Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(chiquitka @ 2012 02 11, 15:07)
Nera isvis jokiu migtuku, siuncia tik atgal i mano puslapi sad.gif Gal galit atsiust grupes nuoroda kas nors  ax.gif

Koks tavo vardas ten? Pridėsiu. smile.gif
Atsakyti
Erikamaja, man šilta, trapu. Jau buvau anksčiau mačiusi kažkur šitą foto. Kaip ir visos kitos tavo - mane sužavėjo. Labai man like tavo stilius.

Man ND "marš perdaryt" ar įskaityta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 02 11, 13:04)
ND 3 ir 4. Fiziškai artejam prie daikto ir zoominam.

Man norisi matyti didesnį skirtumą. Neaiškus jis man pirmame koliaže tarp 1 ir 2 nuo apačios. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 02 11, 15:09)
Koks tavo vardas ten? Pridėsiu. smile.gif

Chiquitka. Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Avėja, rinkis kitokį foną. Tarp pirmos ir antros nematau skirtumo. Kas, kad daiktas arčiau. rolleyes.gif Fonas liko nepakitęs, nors turėtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 11 vasario 2012 - 15:19
Laba diena,

ND4
user posted image
user posted image
user posted image

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 02 11, 15:16)
Ai, sakau padarysiu screen shot'ą.  biggrin.gif
http://prntscr.com/61jpb
Aiškiai matosi po SM FOTOGRAFIJA mygtukas 'Join this group'.  smile.gif

Radau bigsmile.gif Nezinojau tikslaus grupes pavadinimo tai nieko pries tai ir neisejo. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 02 11, 13:41)
Archyvinė. Kritikai.Naujokės taip pat labai kviečiamos pasisakyti. Ačiū.

Kad jau naujokėms galima pasisakyti, tai man labai gražu, išskyrus tuos blizgančius paukščiukus. Man nenatūraliai atrodo blush2.gif
Atsakyti
Oi, netyčia visai pakeičiau savo žinutę kur dėjau screen shot'ą. biggrin.gif biggrin.gif Išsiblaškiusi visai.
Atsakyti

Papildyta:
naujas žaidimas registruokitės. Ten paaiškinau esmę
[/quote]
Pridekit ir mane, vardas dameri
Aciu
Atsakyti
Sveikos
QUOTE(Yvette @ 2012 02 10, 18:44)

Nesakysiu kuri foto yra kuri. Atsekit pačios ir nebijokit, tikrai neįsižeisiu dėl jokio komentaro
pirma foto
antra foto

Niekas per galvą už komentavimą neduos, bet jum turėtų naudos būti. Gal prasilaušit ir temoje galėsit komentuoti be baimės.

Pirmoje, spėju buvo norėta parodyti porelės meilę, o gavosi, kad centrinis objektas yra paukščiai, kurie kaip ir pašalinis dalykas.

Antroje, kaip sakote "trūksta erdvės". Norisi kačiuką nenukapotą matyti, ir berniuko veiduko daugiau.
ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
ND5 naturaliame apsvietime.

auto
user posted image

saulute(daylight)
user posted image

custom
user posted image
Atsakyti