44)
Aš irgi noriu į kuria nors grupe, užrašysit ar pražiopsaojau?

aš tave į ketvirtą grupę įrašiau. Tu keli pirmą foto.
Atsakyti
As jau praziopsojau zaidima? I sarasa uzsirasiau, bet dabar ziuriu, kad jau grupes sudarytos... temos dar neskaiciau nuo ryto.
Atsakyti