Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(GiedreB @ 2012 02 10, 21:20)

Trūksta erdvės, paakiai labai krinta į akis ir vos vos mažinčiau geltonumą apačioj. Jis per aštrus. Užsimerkimas, mano nuomone, turėtų būti stipresnis, t.y. arba labiau užsimerkusi, ar labiau atsimerkusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 10 vasario 2012 - 21:25
QUOTE(Yvette @ 2012 02 10, 19:51)
man labai patinka centruoti. Ypač fotografuojant su vd. formatu.
Bet tada stengiuosi kažkaip subalansuoti.

man irgi..smile.gif

Tu gera pedagogė, sugalvoji tokių taiklių edukacinių provokacijų. pagarba smile.gif

p.s. grįžau iš svečių, tai nepakomentavau provokacinių, bet Tu pati žinai, kaip būčiau pakomentavus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 10, 22:27)
man irgi..smile.gif

Tu gera pedagogė, sugalvoji tokių taiklių edukacinių provokacijų. pagarba smile.gif

p.s. grįžau iš svečių, tai nepakomentavau provokacinių, bet Tu pati žinai, kaip būčiau pakomentavus biggrin.gif

mes nezinom tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 10, 19:33)
Tiesiog yra tam tikras etapas, kada suvoki kas yra kūrinys.

laukiu sito etapo... user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 10, 22:27)
man irgi..smile.gif

Tu gera pedagogė

biggrin.gif
buvau chemijos mokytoja, padirbau gimnazijoj, pamačiau kokie vaikai žiaurūs ir nešiau savo užpakalį iš tos srities biggrin.gif

Aš ryt poryt žadu užbaigti, t.y. pradėti ir pabaigti, vieną juostelę. Jei išeis, turėsiu foto užsiėmimų temai smile.gif
Pas mus faschingas jau prasideda. Ryt mūsų miestuke. Tai vat mąstau kokį peruką dėtis. Viščiukiškai geltoną ar ilgus raudonus plaukus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 10 vasario 2012 - 21:38
QUOTE(R.i.R. @ 2012 02 10, 21:29)
mes nezinom  tongue.gif

maždaug kaip svajonė. bet pažadu rytoj prisėsti ir pakomentuoti neveikiama jokių nuomonių iš šalies.

QUOTE(Yvette @ 2012 02 10, 21:32)
biggrin.gif
buvau chemijos mokytoja, padirbau gimnazijoj, pamačiau kokie vaikai žiaurūs ir nešiau savo užpakalį iš tos srities  biggrin.gif

nu čia radai suaugusiųjų auditoriją smile.gif ale vis tiek kaip vaikai. ir pešasi, ir neklauso, ir ND nedaro, ir vėluoja, ir išsisukinėja, ir langą kartais iškulia, ir grupuojasi, ir pliotkina, daro mini aferas, ir mergaičių persvara didžiulė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 10, 22:37)
ir mergaičių persvara didžiulė biggrin.gif

mergaičių gimnazija, sakyčiau. su keliom išimtim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 02 10, 21:39)
mergaičių gimnazija, sakyčiau. su keliom išimtim  biggrin.gif

pansion blagorodnych dievic biggrin.gif
Atsakyti
na kad jau ne į temą rašom, tai dar pridėsiu.
Sekantį ketvirtadienį Vokietijoj neaiški šventė. Jei tiesiogiai versti, tai Senmergių diena biggrin.gif Merginos eina vienos, be vyrų švęsti. Tai irgi esu apmąstymuose, ar man pridera eiti švęsti, kai vyrą turiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 10 vasario 2012 - 21:43
QUOTE(Yvette @ 2012 02 10, 21:32)
biggrin.gif
buvau chemijos mokytoja, padirbau gimnazijoj, pamačiau kokie vaikai žiaurūs ir nešiau savo užpakalį iš tos srities  biggrin.gif

OMG chemija.. mokykloj 10-balėj sistemoj vos 4 turėjau biggrin.gif gėėėda biggrin.gif

aš va galiu matiekos arba informatikos mokytoja būt, bet ačiū, gal ne biggrin.gif bijau aš tų aršių vaikų doh.gif praktika atlikinėjau, tai pasaka buvo.. labai patiko, tokioj mokykloj tai dirbčiau.. bet dauguma kas dirba dideliose mokyklose, tai sakė- košmaras....
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 10, 22:43)
OMG chemija.. mokykloj 10-balėj sistemoj vos 4 turėjau  biggrin.gif  gėėėda biggrin.gif

kas iš tos chemijos. Svarbu šitoj temoj aukštesnį balą turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 10, 22:37)

nu čia radai suaugusiųjų auditoriją smile.gif ale vis tiek kaip vaikai. ir pešasi, ir neklauso, ir ND nedaro, ir vėluoja, ir išsisukinėja, ir langą kartais iškulia, ir grupuojasi, ir pliotkina, daro mini aferas, ir mergaičių persvara didžiulė biggrin.gif

tongue.gif man smagu, kad yra tokiu zmoniu kaip Yvette.
Atsakyti